פורסם 2005 במאי 2520 שנים אם הוא החליף את המתח הוא בטוח שרף את הספק נכון? (המחשב לא נדלק)עכשיו השאלה שלי, האם זה אפשרי ששאר החלקים במערכת נשרפו? אני פשוט עוד לא הייתי אצלו בבית ורציתי לדעת אילו חלקים להביא.אז זה אפשרי שחוץ מהספק עוד משהו התקלקל?תודה!
פורסם 2005 במאי 2520 שנים אם הוא החליף את המתח הוא בטוח שרף את הספק נכון? (המחשב לא נדלק) עכשיו השאלה שלי, האם זה אפשרי ששאר החלקים במערכת נשרפו? אני פשוט עוד לא הייתי אצלו בבית ורציתי לדעת אילו חלקים להביא. אז זה אפשרי שחוץ מהספק עוד משהו התקלקל? תודה! לא תחליף רק ספק כול החלקים צריכים לעבוד או עם זה ספק איכותי תפתח אותו ותחליף לו את הפיוז מה שהוא עשה זה העביר מ220וולט ל115 ושרף בכך את תפיוז בהצלחה לך אחי
פורסם 2005 במאי 2520 שנים לא תחליף רק ספק כול החלקים צריכים לעבוד או עם זה ספק איכותי תפתח אותו ותחליף לו את הפיוז מה שהוא עשה זה העביר מ220וולט ל115 ושרף בכך את תפיוז בהצלחה לך אחי חחח כמה סתום צריך בשביל לעשות משהו כזה..?! :silly:
פורסם 2005 במאי 3020 שנים חחח כמה סתום צריך בשביל לעשות משהו כזה..?! :silly: אז מה עושים אם זה ספק ממותג אהה מה זורקים אותו לזבל ?
פורסם 2005 במאי 3020 שנים שהייתי נוב קטן בן 10 שרפתי ככה לאחי את הספק ;D ובסוף רק את הספק היו צריכים להחליף... לגבי היום אני לא יודע מה אבל אני עדיין בטוח שזה רק הספק
פורסם 2005 במאי 3020 שנים אולי בתיאוריה הספק יכול לשרוף חלקים בצורה כזאת אבל בתכלס זה לא קורה בגלל החלפת הswitch. אם זה ספק ממותג או שממש אין כסף אפשר להחליף את הפיוז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.