עבור לתוכן

BITTORRENT הולך לכיוון ה KADEMILA סוף סוף!

Featured Replies

פורסם

סוף סוף נראה שהפיתוח הרשמי של ה BITTORRENT מתחיל להראות יותר כמו תוכנות P2P מלאה, ולא רק תוכנה להורדת תכנים ספציפיים...

בגרסא האחרונה של AZAREUS כבר היה לנו DECENTRALIZED P2P, ככה שאם יש TORRENT וה TRACKER שלו לא עובד, עדיין יהיה אפשר להוריד אותו מאנשים אחרים.

http://azureus.sourceforge.net/whatsnew2300.php

עכשיו הפיתוח הרשמי (דבר שיגרור בעתיד כנראה את כל ה CLIENTS), מוסיף ב BETA החדש אפשרות דומה ל AZAREUS של שיתוף קבצים בלי TRACKER, בדומה לפרוקוטול של KADEMILA (שה EMULE תומך בו),

http://www.bittorrent.com/trackerless.html

כמו כן, המפתח הולך להוסיף אופציה של חיפוש בכל הרשת השיתופית החדשה לתכנים מכל הסוגים..

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3089373,00.html

משמע, כל מה שה EXEEM העלוב לא הצליח לעשות, נקבל בדמות BITTORENT רשמי שיהפוך לתוכנת P2P לכל דבר.

אפשר להוריד BETA של ה TRACKERLESS VERSION של ה BITTORENT

http://www.bittorrent.com/

פורסם

אני עדיין מעדיף את BT על פני כל התוכנות האחרות.

כל החיפושים האלה תמיד מחזירים תוצאות מזויפות או סתם וירוסים.

היתרון של ה TRACKER הוא בידיעה שאתה מוריד מה שבאמת רצית ולא איזה קובץ שמישהו שינה לו את השם.

עריכה:

שכחתי לציין את המהירות המעולה בגלל החלוקה לפיסות.

פורסם

כל כך מגעיל. עכשו נראה את ביטורנט עובר את אותו דבר שקאזה נהפך, עד שלבסוף הכל יהיה חיקויים

פורסם
  • מחבר

תמיד BT יהיה קיים כמו היום, תמיד יהיו TRACKERS ותוכל להוריד מאתרים כמו שאפשר עכשיו. האופציה הזו רק מוסיפה עוד אפשרויות לשימוש בתוכנה, בניגוד לדברים אחרים שהחלו בתור משהו אחד....

ככה שנראה לי לפחות שזה מצב שכולם מרווחים (במיוחד גם מהורדות חוקיות מהירות).. אבל את זה עוד נראה..

פורסם

לא בהכרח.הטרקרים הרי עדיין יחיו,אפילו שתהיה אופציה לחיפוש בלעדיהם.

וד"א האימיול הרי עדיין לא נדפק ויש בו אופציית חיפוש.למה באמת?

עריכה-עכשיו ראיתי שICE BREAK הגיב בזמן שרשמתי,אז אמרתי פחות או יותר אותו דבר.התגובה שלי הייתה לX_WARIOR.

פורסם

אני עדיין מעדיף את BT על פני כל התוכנות האחרות.

כל החיפושים האלה תמיד מחזירים תוצאות מזויפות או סתם וירוסים.

היתרון של ה TRACKER הוא בידיעה שאתה מוריד מה שבאמת רצית ולא איזה קובץ שמישהו שינה לו את השם.

אתה באמת רוצה להגיד לי שהזיופים האלה עובדים עלייך?

זה ממש קל להבחין מה אמיתי ומה מזוייף

שכחתי לציין את המהירות המעולה בגלל החלוקה לפיסות.

עדיין לו הוכח שזה עוזר בכלל

פורסם

איך מזהים?

פורסם

איך מזהים?

אם אתה רואה כל מיני דברים חשודים בשם של הקובץ או משהו לא מסתדר בגודל שלו(נניח סרט ששוקל 20 MB)

נניח ה-prewiew לא עובד אחריי שהורדת כבר קצת זמן

ב-98 אחוז מהמקרים אני מצליח לזהות זיוף

פורסם

זה ממש קל להבחין מה אמיתי ומה מזוייף

אל תבלבל לי את המוח. כל טמבל יכול לקחת קובץ בגודל דומה ולשנות לו את השם.

ברור שאני לא חושב שקובץ של 20MB זה DVDR או משהו כזה.

אבל עזוב את זה, אין טעם להתווכח על זה.

עדיין לו הוכח שזה עוזר בכלל

אז זהו שלא.

לא יודע מה נחשב בענייך הוכחה, אבל אצלי הכל טס ישר איך שאני מתחיל להוריד בניגוד לתוכנות אחרות.

רק בדברים שיש להם מעט מאוד משתפים המהירות היא איטית יותר אבל עדיין סבירה.

אתה מוזמן לחפש עוד טיפה מידע בנוגע לפיסות ותבין לבד מה היתרון שלהן.

בשביל לא לפתוח סתם עוד נושא אז אוסיף פה שהחיפוש ברשת כבר עובד. (שבועיים לפני התאריך שכיוונו אליו)

http://www.bittorrent.com/

הוא "זוחל" ברשת ומחפש את קבצי הTORRENT בלי קשר לאיפה הם מאוחסנים.

בקרוב גם תשוחרר גרסה של התוכנה שתכלול את החיפוש באופן מובנה.

רק הערה קטנה, החיפוש איטי מאוד כרגע בגלל בעומס והעובדה שזה (כנראה) שלב BETA או משהו.

פורסם

המנוע חיפוש הזה לא ממש יעיל מהסיבה הפשוטה שהוא לא מציין כמה מפיצים יש לכל קובץ (וגם הוא לא מוצא מספיק תוצאות)

פורסם

איך מזהים?

באימיול יש אפשרות לראות תגובות שאנשים רשמו על הקובץ...

וככה אפשר לראות אם התגובות טובות או לא...

וגם אתה יכול לראות את כל השמות של הקובץ...

ככה שם מישהו שינה את השם ועזה זייוף אז סביר להניח שלא הרבה אנשים הורידו את זה..

אני תמיד בודק לפי השם שהרוב בחרו...

פורסם

אם אתה רואה כל מיני דברים חשודים בשם של הקובץ או משהו לא מסתדר בגודל שלו(נניח סרט ששוקל 20 MB)

נניח ה-prewiew לא עובד אחריי שהורדת כבר קצת זמן

ב-98 אחוז מהמקרים אני מצליח לזהות זיוף

סרטים בד"כ אפשר לזהות באמצעות ה-Preview, אם כי לא תמיד ניתן להוריד את תחילת הקובץ בהתחלה.

הבעיה היא בהורדות של תוכנות וקבצי ISO.

עדיף תמיד לבחור בקובץ עם הרבה מקורות, ואז סביר להניח שלא מדובר בזיוף. אבל, לקבצים נדירים אין הרבה מקורות.

המנוע חיפוש הזה לא ממש יעיל מהסיבה הפשוטה שהוא לא מציין כמה מפיצים יש לכל קובץ (וגם הוא לא מוצא מספיק תוצאות)

מדובר עדיין רק בגירסת Beta.

באימיול יש אפשרות לראות תגובות שאנשים רשמו על הקובץ...

וככה אפשר לראות אם התגובות טובות או לא...

וגם אתה יכול לראות את כל השמות של הקובץ...

ככה שם מישהו שינה את השם ועזה זייוף אז סביר להניח שלא הרבה אנשים הורידו את זה..

אני תמיד בודק לפי השם שהרוב בחרו...

ב-eXeem כמעט לכל קובץ יש תגובות וכל אחד יכול להוסיף תגובה משלו, ככה אפשר לדעת לפי מה שרוב האנשים רשמו.

ב-eMule לא תמיד יש תגובות (בד"כ אין), וגם אין לי מושג איך אני יכול להוסיף תגובה משלי ב-eMule.

פורסם

ב-eMule לא תמיד יש תגובות (בד"כ אין), וגם אין לי מושג איך אני יכול להוסיף תגובה משלי ב-eMule.

אם זה קובץ חדש שעכשיו הפיצו והוא מזוייף תמיד יהיהו תגובות וגם אפשר לראות את שם הקקובץ כמו שאמרתי...

וזה שאתה לא יודע להגיב זה לא בעיה של אף אחד תקרא מדריכים...

פורסם

אם זה קובץ חדש שעכשיו הפיצו והוא מזוייף תמיד יהיהו תגובות וגם אפשר לראות את שם הקקובץ כמו שאמרתי...

וזה שאתה לא יודע להגיב זה לא בעיה של אף אחד תקרא מדריכים...

ב-eXeem אפשר להוסיף תגובה בחלון של התגובה ע"י לחיצה על הכפתור "הוסף תגובה". כמעט בכל קובץ יש כמה תגובות לגבי האיכות של הקובץ, שפה ופרטים נוספים, גם בקבצים אמיתיים וגם בקבצים מזוייפים.

ב-eMule אין לי אפשרות כזו. יכול להיות שהאפשרות הזו קיימת רק בגירסה הרשמית?

אפשר בבקשה לקבל הסבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים