עבור לתוכן

חיבור מודם כבלים לכמה מחשבים במקביל

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע אם אפשר לחבר מודם כבלים ישירות לרשת הביתית (לחבר אותו ל HUB),

או שאני צריך לחבר אותו למחשב אחד וממנו לעשות שיתוף לשאר הרשת?

פורסם

כן כן אתה צריך Router . כך אני חושב ועדיף ככה . או שתרצה לעשות שיתוף בין שני מחשבים ואז תהיה תלוי במחשב המרכזי ע"מ לקבל אינטרנט בשני המחשבים.

פורסם
  • מחבר

השאלה אם אני יכול להשתמש במודם עצמו בתור ראוטר, כמו במודם ADSL שאפשר לפרוץ ולהפוך לראוטר?

קראתי איפשהו שהמודם כבלים תומך ב עד 32 מחשבים, מה זה אומר? שהוא יכול לשמש ראוטר רק למספר מוגבל של מחשבים או שהוא מחבר אותם בדרך אחרת?

פורסם

המודם של מוטורולה שערוצי זהב מתקינים היום תומך ב-עד 32 מחשבים ויכול לשמש כשרת DHCP. אין לי מושג אם זה אומר שאפשר ככה לשתף את האינטרנט או שצריך שערוצי זהב יתמכו בזה בדרך מסוימת.

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע איזה מודם תבל נותנים?

פורסם

אם אתה כבר מפצל את החיבור אל תעשה את זה בצורה "טיפשה" בעזרת HUB תעשה את זה עם ראוטר אשר יחלק לך את המשאבים בצורה חכמה יותר. תיקח בחשבון שתצטרך לקחת חבילה גדולה אם אתה רוצה לחלוק את החיבור עם מס' מחשבים. לא ציינת כמה מחשבים אתה רוצה לחבר.

פורסם

את מתבלבל בין ROUTER ל SWITCH

פורסם
  • מחבר

בתכלס אני רוצה לחבר איז 3-4 מחשבים.

switch יש לי, והשאלה אם אפשר להפוך את המודם עצמו ל router או שאני צריך להתקין לי "שרת router", כמו שיש לי עכשיו?

פורסם

המודם שהכלבים נותנים זה RCA בדר"כ ואני חושב שהוא לא ניתן להפיכה.

פורסם

אכן כן מודם RCA שמקבלים מחברות הכבלים אינו ניתן לפריצה כמו מודם Alctel המפורסם !

אם יש לך Switch שזה מפצל או בשפה פשוטה יותר -Hub משוכלל ומהיר יותר . מה שאתה צריך זה Router בעברית - נתב !

הוא מקשר בין רשתות Lan . המקשר השני שזה המודם הוא מקשר Wan- Wide area Network .

בעזרת כתובת IP אחת שאתה מקבל מחברה מסחרית אתה יכול לפצל את הרשת שלך למספר כתובות IP פנימיות פרטיות לשימושך .

רק לידיעתך : תוכנות שאינם תומכות בשיטה של Nat - Netword Address translationיתקשו ליצור קשר עם תוכנות אחרות . לדוגמא : תוכנות Peer2Peer תקשורת ישירה בין מחשבים , בקיצור - Kazaa Imesh ועוד רבות אחרות יכולות להוות בעיה בחיבור עם Router .

חשוב שתברר עם החברה שממנה אתה מתכוון לקנות את ה- Router שניתן להעביר פורטים למחשב יחיד ברשת .

כך אוליי תוכל לפתור את הבעיה .

פורסם

אכן כן מודם RCA שמקבלים מחברות הכבלים אינו ניתן לפריצה כמו מודם Alctel המפורסם !

אם יש לך Switch שזה מפצל או בשפה פשוטה יותר -Hub משוכלל ומהיר יותר . מה שאתה צריך זה Router בעברית - נתב !

הוא מקשר בין רשתות Lan . המקשר השני שזה המודם הוא מקשר Wan- Wide area Network .

בעזרת כתובת IP אחת שאתה מקבל מחברה מסחרית אתה יכול לפצל את הרשת שלך למספר כתובות IP פנימיות פרטיות לשימושך .

רק לידיעתך : תוכנות שאינם תומכות בשיטה של Nat - Netword Address Table יתקשו ליצור קשר עם תוכנות אחרות . לדוגמא : תוכנות Peer2Peer תקשורת ישירה בין מחשבים , בקיצור - Kazaa Imesh ועוד רבות אחרות יכולות להוות בעיה בחיבור עם Router .

חשוב שתברר עם החברה שממנה אתה מתכוון לקנות את ה- Router שניתן להעביר פורטים למחשב יחיד ברשת .

כך אוליי תוכל לפתור את הבעיה .

תרשה לי ידידי לתקן אותך: NAT=network address translation.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים