פורסם 2005 במאי 2620 שנים שמעתי שקורסיאר נחשבת לחברה הטובה והמצליחה ביותר בעולם!עכשיו השאלה שלי היא כזאת בזכרונות DDR1 הדגם היקר ביותר של גיגה דואל של 512M"B של OCZ עולה 1900 ש"חשל G.skill עולה 2200 ושל כורסיאר קרוב מאוד ל 3000בעוד שהביצועים באוברקלוק(בהפרש ניכר) וסטוק של OCZ ו G.SKILL עולים על הביצועים של קורסיארלמה זה?ושמתי לב גם הדגמים של CL 3 של קורסיאר עולים משהו כמו 700 600 שקל שזו גנבההאם קורסיאר היא רק מותג כמו ASUS (בכרטיסיס מסך)ובעצם הביצועים הם לא ממש טובים?אם זה כך אני מציע שנהיר ליבואנים של קורסיאר ולומר להם להוריד את המחירים בדחיפות יתרוהאם גם בחו"ל המחירים כך?
פורסם 2005 במאי 2620 שנים קרוסייר יקרים כי הם הצליחו ליצור לעצמם שם של מותג ולכן המחירים כאלה..זה בדיוק כמו לקנות ג'ינס בקרוקר ולא.. אממ נגיד בפוקס מן או ב.. דוגמא טיפה קיצונית.. בשוק..! -רק בגלל השם קונים שם, האיכות היא לרוב אותו דבר..ובקשר לשאלה השנייה, המחירים של הזכרונות שלהם בחו"ל גם לא זולים, למרות שכמו תמיד יש מקומות זולים טיפה יותר וזולים טיפה פחות.. ככה זה תמידלכן, אני אסכם ואמליץ לך על ה G.Skill PC4400LE -תבקש צ'יפ 440 אם תקנה בסופו של דבר, כי זה נחשב לצ'יפ איכותי לאוברקלוק..
פורסם 2005 במאי 2620 שנים מחבר תודה!אני לא רוצה לקנות לעצמי זכרונות כאלה להיום כי התוכניות שלי בכלל זה לקנות מחשב עוד שנה בסוקט Mיש לי עוד שאלה בקשה או מה שאתם רוציםמה הדגם הכי טוב של קורסיאר באוברקלוק לעומת של G.SKILL ו OCZומה המחירים שלהם תודה רבה
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחבר של G.SKILL זה ה FF לא?ולא נראה לי הגיוני שהחירים של קורסיאר כאלה זוליםאז בכלליות קורסיאר לא שווה את הכסף שמשלמים אליה נכון?
פורסם 2005 במאי 2720 שנים של G.Skill זה הFFשל CORSAIR זה twinx1024-4000pro או TWINX1024-4400C25של OCZ זה EL Platinum DFI nF4 Specialאבל אתה קונה מחשב בעוד שנה...כל העסק של הזיכרונות ישתנה מאוד...יכול להיות של בסוקט M יהיה כבר זיכרון DDR3 בלוחות לAMD..!...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.