פורסם 2005 במאי 2720 שנים שלום !קיבלתי הרדיסק חדש בתוקף האחריות אחרי שהקודם קרסאני רוצה להוסיף אותו בחזרה כ-SLAVE ב- ווינדוס XP פרופשונל.עשיתי את שני החיבורים והמחשב לא מראה על שום כונן חדש או משהו כזה.ההרדיסק מסוג WD 80GB 7200 rpm Serial ATA.אני מרגיש שפיספסתי משהו אז אם אפשר ממישהו מיקצועי פה את סדר הפעולות בצורה מסודרת כולל כיצד מחלקים את ההרדיסק לשניים מסוג NTFS אני מאוד אודה לו.המפרט מחשב אם זה עוזר:מעבד AMD Atlon 64 3500+Socket 939לוח אם Gigabyte K8NS-939 (nForce 3 250) +SBזכרון Geil Aluminum DDR 512MB PC3200 400Mhz CL2.5דיסק קשיח WD 80GB 7200 rpm Serial ATAכרטיס מסך radeon ATI 9200se 128mbתודה מראש אלי
פורסם 2005 במאי 2720 שנים בקשר להארד דיסק אני לא מומחה ל-SATA אבל בקשר לחלוקה אתה יכול להשתמש בתוכנה פשוטה ומעולה http://www.soft32.com/download_151.html פה זה הטרייל הגרסא המלאה עולה כסף מ............או שלא
פורסם 2005 במאי 2820 שנים מחבר הכונן החדש מזוהה בביוס? (כשהמחשב יש רשימה של הארדיסקים מזוהים) הוא לא מזוהה
פורסם 2005 במאי 2820 שנים אם לא מזוהה כשהמחשב עולה אז ככה דבר ראשון תבדוק שמחוברים הכבלים של החשמל ושל הנתוניםאם עדיין לא עובד תכנס לביוס ותראה שהאפשרויות של SATA נמצאות על ENABLE ןלא DISABLE
פורסם 2005 במאי 2820 שנים מחבר אם לא מזוהה כשהמחשב עולה אז ככה דבר ראשון תבדוק שמחוברים הכבלים של החשמל ושל הנתוניםאם עדיין לא עובד תכנס לביוס ותראה שהאפשרויות של SATA נמצאות על ENABLE ןלא DISABLEהכבלים בסדר אפילו כבר החלפתי בינהם עם ההרדיסק השני (הראשון בעצם) ואין שום תגובה.בביוס אין להרדיסק החדש זכר שא נדבר עלשהאפשרויות של SATA נמצאות על ENABLE ןלא DISABLEמה הפשר..........??????גם בהרדיסק ה"ישן" אין לי אפשרויות כאלה בביוס אלה אפשרות של אוטומט או לא (לא הבנתי את זה בדיוק).ד"אבדיוויס מנג'מנט במאפיינים של המחשב שלי מופיעים שני הרדיסקים שניהם במצבThis device is working properly.
פורסם 2005 במאי 2920 שנים רגע רגע אמרת שהוא לא מזוהה במחשב ועכשיו אתה אומר שהוא מזוהה במנהל התקנים אז זאת בעיה של הווינדוס לא חומרה start->run->diskmgmt.msc תבחר את הדיסק ותיצור מחיצות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.