פורסם 2005 במאי 2820 שנים אצל הדובים יש 2 לוחות אם של שפיר : Sapphire XP200GA-A58SL Radeon® Xpress 200 AMD 64 939 שעולה 620 ש"חו Sapphire XP200GM-A62SL Radeon® Xpress 200 AMD 64 754 שעולה 585 ש"חלדעתם זה זה?
פורסם 2005 במאי 2820 שנים מחבר לא זה לא.ראשית הלוחות החדשים הם לתושבת 939 ולא ל-754 (מה שמוריד את הראשון במיידי), ושנית הלוחות החדשים הם מסדרה חדשה, שאפילו בחול לא ניתן עוד להשיג.
פורסם 2005 במאי 2820 שנים לא זה לא.ראשית הלוחות החדשים הם לתושבת 939 ולא ל-754 (מה שמוריד את הראשון במיידי), ושנית הלוחות החדשים הם מסדרה חדשה, שאפילו בחול לא ניתן עוד להשיג.תערוך חיפוש בגוגל על הדגמים הנ"ל, גם אותם לא מוצאים בגוגל.ועל איזה צ'יפסט מבוססים החדשים ? Radeon Xpress 200 ועוד איזה אות :> לא?
פורסם 2005 במאי 2820 שנים רואים בבירור מהתמונה שהלוח הוא לא לוח לשיווק משום שגם יש חוטים בהלחמות ידניות על הלוח וגם יש כיתוב בכתב יד על הביוס - מה שמעיד שזהו לוח למעבדה.לוח זה דומה למה שראינו בתחילת השנה ללוח ה BullHead של ATI ולכן סביא להניח שנראה ביקורות בזמן הקרוב, דבר נוסף שניתן אולי להסיק שהSB של הלוח הזה הוא לא של ATI אלא של ALI\ULI שכן הזה של ATI מגיע ללא נעילת PCI
פורסם 2005 במאי 2820 שנים די הלוח הזה כזה מרשיםםםםםםםםם גם יפה כמו לא יודע מה (מגניב לראות לוח לבן !) וגם נישמע שהולך להיות ביצועים בשמים ! שיהיה לוח כזה שתומךב AMR אני ישרררררררררר קונה גם אם זה אומר שאני יצטרך לדחות את המערכת קולנוע ביתית שאני מתכוון לקנות! אני בטוח שזה ישתלב מעולה עם הכרטיס מסך שלי X850XT PE
פורסם 2005 במאי 2820 שנים הלוח כנראה יממש את ה AMR באמצעות מפצל ה-CrossFire יאפשר לפצל את מחבר הPCIe-16X לשני מחברים.נראה כי יהיה צורך בכרטיס "מסטר" (כרטיס מסדרת ה-X8xx עם תוספת פקודות) על מנת להפעיל את ה Crossfire בנוסף לכרטיס הנוכחי שלכם
פורסם 2005 במאי 2820 שנים הלוח כנראה יממש את ה AMR באמצעות מפצל ה-CrossFire יאפשר לפצל את מחבר הPCIe-16X לשני מחברים.נראה כי יהיה צורך בכרטיס "מסטר" (כרטיס מסדרת ה-X8xx עם תוספת פקודות) על מנת להפעיל את ה Crossfire בנוסף לכרטיס הנוכחי שלכםSAPPHIRE (ATI) RADEON X850XT Platinum Edition 2*DVI VIVO 256MB 256BITזה מה שיש לי.הוא יספיק ?או שאני יעלץ לקנות עוד אחד בסדר גדול הזה כדי להשתמש ב AMR ?
פורסם 2005 במאי 2820 שנים לפי מה שקראתי אתה תצטרך לקנות כרטיס אחד שיקרא כרטיס מאסטר - כרטיס זה יגיע עם המפצל ביחד ןכמובן כל החבילה תעלה בהתאם ובארץ עוד יותר בגלל השוק המוגבל
פורסם 2005 במאי 2820 שנים לפי מה שקראתי אתה תצטרך לקנות כרטיס אחד שיקרא כרטיס מאסטר - כרטיס זה יגיע עם המפצל ביחד ןכמובן כל החבילה תעלה בהתאם ובארץ עוד יותר בגלל השוק המוגבלאני מקווה בשבילם שזה לא הולך להסתכם בכמה אלפים טוביםניקנה לוח שתומך ב AMR ואת הכרטיס מסטר נדחה לעוד הרבה זמן אם ככה :\תודה...
פורסם 2005 במאי 2820 שנים ומה בדיוק עם SATA II לפי התמונות הלוח הזה לא תומךאומנם עדיין אין דיסקים שמגיעים למהירות הזאת אבל האופציה של NCQ כבר היום משפרת את הביצועים והיא נמצאת בSATA IIוכמובן הדיסקים יגעו מתי שהוא...
פורסם 2005 במאי 2820 שנים עם כל הכבוד ללוחות האלה, אתם תמיד צריכים לזכור שShappire זה PC Partner רק בשם אחר. כלומר המנהל של PC Partner הוא גם של Shappire והלוחות של Shappire מיוצרים במפעל של PC Partner.ככה שמבחינת אמינות ואפילו אולי ביצועים לא הייתי כל כך מסתמך על החברה הזאת.
פורסם 2005 במאי 2820 שנים עם כל הכבוד ללוחות האלה, אתם תמיד צריכים לזכור שShappire זה PC Partner רק בשם אחר. כלומר המנהל של PC Partner הוא גם של Shappire והלוחות של Shappire מיוצרים במפעל של PC Partner. ככה שמבחינת אמינות ואפילו אולי ביצועים לא הייתי כל כך מסתמך על החברה הזאת. חידשת לי ... מבאס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.