עבור לתוכן

בעיה בחבילה של 1.5 שמורידה כחבילה של 750

Featured Replies

פורסם

עד לפני יומיים הייתה לי חבילה של 750 kb בברק adsl, בגלל שלא הייתי ממש מרוצה אצלהם, עברתי לבזק בינלאומי adsl בחבילה של  kb 1.5.

הבעיה היא שהמהירות היא עדיין 94 (750) כמו מקודם, ולא 192 (1.5) כמו שזה אמור להיות.

בדקתי את זה ב- 1@1 שזה מוריד לי שם ב 94, ודיברתי גם עם בזק והם אמרו שאני מוגדר אצלהם ב- 1.5.

ניסינו גם לשנות כל מיני הגדרות בכרטיס רשת ובמודם אבל זה לא עזר...

הם אומרים לי להזמין טכנאי, אבל הוא לא עושה יותר מדי.

הוא בא עם לפטופ ומחבר את המודם למחשב שלו. אם הוא רואה שזה מוריד טוב אז הבעיה היא אצלי והם יקחו 100 שקל עבור כלום.

ואם הבעיה אצלהם הם לא יחייבו אותי.

מה אתם ממליצים לעשות, והאם יש עוד אפשרויות שלא ניסיתי?

פורסם

כן

תעשה בדיקת מהירות הורדה בכמה הזדמנויות ביום, בוקר צהרים וערב, תראה אם משהו משתנה

תעשה נסיון לראות אם זה קשור לפילטרים, תנסה להוציא את כל המכישירים בבית שמחוברים לקו טלפון + את הפילטרים שלהם

ולהשאיר רק את המודם מחובר (עם או בלי פילטר) ותראה מה קורה

תן 50 פינגים לשרת של בזק, כשאתה מחובר על 1@1 ותראה אם יש איבוד מידע

ping -n 50 192.168.12.97

אני לא סגור על עצמי שזה ה IP המדוייק של השרת של בזק, עדיף להתקשר ולשאול.

תראה, כשאתה מחובר על 1@1, תסגור כל תוכנה אפשרית שעובדת באינטרנט - איסייקיו, מסנג'ר, תוכנת דואר אלקטרוני, דפדפן - ששום דבר לא יפעל בכלל.

תמתין חצי דקה

ובמצב כזה תריץ פקודת דוס :

netstat -n

אם בטבלה שתקבל יש הרבה שורות מידע, במיוחד כאלה שכתוב בהם SYN_SENT אז כנראה יש לך וירוס או משהו כזה.

אם יש 2-3 שורות, זה בסדר גמור.

בכל מקרה, אם אתה לא רוצה לשלם להם 100 שקל, תעשה בדיקה לבד עם לפטופ של חבר או חבר של ההורים, בטוח אתה יכול לבקש ממישהו שאתה מכיר שיש לו לפטופ, להביא אותו לבדיקה הזאת..

בהצלחה

פורסם

תבדוק עם הISP -ספק ועם התשתית שאתה במת על 1.5. זה נשמע כאילו זה הגבלה משם.

פעם בזק בטעות שמו אותי על חצי מגהביט כשהייתי עם 750K :kopfpatsch:

פורסם

תבדוק עם הISP -ספק ועם התשתית שאתה במת על 1.5. זה נשמע כאילו זה הגבלה משם.

פעם בזק בטעות שמו אותי על חצי מגהביט כשהייתי עם 750K :kopfpatsch:

פעם אותי שמו על 0.5 במקום 1.5 לחצי שנה.. חצי שנה לקח לי לשים לב!!! חח אבל בסוף קיבלנו החזר והרבה חודשים חינם כי הוכחנו שהם הרעים ואנחנו הטובים :P

פורסם

זה לא יכול להיות ISP (ספק) כי הוא עשה בדיקה על 1@1, שזה אומר שהוא מוריד ישירות מהתשתית, מהשרת של בזק.

והוא כבר דיבר עם בזק בטלפון והם כמה וכמה וכמה פעמים אמרו לו שזה על מגה וחצי.

לכן זה כן מה שאני אמרתי, או בעיה בקו - פילטרים וכו' (כל בעיית תשתית אפשרית, שישלחו טכנאי ויבדקו) או בעיה במחשב (וירוס או כל דבר אחר)

ואין אופציות אחרות.

מעניין מה נסגר, אני לא רואה שפותח הת'רד מגיב יותר, מעניין אם זה סודר לו ומה זה היה..

פורסם

באמת מוזר.. גם כי בעיות סינכרון ותשתית בעלות תסמינים שונים מזה.

פורסם

תאיים על להתנתק מהם עם לא תסודר הבעיה זה תמיד עובד

פורסם

אם אתה בטוח שלא נגעת בהגדרות הרג'יסטרי במחשב שלך (התקנה חדשה של ווינדוס) אז לא צריך להיות לך חשש להזמין את הטכנאי הזה.

צעקות ואיומים על בזק לא יעזרו, כי לא מדובר פה בשירות לא טוב שאתה מקבל או בבעיה בבזק שהם לא רוצים לפתור.

אני מציע לך לבדוק על מחשב אחר (התקנה חדשה) ואם אתה מקבל את אותה תוצאה אז אתה יכול להיות בטוח שלא מדובר בבעיה אצלך ואז להזמין את הטכנאי "להמחשת מהירות"

CASIOMAN - מסתבר שלא תמיד להיות "ישראלי" עוזר!

כותב ההודעה הוא תומך ADSL במוקד WOW של חברת בזק (תשתית)

פורסם

פעם אותי שמו על 0.5 במקום 1.5 לחצי שנה.. חצי שנה לקח לי לשים לב!!! חח אבל בסוף קיבלנו החזר והרבה חודשים חינם כי הוכחנו שהם הרעים ואנחנו הטובים :P

חחח אחי איך לא שמת לבבבב??

לפחות פיצו אותך :silly: :silly:

ועכשיו מה שקשור לתרד

אין לך עוד מחשב בבית???

פורסם

אם אתה בטוח שלא נגעת בהגדרות הרג'יסטרי במחשב שלך (התקנה חדשה של ווינדוס) אז לא צריך להיות לך חשש להזמין את הטכנאי הזה.

צעקות ואיומים על בזק לא יעזרו, כי לא מדובר פה בשירות לא טוב שאתה מקבל או בבעיה בבזק שהם לא רוצים לפתור.

אני מציע לך לבדוק על מחשב אחר (התקנה חדשה)  ואם אתה מקבל את אותה תוצאה אז אתה יכול להיות בטוח שלא מדובר בבעיה אצלך ואז להזמין את הטכנאי "להמחשת מהירות"

CASIOMAN - מסתבר שלא תמיד להיות "ישראלי" עוזר!

כותב ההודעה הוא תומך ADSL במוקד WOW של חברת בזק (תשתית)

תשמע אני מדבר מניסיון שהיה לי עם הכבלים היתה בעיה בתשתית בבלוק שלי פעם היה לינק פעם לא היה הם לא התרגשו מזה במיוחד ולא רצו לעזור במיוחד אמרו שככה זה ואין מה לעשות בנידון עם קצת צעקות הגיע טכנאי ""בכיר"" ומתיי שהוא בא במקרה היה לינק אז הוא אמר שהכל בסדר כמובן שאני רתחתי מזעם בפעם הבאה צעקתי עליהם כמו מטורף הטכנאי הבכיר הגיע והחליף את כל התשתיח בבלוק ומאז אני לא מתקשר יותר 3 פעמים ביום אז עם כל הכבוד שאתה תומך ADSL אתה צריך ללמוד להיות ישראלי כי הצד השני תמיד מנסה לדפוק אותך זה כלל בישראל

פורסם

תתפלא לשמוע שבדר"כ הצועקים מקבלים את היחס הפחות טוב, בדר"כ צועקים ללא סיבה, או מחוסר ידע/הבנה.

וזה לא שבזק לא ניסו לעזור לבחור שגולש לאט, פשוט אם יש בעיה במחשב עצמו, בזק אינה אחראית ולא אמורה להיות אחראית לדבר.

פורסם

, בזק אינה אחראית ולא אמורה להיות אחראית לדבר.

אתה צודק

רק חבל שלפעמים הם סתם "מאשימים" את המחשב

כי הם לא הצליחו לפתור את הבעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים