עבור לתוכן

עזרה בבקשה...עידכנתי את הביוס לגירסה אחרת והטמפרטורות שהוא מציג הם מ60 ומעלה....

Featured Replies

פורסם

טוב אז עידכנתי לשכן שלי את הביוס ללוח ........עכשיו עשיתי בשבילו חיפוש לביוס טוב וראיתי גירסה שהיא 1012 לעומת הגרסה שהייתה לו שהיא 1011 אז עידכנתי לו והטמפרטורות שהוא מציג הם פשוט גרועות .....מתחיל מ60 ומעלה.......יש לו מעבד 2.60 אינטל.........מה עושים?

נ.ב

ניסיתי לעדכן לגירסת ה1011 והלוח לא מאפשר לי דרך הווינדוס עם התודנה של אסוס ,הלוח שלו הוא P4S800D........מה אפשר לעשות?!??!

פורסם

ניסית אולי לאפס את הביוס ולבדוק מה קורה?(יש מקרים שצריך לבצע איפוס לביוס אחרי שעושים לו עידכון)

פורסם
  • מחבר

תראה אני לא אצלו כרגע.......מה שאני יודע זה שעידכנתי לו דרך הווינדוס לגירסת ביוס לא מוכרת.......באתר של אסוס יש את הגירסה הכי מעודכנת שהיא 1011.......עשינו חיפוש ומצאנו שיש 1012 ,חשבנו יותר טוב אז נתקין.......מסתבר שהטמפרטורה מזייפת.......ניסיתי שוב דרך הווינדוס לעדכן לו אבל רשום שאם אני רוצה לעדכן אז רק דרך הדוס........אבל אני לא יודע עם איזה תוכנה.... :nixweiss:

פורסם

בקשר לתוכנת עידכון - תיכנס לאתר של ASUS ותתחיל לחפש לתוכנה המתאימה.

עכשיו בקשר לעידכון ביוס שעשיתם - כידוע לך(כנראה שלא) , אם אין סיבה אמיתית לעדכן ביוס , אז פשוט לא מעדכנים ביוס!

מה גם שאתם לא בדקתם אפילו מה התוספות המשמעותיות(אם בכלל) בגירסא הבאה...

פורסם

בקשר לתוכנת עידכון - תיכנס לאתר של ASUS ותתחיל לחפש לתוכנה המתאימה.

עכשיו בקשר לעידכון ביוס שעשיתם - כידוע לך(כנראה שלא) , אם אין סיבה אמיתית לעדכן ביוס , אז פשוט לא מעדכנים ביוס!

מה גם שאתם לא בדקתם אפילו מה התוספות המשמעותיות(אם בכלל) בגירסא הבאה...

וגם עידכנת לביוס לא מוכר שלא מופיע באתר של אסוס :nono: לך תדע מה עשו איתו שמה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים