פורסם 2005 במאי 2920 שנים 486 היה הראשון אחרי זה נמכר וקנינו פנטיום 2 233MMX עם 32 זיכרון ו3 ג'יגה הרדיסק גם לי, רק שלפנטיום שלי היה 64 זכרון ו-4 ג'יגה... הוא עדיין פה בעלית גג, עם המקלדת והעכבר גולה והכל... הוא סחב די הרבה זמן (משהו כמו 6 שנים, אולי קצת יותר), עד שעברנו דירה וקניתי מחשב נורמלי (הנוכחי - P4 ושות'). הוא המשיך להחזיק עוד שנה בערך, ואז בקיץ האחרון קנינו מחשב חדש (סלרון או משהו כזה, לא זוכר כבר - משהו לאחותי... ) וה-P2 נזנח... (ולדעתי מעבר ל-P1 זה באמת כבר לא מעניין) עד שבעוד 10 שנים מישהו יפתח ת'רד כזה ואתה תתחיל לפרט את כל ה-P4 וה-64bit הענתיקות שלך.
פורסם 2005 במאי 2920 שנים אגב, את זה: http://www.hwzone.co.il/personal.php?file=perss גם אני עשיתי לכמויות כרטיסי הטרידנט שהיו לי....
פורסם 2005 במאי 2920 שנים עד היום יש לי הרדיסק 20MB, נדמה לי של IBM. לדעתי, ואל תתפוס אותי במילה , הוא אפילו עדיין עובד.
פורסם 2005 במאי 2920 שנים יש לאחי על הקיר בחדר איזה 40 HD פתוחים. תתפלאו אבל ה-20MB של פעם הרבה הרבה יותר גדולים פיזית ממה שיש היום (בערך פי 2 בגודל...).עבדתי פעם במעבדת מחשבים שכונתית והיה שם HD פתוח של 640K בערך (!!!) בגודל של מגש פיצה משפחתית - אולי אני אקפוץ לשפ פעם ואצלם...
פורסם 2005 במאי 2920 שנים אתה חושב שהשני כוננים שלך היו להיט ?אצלי זה התחיל איפושהו באמצע שנות השמונים + ,XT 8086 עם תוספת של מעבד מתמטי 8087 (שכמעט לא היה לאף אחד) ועם, תחזיקו את עצמכם - הארדיסק 20 מגה שזה באמת לא היה לאף אחד , אני זוכר שלקח זמן למלא אותו וזה קרה בעיקר כשמשחקים התחילו לצאת על כמה דיסקטים. כמובן היה לו מסך ירוק 4 צבעים ואין מה לדבר על עכבר. בוא ונראה אם אתה יודע בשביל מה שמו את המעבד המתמטי הזה
פורסם 2005 במאי 2920 שנים לחבר שלי יש HD של 200MB. בהתחלה לא שמתי לב שזה MB, ושאלתי אותו למה הוא לא מחבר את הכונן העצום שלו. לאחר מכן התברר שזה MB.
פורסם 2005 במאי 3020 שנים בוא ונראה אם אתה יודע בשביל מה שמו את המעבד המתמטי הזהפששש שאלה לעניין , עם הזכרון שלי אני מפחד שאני מבלבל עם משהו אחר , אבל אני חושב שזה לחישובי נקודה צפה או משהו כזה, לא ?
פורסם 2005 במאי 3020 שנים המחשב השראון שלי היה 486 איזה חיה זה היה!!!! וינדוס 95 :nixweiss: היה לו 1.5 גיגה הארד דיסק :lol: רק העובדה שכתוב XX ג'יגה עושה אותו חייתי!!! :lol: אני אפילו לא זוכר איזה מעבד היה לו (הייתי בן 6) לא הבנתי כלום באותו זמן אחר כך קפצתי ל פנטיום 4 1.6 לפני איזה 4 שנים ועכשיו אני עובד על AMD64 3000+ אני לא ישכח את הדיסקטים המרובעים הענקיים האלה!!! דרך אגב כמה היה נכנס בדיסקט אחד כזה? 800KB לא?
פורסם 2005 במאי 3020 שנים פששש שאלה לעניין , עם הזכרון שלי אני מפחד שאני מבלבל עם משהו אחר , אבל אני חושב שזה לחישובי נקודה צפה או משהו כזה, לא ?הישום המעשי שדרש את המעבד היתה תוכנית לוטוס 123 (אקסל)המעבד 8088 / 8086 היה כל כך חלש שהתכנית היתה עושה את החישובים רק עם מקש F9 היו רושמים נתונים ואז לוחצים על מקש F9 והולכים לעשות קפההמעבד 8087 נתן למשתמשים תגובה מיידית בהמשך אינטל שילבה את המעבד המתמטי ב CPU הרגילים שלה ואז פעולת החישוב נעשתה אוטומטית אחרי כל הכנסת נתון כמו שאנחנו מכירים היום באקסל.
פורסם 2005 במאי 3020 שנים היו ליסינקלייר ספקטרום עם מיקרודרייב !!!אטארי 800XLאטארי 130XEוכמעט כל הואריאציות של ה-PC עד למחשב האחרון שלי AMD 3500צריך לעשות ת'רד איזה כרטיסי מסך היו לךהיו לי לוח הרקולסCGAEGA + מסךוכל משפחת VGA עד לאחרון שלי X800XL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.