עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר להתקנת DFI LanParty UT Ultra-D, למבינים בלבד!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

התחלתי להתקין היום את הלוח הנ"ל על מארז Raidmax Scorpio 868, ונתקלתי בכמה בעיות..

אז אם מישהו יכול לענות לי על השאלות הבאות... תודה :)

1) ישנם פינים המסומנים כ N.C או כ Ground N.C, במה הם שונים מ Ground רגיל?

2) האם עלי לחבר את כל חיבורי החשמל ללוח או שזה משהו אופציונלי בלבד? (20 פינים, 4 פינים ומולקס)

3)בפינים המיועדים לחיבור לפאנל הקדמי (ריסט, הדלקה, לד הארד דיסק וכו') - האם הקוטביות של הפינים חשובה? (החיבורים הם 2 חוטים - לבן ועוד צבע, האם זה חשוב שדווקא הלבן יהיה על אחד הפינים ספציפית, או שכל דרך בה אחבר תהיה נכונה?)

4) כ. הקול המובנה הוא באמצעות מודול ה Karajan. בשביל לחבר אליו את כניסת האוזניות של הפאנל הקדמי, באיזה פינים אשתמש? ישנם פינים המסומנים Line out left/right, אבל זה כחלק מיכולת סראונד, אז איזה פינים אחבר בשביל אוזניות?

5) ישנה גם כניסת מיקרופון, בעלת 2 חוטים - Mic gnd ו mic data. ישנו פין המסומן GND, האם הוא מיועד לזה? בנוסף, ה Mic data - הוא חיבור לפין בודד, אבל ישנם פינים של mic left ו mic right - באיזה מהם אשתמש?

אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי!

נדב.

פורסם

המדריך שאתה מקבל עם הלוח מצומצם מאוד תוריד את הגירסה המלאה מהאתר, יש שם הסברים לשאלות ששאלת.

אם יש לך ספק גירסה 2, תחבר 24 פין + 4 פין מרובע

ספק גירסה ישנה, תחבר 20 פין + 4 פין מרובע + 4 פין של הדיסק הקשיח

אם יש לך שני כרטיסי מסך תחבר את כל 4 החיבורים

הקוטביות של החיבורים חשובה, תחבר את כבל עם הצד הכתוב לכיוון מרכז הלוח, לא עובד תהפוך את החיבור.

אפשר להפריד את חיבורי השמע לחזית המארז וחלק לאחורי הלוח, יש הסבר במדריך המפורט.

פורסם
  • מחבר

המדריך שאתה מקבל עם הלוח מצומצם מאוד תוריד את הגירסה המלאה מהאתר, יש שם הסברים לשאלות ששאלת.

אם יש לך ספק גירסה 2, תחבר 24 פין + 4 פין מרובע

ספק גירסה ישנה, תחבר 20 פין + 4 פין מרובע + 4 פין של הדיסק הקשיח

אם יש לך שני כרטיסי מסך תחבר את כל 4 החיבורים

הקוטביות של החיבורים חשובה, תחבר את כבל עם הצד הכתוב לכיוון מרכז הלוח, לא עובד תהפוך את החיבור.

אפשר להפריד את חיבורי השמע לחזית המארז וחלק לאחורי הלוח, יש הסבר במדריך המפורט.

תודה.

א. לא כתוב דבר על הN.C, יכול להיות שזה משהו כמו No Current, כלומר פין ללא זרם - ללא שימוש?

ב. ראיתי במדריך שעלי לחבר רק את חיבור ה24+4.

ג. לא כתוב במדריך דבר לגבי קוטביות, אם למישהו יש את הלוח ויכול להציץ לראות, אודה לו מאוד.

ד. למרבה ההפתעה, ראיתי כי עלי לבחור בין יציאה אחורית פעילה או קדמית פעילה. הדבר הפתיע אותי מאוד... אם מישהו יודע אחרת, אשמח לשמוע.

ה. כנ"ל אם מישהו הרכיב את כניסת המיקרופון הקדמית, אשמח לדעת היכן חיבר את הפינים.

תודה רבה!!

נדב.

תודה.

פורסם

זה חיבור החשמל הרביעי

אתה צריך לחבר רק 24 + 4 מרובע

חיבור הדיסק והפלופי לא לחבר

פורסם
  • מחבר

זה חיבור החשמל הרביעי

אמרת את זה בקשר ל NC? כי ישנם הרבה פינים כאלה, זה לא אחד ספציפי..

נדב.

פורסם

אתה משנה את ההודעות הקודמות שלך וכל התכתובת מסתבכת

פורסם
  • מחבר

מצטער.

בוא נעשה סדר:

1) אני צריך הסבר לגבי ה N.C שמצויין לפעמים על פינים.

2) יש לי בעיה עם חיבור שקעי הקול הקדמיים - נראה שהם לא יכולים להיות פעילים בזמן שהאחוריים פעילים...

3) האם הקוטביות של חיבורי 2 פינים על הלוח משנה..?

תודה.

נדב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים