עבור לתוכן

המחשב שודרג והוא עדיין איטי מדי

Featured Replies

פורסם

תקשיב אין לך מה לקחת עכשיו מעבד P4

המעבד שלקחת הוא סבבה לגמרי

תראה מה תעשה ,

1. תחליף מודם . (מה שלא הבנתי , האם אתה חושב שבגלל שאתה מחליף מחשב אתה תוריד יותר מהר? או פשוט העליה של ה IE\Firefox והמעבר בין החלונות איטי?)

2. לפרמט , תפרמט את המחשב מחדש , תמיד שקונים חלקים חדשים כמו שאתה קנית רצוי לפרמט ולהתאים את המערכת לחלקים החדשים.

3. אחרי הפירמוט להתקין הכל מחדש כל הדרייברים החדשים שלא יהיו בעיות , לא התקין זבל שאתה לא צריך כל מיני תוכנות וירוסים שלא עוזרות לך.

(להיכנס כמה שפחות לאתרי פורנו )

זהו נראה לי.

אם עדין יש בעיות כנראה באמת הגדרות ביוס , תביא איזה חבר שמבין במחשבים ( אבל באמת מבין) ושישחק לך בביוס .

(או אפילו תעשה את זה לפני הפירמוט והכל .)

פורסם

למה שקראת "שדרוג" לא הייתי קורא בכלל שדרוג.

הדבר היחיד שאולי יכול להעלות לך את הביצועים פה בשדרוג שלך זה המעבד שעכשיו התדר שלו יותר מהיר.

הדבר שהכי נותן שיפור בביצועים זה תוספת של זכרון אך היה לך כבר 512MB, עכשיו הוא רק יותר מהיר.

בכל מקרה מצטער לאכזב אותך אבל זה היה שדרוג די מטומטם ורק מראה כמה שמעבדי הסלרון של אינטל עלובים :screwy:

פורסם

תיבדוק שכל התקני ה IDE מוגדרים במנהל ההתקים כ UDMA ולא PI ONLY ותעשה איחוי לדיסק.

דן

פורסם
  • מחבר

יש שם דיסק קשיח של מקסור ואני זוכר שהוא טיפה הרעיש היו קליקים לשניה נכנסתי לביוס עשיתי זיהוי רכיב וזה הפסיק.

ADD משהו כזה בביוס...

הייתי בטוח שעם מעבד חזק יותר 533 תדר זכרון חזק יותר 400 ולוח חזק יותר 800 FSB - דואלי ציפסט 865 ההבדל יהיה משמעותי.

מה שהורג אותי זה הלוח אוף מילא מעבד שגם אכזבה אבל הלוח .... :-\ " 865 ".

לפני זה היה לי לוח עם שבבים של VIA :( עם באס 400 :(

פורסם

אתה מפספס משהו חשוב.. הלוח עקרונית 800, אבל פועל בבאס 533 כמו המעבד.... אז נכוןןן שהוא יכול להגיע ל800, אבל הוא לא עובד ככה עכשיו...

כנל" הדואלי, זה יכולת שלו, אבל אם אין לך שני סינקים זהים אתה לא פועל כרגע בדואל...

פורסם
  • מחבר

תסתכלו לפני ואחרי.

400 - 533 אחרי (לוח)

266 - 333 אחרי (זכרון)

2000/400/128 - 2800/533/256 - אחרי (מעבד)

שבבים ----->

VIA - אינטל 865 PE-A אין הבדל ?

בכל פרמטר יש הבדלים משמעותיים .

אה עוד משהו חשוב !!!! בדרך כלל ששמים מעבד ב SOCKET שלו הוא מחליק פנימה בקלות אצלי כנראה בגלל שהלוח ממש דנדש או בגלל שהחריצים לא היו ממש מורחבים מספיק נאלצתי טיפה לדחוף את המעבד פנימה לסוקט...יכול להיות שזאת הבעיה ?

הקטע שאם המעבד לא היה יושב טוב  המחשב לא היה נדלק דרך אגב בדקתי גם טמפרטורות המעבד על 45-46-47 מעלות ממוצע השיא שלו היה 49 !

אה ועוד משהו חשוב !!!!

קניתי את המעבד מ KSP ו..יש לי הרגשה שהמעבד סוג ב'

נכון הוא היה באריזה סגור אבל שפתחתי את האריזה המעבד חיצונית היה נראה ישן מאוד משופשף הכתב על המעבד עם הפירוט GHZ וכו' היה מרוח

היה עליו חומר כזה ... לא נראה חדש בכלל...

דרך אגב שאני אומר אריזה יש את הקרטון החיצוני ויש את הפלסטיק הפנימי הפלסטיק היה סגור אבל קיבלתי אותו עם האריזה החיצונית פתוחה.

ושהמעבד לא ממש נכנס לא החליק פנימה זה מה שחיזק לי את ההרגשה שאולי מישהו עיקם שם את הפינים .

יש לי הרגשה שהמעבד עבר שימוש למרות כל האריזה שלמראית עין נראה דיי חדש.

יכול להיות שמעבד חדש יראה משופשף ויראה ויזואלית נורא ישן ? כל הכתב עליו נראה כאילו הוא היה בפעילות 3 שנים לפחות.

דרך אגב קניתי מהם בעבר צורב LG גם היה פגום ושהגעתי לשם לקנות את המעבד בא עוד משהו עם צורב DVD פגום יש לי הרגשה שיש משהו מסריח שם

פורסם

אתה לא קורא בעיון את התגובות הניתנות פה,

אתה תקוע על הבדלי הבאס, תקרא מחדש את הת'ראד שלך ותראה מה המליצו לך.

תסתכלו לפני ואחרי.

400 - 533 אחרי (לוח)

266 - 333 אחרי (זכרון)

2000/400/128 - 2800/533/256 - אחרי (מעבד)

בשימוש יום יומי ההבדל הוא לא משמעותי, בדרך כלל צווואר הבקבוק הוא הדיסק הקשיח, חוסר בזיכרון, ורוגלות.

עם תשווה משחקים/עריכת וידאו וכו'... המחשב החדש שלך אולי לא יהיה הכי חזק אבל בוודאי שיותר מהישן.

פעם הבאה שאתה מחליף משהו, תשאל פה באתר, אני מניח שהיו מרכיבים לך מפרט חביב ביותר.

סביר להניח שמבוסס AMD :hat:

פורסם

אין לי כוח לקרוא את כל ההודעות...

התקנת את כל הדרייברים שצריך : צ'יפסט , כ. מסך וכו' וכו'?

פורסם

כמה זיכרון יש במחשב? באיזו צורה הוא מותקן?

על איזה כונן קשיח מותקנת מערכת ההפעלה?

באיזה חיבור אתה מחבר את המודם?

האם התקנת את מערכת ההפעלה מחדש לאחר השדרוג?

פורסם
  • מחבר

>:( שונא איטיות  :s05:

מסתבר שאין מתנות חינם לא סתם המעבד עולה יחסית זול.

זיכרון מטמון נמוך כמו פנטיום 3 - 370 - 256 KB

עבודה עם זכרונות של 333 !

לא משהו בכלל.

ה=======> 2.8 GHZ והליבה של הפרסקוט והתהליך הייצור 0.09 הרשימו אותי  :'(

**** ששאלתי את KSP הבנתי שהם מפסיקים את היבוא של המעבד הזה מחסלים את המלאי האחרון של ה 2.4 וזהו...סוף לסלרון D

גם ב MEMORYPC הבנתי שהם מפסיקים להתעסק איתו מסתבר שהוא באמת מעבד על הפנים.

אם הוא על הנייר יותר טוב מהסמפרון SOCKET A מעניין איזה זבל הסמפרון.

פורסם

דווקא הסמפרון הוא אחלה של מעבד...

כנראה עדיף על ה סלרון D לפי איך שאתה מתאר את המצב

:lol:

תבדוק אופציה להחליף מעבד או מעבד + לוח.

אולי כנראה מכרו לך מעבד משומש...

זה לא נשמע כמו שהוא משהו חדש... כבר היו הרבה מאוד תלונות דומה לשלך בקשר לחנות הזאת.

אבל אנשים קונים שם ...בעיה שלהם.

פורסם

הסמפרון באמת מעבד לא אטרקציה... לעומת זאת הבארטונים SOCKET A היו הרבה יותר מוצלחים.

בכל מקרה להבא, לפני קניה תתיעץ פה בפורום! לא רוצה ללחוץ על נקודות אבל בתקציב שהשקעת היית יכול לקבל עכשיו בובע של מערכת ולהנות מכל רגע, חבל להסתמך על דעות לא מקצועיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים