פורסם 2005 במאי 2720 שנים שלום לכולםיש לי נגן נייד MP3 512העניין הוא כזה מאז הפעם האחרונה ששמתי בו שיריםהוא פשוט נתקע!כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותואך בלתי אפשרי להכנס אל ההתקן כי הואפשוט נתקע!גם בקליק ימני הוא נתקעהמכשיר נדלק כראוי אך בכניסה לשירים היא נתקע ואני נאלץ לכבות אותויאמר שהרדיו במכשיר פועל תקין!מה אפשר לעשות[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחבר חשבתי על לעדכן פרמוואראבל אין לי מושג אין אני מוצא דרייבראין לזה גם שום חברהמישהו יש לו מושג מהצילום במה מדובר?
פורסם 2005 במאי 2720 שנים אין לזה גם שום חברהמישהו יש לו מושג מהצילום במה מדובר?תבדוק טוב, חייב להיות.בכל מקרה אם אתה רוצה עזרה בזיהוי אתה חייב להביא תמונות תקריב של הנגן מכל מיני זוויות.תחבר אותו למחשב ותריץ את "סנדרה" אולי זה כתוב איפשהו על הבקר.
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחבר הפכתי את הפלייר מכל צדדיו כולל מאחורי הבטריה אבל לא נמצאהשמה של החברהמה שכן צילמתי את הגרסה של הפירמוואר כי חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלוםאולי אתם יודעים טוב יותר והנה עוד 2 תמונות תקריב[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מתי שאתה מחבר אוטו יש שם איפה שהשעון בשורת START הוא מראה שחיברתה אותו וכותב את החברה
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחבר אז זהו שהוא לא כותב הוא משתמש בדרייבר של XP[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחבר שמע סרגיי אחי אל תעלב אבל גנריק זה דרייבר כללישבמקרה ולא שמת דרייבR ספציפי אז הוא שואב מהדרייברים של XPעריכה:או קי אחרי חיפושים קדחתניים הגעתי לדגם שהוא S320 אבל אני לא מוצא דרייברhttp://www.diamond-memory.com/USB-MP3-S320.htm
פורסם 2005 במאי 2720 שנים הנה האתר של החברה של הMp3 שלך.. תבקש בתמיכה שלהם שיתנו לך את גרסת הFirmware העדכנית.
פורסם 2005 במאי 2820 שנים מחבר הנה האתר של החברה של הMp3 שלך.. תבקש בתמיכה שלהם שיתנו לך את גרסת הFirmware העדכנית.תודה רבה שלחתי להם מכתב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.