עבור לתוכן

צריך תוכנה לנעילת תיקיה.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לנעול איזשהי תיקיה במחשב (זה לא פורנו! :hat:) ורציתי לדעת אם יש איזשהי תוכנה בשביל זה.

ד"א, שלא תיהיה יותר מידי מסובכת, רק שאני יוכל להשים סיסמה וזה יפתח...

פורסם

winzip

פורסם
  • מחבר

איך נועלים איתו תיקיות?

פורסם

אפשר להוסיף סיסמא

פורסם

אי אפשר, אבל אפשר לכווץ איתו תיקייה מסויימת ולשים הגנת סיסמה.

הבעיה היא שכל פעם שתרצה לגשת לתיקייה, תצטרך לפתוח את קובץ ה-zip (שזה די איטי).

פורסם
  • מחבר

נו ואני לא רוצה לעשות את זה....

בבקשה לא להציע פתרונות בשקל...

פורסם

אין דבר כזה שזה לא יהיה איטי מהסיבה הפשוטה שהגנה על קובץ = להצפין אותו. מה שאומר שבסופו של דבר בשביל לצפות בו אתה תצטרך לפענך אותו, מה שייקח זמן ומשאבים מהמחשב

ככל שההצפנה חזקה יותר ככה הזמן שייקח לפענח אותה יגדל

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה שיקח לי שעה לפתוח משהו, אני רוצה תוכנה שפשוט אני מפעיל אותה, בוחר תיקיה, בוחר סיסמה וזהו, אפילו אם ההגנה לא תיהיה ממש חזקה זה לא אכפת לי, אני רק לא רוצה שכל אחד יכול להכס לתקיה הזאת בלחיצה פשוט. זה הכל...

פורסם

חחחח אף אחד פה לא דיבר על הצפנה של שעות

זה ייקח לך בדיוק 3 שניות לפתוח את הקובץ

פורסם
  • מחבר

אבל בכל זאת, אין תוכנה כמו שאני ביקשתי? (חוץ מ winzip)

פורסם

http://www.newsoftwares.net/folderlock/

תוכנה פשוט מעולה עם ממשק נוח וקליל לשימוש , אני אישית לא מכיר עוד תוכנה כזאת טובה :)

אם אתה צריך הסברים לשימוש , תגיד.

נ.ב - אפשר להגדיר את רמת ההצפנה באותה נעילה של קובץ/תיקיה.

פורסם

File Protector

התוכנה הזו מאפשרת לא רק לנעול תיקיות, אלא גם להעלים אותן מהמחשב, כך שלא ניתן יהיה לדעת שהתיקיות קיימות בכלל.

אם אני לא טועה, אז התוכנה עולה ב-Boot של Windows ולא נשארת בזיכרון. צריך להפעיל את התוכנה ולהכניס סיסמה כדי לגשת לתיקיות המוגנות. כדי להפעיל את ההגנה מחדש, צריך להפעיל את התוכנה שוב ולבחור בהפעלה הגנה, או לחילופין לאתחל את המחשב.

נראה לי שבמצב DOS (או ב-Linux Live-CD) התיקיות לא מוגנות, כך שאם אתה מעוניין בהגנה רצינית, אז אתה צריך להצפין את התיקיות. פעולות של הצפנה ופענוח לוקחות זמן. התוכנה הזו לא משתמשת בהצפנה, כך שהפעולה שלה מיידית.

פורסם

נו מה זה שווה אם זה לא מוצפן?

מילק התוכנה שנתת לא עולה כסף?

פורסם

יש גרסאת Trail שלה..

ובקשר לזה שהגרסא המלאה עולה כסף , זה בסדר(תבין לבד מה הכוונה , אני לא יכנס לעניינים לא חוקיים)

פורסם
  • מחבר

http://www.newsoftwares.net/folderlock/

תוכנה פשוט מעולה עם ממשק נוח וקליל לשימוש , אני אישית לא מכיר עוד תוכנה כזאת טובה :)

אם אתה צריך הסברים לשימוש , תגיד.

נ.ב - אפשר להגדיר את רמת ההצפנה באותה נעילה של קובץ/תיקיה.

תוכנה א-ד-י-ר-ה!!!

מומלצת בחום!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים