פורסם 2005 במאי 2820 שנים שלום, אחרי בדיקת החלקים עולה כי הביוס שלי שוב משתגע, ולא מראה כלום אין לי CLR_CMOS על הלוח ולא יודע ככה זה, מה לעשות?
פורסם 2005 במאי 2820 שנים מחבר איזה סרט אכלת מי נתן לך את הזכות "להיות מנהל" הכותרת מספיק אינפורמטיבית, וחזרה לנושא מישהו יכול להמליץ על משהו?
פורסם 2005 במאי 2920 שנים תנסה ליבדוק את החלקים על מחשב אחר,רוב הסיכויים שזה או הכרטיס מסך או הלוח אם..
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר התאמתי את כל החלקים הכ. מסך זיכרונות מעבד ספק פסדר נשאר רק הלוח שלא רוצה להניע, מבחינתי 97% שרוף אני אנסה להחליף אותו במסגרת האחריות, למה אנסה? כי הוצאתי את הפלסטיק שמחזיק את הסינק לוח אינטל.., יש למישהו טיפים?
פורסם 2005 במאי 3120 שנים איזה סרט אכלת מי נתן לך את הזכות "להיות מנהל" הכותרת מספיק אינפורמטיביתחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!! בוא'נה הרגת אותי מצחוק עכשיו... אבל האמת הגיע לו, אני שונא כאלה שחושבים שהם מנהלים פה או שאם הם יתחילו להגיד לאנשים לשנות כותרות הם יקבלו פה איזה העלאה באתר או משהו... סבבה שהוא רוצה לשמור על הסדר אבל יש מי שמטפל בדברים האלה...בחזרה לשאלה, באיזה לוח מדובר אמרת?
פורסם 2005 ביוני 120 שנים התאמתי את כל החלקים הכ. מסך זיכרונות מעבד ספק פסדר נשאר רק הלוח שלא רוצה להניע, מבחינתי 97% שרוף אני אנסה להחליף אותו במסגרת האחריות, למה אנסה? כי הוצאתי את הפלסטיק שמחזיק את הסינק לוח אינטל.., יש למישהו טיפים? 100% המעבד! קרא לי כזה דבר לא הצאתי טוב את הסינק והלך לי המעבד!
פורסם 2005 ביוני 120 שנים הכי טוב לנסות לפני שאתה מוסר חלקים לבדיקה-אחריות.לנסות אולי מעבד אחר קח מחבר או משהו ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.