פורסם 2005 במאי 2620 שנים שלום...העברתי בביוס מ2T ל1T הצלחתי גם כתוב באוורסט...עכשיו הבדל בביצועי המחשב ממש לא מורגש למרות שכולם כותבים פה שאם תעבירו ל1T יהיה שיפור ניכר בביצועים....1. האם השיפור יהיה מורגש במשהו ספציפי או בזרימה הכללית של המחשב בווינדוס?2. יהיה שיפור בבנצ'מרקים למשל?בלילה אני יעשה בדיקת ממטסט לבדוק שאם שום בעיות ... בכללי אני לא רואה שום דבר(לא בעיות ולא עליה בביצועים)
פורסם 2005 במאי 2620 שנים בכל יישום יהיה שיפורדברים שגם ככה לוקח להם עשירית שניה לעלות, בהם מן הסתם לא תרגיש שיפוראבל בדברים "כבדים" יותר (בעיקר תוכנות שמשתמשות הרבה בזיכרון) השיפור יהיה ניכרתנסה את סופר פיי עם 1T ו2T ותראה שיפור משמעותי
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחבר בכל יישום יהיה שיפורדברים שגם ככה לוקח להם עשירית שניה לעלות, בהם מן הסתם לא תרגיש שיפוראבל בדברים "כבדים" יותר (בעיקר תוכנות שמשתמשות הרבה בזיכרון) השיפור יהיה ניכרתנסה את סופר פיי עם 1T ו2T ותראה שיפור משמעותיאחי דווקא בסופר פיי היה שיפור רק בשניה אחת..... ובכלל בכל הבנצ'מרקים האחרים לא היה שיפור ...די מוזר...
פורסם 2005 במאי 2720 שנים אחי דווקא בסופר פיי היה שיפור רק בשניה אחת..... ובכלל בכל הבנצ'מרקים האחרים לא היה שיפור ...די מוזר... גם אצלי לא היה שיפור בסופר פאי...מ35 ל 34.
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחבר אחי איך התוצאות שלך בסופר פאי יותר טובות משלי?אני גומר ב44 ואתה ב34?!ההפרש אמור להיות הרבה יותר קטן לא?
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחבר Omerole המעבד שלך בOC?אבל לא נראה לי כי לכ.מסך הוא כן כתב שהוא בOC אז למה שלא יכתוב גם על המעבד?
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחבר אהה אז זה בגלל הזכרונות יש לו אחלה תיזמונים בעוד שאני על 3.4.4.8 ........
פורסם 2005 במאי 2720 שנים אין מצב שהוא עושה תוצאה כזאת בסטוקבשביל 35-34 שניות צריך בערך 2400 מגה הרץ בסוקט 939
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.