פורסם 2005 במאי 2620 שנים יש לי בעייה עם bluetooth USBשל חברת PC2PC של MSIהמחשב לא נותן לו לעבוד. יש לי XPוגם את דיסקט ההפעלה אבל שום דבר לא עובדבבקשה עזרו... סליחה על הפרסום השני אני לא יודע לאיזה פורום זה מתאים
פורסם 2005 במאי 2620 שנים אם אתה לא יודע באיזה פורום לפרסם לא אומר שמותר לך לפתוח 2 דיונים זהיםפותחים דיון אחד ואם זה לא במקום אחראי הפורום יעביר את ההודעה לפורום המתאים.
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחבר תודה על ההערה.זה הפעם הראשונה שלי בפורומים אלו ולא ידעתי שאתם מפנים שאלות מפורום לפורום.האם גם יש לך או למישהו אחר בענין , תשובה ?פשוט המחשב ותוכנת ה My Blue Tooth Places שקיבלתי מ MSIלא מזהים את הדונגל הזה למרות שהוא זה שהגיע עם התוכנהאולי בעייה באופיס XP בגרסא מסויימת?כל טובצביקה
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחבר כתוב לי SERVICE PACK 1אז כנראה אין לי SP2עוד כתוב: Windows Xp Professional version 2002
פורסם 2005 במאי 2820 שנים מחבר מעבר לזה הפלם שלי כן מגיב לBT של הנוקיה 6230 ואפשר להעביר ביניהם מידעהPC הוא שעושה בעיות ולא ניתן להעביר ממנו לפלם או לנוקיה שום דבר.מה שקורה שהPC מוצא את הקשר עושה התאמה ביניהם, מאשר שיש התאמה ואז תוכנת הנוקיהPC SUITE מראה שאין קשר קיים. מוזר לא?יש עצות?
פורסם 2005 במאי 3020 שנים מחבר עכשיו המחשב שולח תמונה לנוקיה אבל לא מקבל ממנו תמונות או דברים אחריםוכן עדיין התוכנה של PC SUITE לא מתקשרתהאם עדיף לעבוד עם הקבל שמגיע עם הנוקיה?עזרה בבקשהצביקה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.