עבור לתוכן

לוחות אם חדשים מ-Sapphire - מדהים!

Featured Replies

פורסם

זה נראה כאילו עבר עליו משהו רע :-X

• תגובות 39
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אצל הדובים יש 2 לוחות אם של שפיר :

Sapphire XP200GA-A58SL Radeon® Xpress 200 AMD 64 939 שעולה 620 ש"ח

ו

Sapphire XP200GM-A62SL Radeon® Xpress 200 AMD 64 754 שעולה 585 ש"ח

לדעתם זה זה?

פורסם
  • מחבר

לא זה לא.

ראשית הלוחות החדשים הם לתושבת 939 ולא ל-754 (מה שמוריד את הראשון במיידי), ושנית הלוחות החדשים הם מסדרה חדשה, שאפילו בחול לא ניתן עוד להשיג.

פורסם

לא זה לא.

ראשית הלוחות החדשים הם לתושבת 939 ולא ל-754 (מה שמוריד את הראשון במיידי), ושנית הלוחות החדשים הם מסדרה חדשה, שאפילו בחול לא ניתן עוד להשיג.

תערוך חיפוש בגוגל על הדגמים הנ"ל, גם אותם לא מוצאים בגוגל.

ועל איזה צ'יפסט מבוססים החדשים ? Radeon Xpress 200 ועוד איזה אות :> לא?

פורסם

רואים בבירור מהתמונה שהלוח הוא לא לוח לשיווק משום שגם יש חוטים בהלחמות ידניות על הלוח וגם יש כיתוב בכתב יד על הביוס - מה שמעיד שזהו לוח למעבדה.

לוח זה דומה למה שראינו בתחילת השנה ללוח ה BullHead של ATI ולכן סביא להניח שנראה ביקורות בזמן הקרוב, דבר נוסף שניתן אולי להסיק שהSB של הלוח הזה הוא לא של ATI אלא של ALI\ULI שכן הזה של ATI מגיע ללא נעילת PCI

פורסם

די הלוח הזה כזה מרשיםםםםםםםםם

גם יפה כמו לא יודע מה (מגניב לראות לוח לבן !) וגם נישמע שהולך להיות ביצועים בשמים !

שיהיה לוח כזה שתומךב AMR אני ישרררררררררר קונה גם אם זה אומר שאני יצטרך לדחות את המערכת קולנוע ביתית שאני  מתכוון לקנות!

אני בטוח שזה ישתלב מעולה עם הכרטיס מסך שלי X850XT PE :)

פורסם

הלוח כנראה יממש את ה AMR באמצעות מפצל ה-CrossFire יאפשר לפצל את מחבר הPCIe-16X לשני מחברים.

נראה כי יהיה צורך בכרטיס "מסטר" (כרטיס מסדרת ה-X8xx עם תוספת פקודות) על מנת להפעיל את ה Crossfire בנוסף לכרטיס הנוכחי שלכם

פורסם

הלוח כנראה יממש את ה AMR באמצעות מפצל ה-CrossFire יאפשר לפצל את מחבר הPCIe-16X לשני מחברים.

נראה כי יהיה צורך בכרטיס "מסטר" (כרטיס מסדרת ה-X8xx עם תוספת פקודות) על מנת להפעיל את ה Crossfire בנוסף לכרטיס הנוכחי שלכם

SAPPHIRE (ATI) RADEON X850XT Platinum Edition 2*DVI VIVO 256MB 256BIT

זה מה שיש לי.

הוא יספיק ?

או שאני יעלץ לקנות עוד אחד בסדר גדול הזה כדי להשתמש ב AMR ?

פורסם

^

כנראה

פורסם

^

כנראה

ש?

פורסם

לפי מה שקראתי אתה תצטרך לקנות כרטיס אחד שיקרא כרטיס מאסטר - כרטיס זה יגיע עם המפצל ביחד ןכמובן כל החבילה תעלה בהתאם ובארץ עוד יותר בגלל השוק המוגבל

פורסם

לפי מה שקראתי אתה תצטרך לקנות כרטיס אחד שיקרא כרטיס מאסטר - כרטיס זה יגיע עם המפצל ביחד ןכמובן כל החבילה תעלה בהתאם ובארץ עוד יותר בגלל השוק המוגבל

אני מקווה בשבילם שזה לא הולך להסתכם בכמה אלפים טובים

ניקנה לוח שתומך ב AMR ואת הכרטיס מסטר נדחה לעוד הרבה זמן אם ככה :\

תודה...

פורסם

ומה בדיוק עם SATA II לפי התמונות הלוח הזה לא תומך

אומנם עדיין אין דיסקים שמגיעים למהירות הזאת

אבל האופציה של NCQ כבר היום משפרת את הביצועים והיא נמצאת בSATA II

וכמובן הדיסקים יגעו מתי שהוא...

פורסם

עם כל הכבוד ללוחות האלה, אתם תמיד צריכים לזכור שShappire זה PC Partner רק בשם אחר. כלומר המנהל של PC Partner הוא גם של Shappire והלוחות של Shappire מיוצרים במפעל של PC Partner.

ככה שמבחינת אמינות ואפילו אולי ביצועים לא הייתי כל כך מסתמך על החברה הזאת.

פורסם

עם כל הכבוד ללוחות האלה, אתם תמיד צריכים לזכור שShappire זה PC Partner רק בשם אחר. כלומר המנהל של PC Partner הוא גם של Shappire והלוחות של Shappire מיוצרים במפעל של PC Partner.

ככה שמבחינת אמינות ואפילו אולי ביצועים לא הייתי כל כך מסתמך על החברה הזאת.

חידשת לי ...

מבאס :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים