פורסם 2005 במאי 2420 שנים שלוםקראתי פה בפורומים לפני שכתבתי את ההודעה וכלום לא עזר לי עדיין :\ אני לוחץ F6 בתקנה וזה מבקש ממני דיסקט הפעלה של SATA?!אין לי כזה דבר ואפילו קניתי את הלוח אם עם הקופסא וזה בא עם הכל ואין שם שום דיסקט כזה :\לוח אם epox 8RDA3+ מישהו יודע מה לעשות?
פורסם 2005 במאי 2420 שנים על הדיסק של הדריברים של הלוח יש ספריה של הבקר SATA שבתוכה יש ספריה שאתה צריך להעתיק לדיסקט
פורסם 2005 במאי 2520 שנים מחבר מה אני עושה אם אין לי כונן דיסקטים? :s05:הוצאתי אותו כי הוא התקלקל ולא שמתי חדש כי הרבה אמרו לי שהוא סתם תופס מקום :\יש דרך אחרת?
פורסם 2005 במאי 2520 שנים מה אני עושה אם אין לי כונן דיסקטים? :s05:הוצאתי אותו כי הוא התקלקל ולא שמתי חדש כי הרבה אמרו לי שהוא סתם תופס מקום :\יש דרך אחרת?אז טולי פשוט תכך את הדיסק לחבר שלך עם דיסקט,ושם כבר תעשה את זה?ואו שאצלו תוריד את הדרייבר ללוח מהאינטרנט ותעתיק על דיסקט.. חא חשבתה על זה?
פורסם 2005 במאי 2520 שנים אם יש לך צורב לא חייב דיסקטאתה צריך דיסק התקנה מקורי חוקידרייבר ללוח אם SATA שלךואת התוכנה NLITEואפשר לשלב את הדרייבר כבר בהתקנה של הווינדוסנ.ב ללוחות אם NVIDIA כבר יש דרייבר משולב לווינדוס
פורסם 2005 במאי 2520 שנים מחבר אוקיי אז ככה : יש לי דיסק התקנה אמיתי חוקי (אתה מתכוון לווינדאוז או של הלוח אם? בכל מקרה יש את של שתיהם.) יש לי צורב אני יוריד את התוכנה שאמרת ודרייברים יש בדיסק של הלוח אם אבל מה אני עושה עם כל אלה? בעיקרון הווינדאוז מבקש דיסקט עם דרייבירים ושם אני נתקע ולא יודע מה לעשות ופשוט לוחץ ריסט ולגבי הנ.ב יש לי לוח אם עם N FORCE2 וזה של אנבידיה...איפה זה נכנס בכל הסיפור ואיך זה מקל על העבודה? תודה :]
פורסם 2005 במאי 2520 שנים NF2 לא כולל בתוכו את הסאטא התכוונתי לסאטא על הצ'יפסט בכל מקרה תריץ את התוכנה NLITE כשתגיע ל שילוב דרייברים פשוט תבחר מתוך הדיסק של הלוח אם את הדרייבר ווזהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.