עבור לתוכן

חייב עזרה!!דחוף,רעשים מווזרים כאילו משהו נכבה ונדלק שוב במהירות ..מההארד דיסק...

Featured Replies

פורסם

ומה עשינו עד עכשיו? ::)

ואתה מוכן להסביר לי בבקשה איך חיזוק של המולקס יפתור לו את בעיית הרעש?

אין לי שמץ..גם אני לא הבנתי אבל לנסות לא יזיק..אם הוא מדבר מתוך ניסיון.. :jump:

פורסם

ומה עשינו עד עכשיו? ::)

ואתה מוכן להסביר לי בבקשה איך חיזוק של המולקס יפתור לו את בעיית הרעש?

*שיעול* קצת שכל *סוף שיעול* :bash:

הארד דיסק יכול להיכבה ע"י הוצאת המולקס

הארד דיסק יכול להידלק ע"י הכנסת חיבור המולקס

אז בוא נחשוב......אמממממ.....אההה כן :kopfpatsch: החיבור זז והארד דיסק כתוצאה נכבה ונדלק ,מספיק מובן? ::)

לי היה את אותה הבעיה ואני מבין על מה פותח התראד מדבר.......רוב הסיכויים שזה במולקס או שהחיבור מולקס של הארד דיסק עצמו פגום מה שגורם לחוסר יציבות.........אם יש אחריות -> לגבות -> להחליף

אם אין אחריות -> לגבות -> להשיג אחד אחר (המלצה אישית :מאקסטור)

פורסם

אם אין אחריות>לחבר אותו למולקס אחר? :s07:

פורסם

אני מבין על מה אתה מדבר גם ההארדיסק שלי היה עושה את זה הוא המשיך לפעול ככה שנים אבל כאשר הוצאתי אותו מתוך המחשב והעברתי למחשב אחר הוא חדל לעבוד בקיצור הוא בצב דיי קריטי

גם לי זה היה כמה שנים...

ושלי עד היום עובד..

זה קרה לי תקופה דיי אורכה של שנה ככה...

ואחריי זה קניתי צורב חדש אז שיניתי את הסדר של הסלייב והמאסטר וכל זה וזה הסתדר לי...

פורסם

Cool_Boy-PP - דבר ראשון: תירגע ותלמד לכתוב הודעות כמו בן אדם ולא כמו ילד קטן , ההודעות שלך פשוט מגוחכות.

דבר שני: גם אם באמת המולקס רופף וגורם לכונן להיכבות ולהידלק , מה גורם לך לחשוב שדבר כזה צריך לגרום רעשים?!

פורסם

Cool_Boy-PP - דבר ראשון: תירגע ותלמד לכתוב הודעות כמו בן אדם ולא כמו ילד קטן , ההודעות שלך פשוט מגוחכות.

דבר שני: גם אם באמת המולקס רופף וגורם לכונן להיכבות ולהידלק , מה גורם לך לחשוב שדבר כזה צריך לגרום רעשים?!

צודק.

באמת הגזמתי,מצטער פשוט רציתי להבהיר נקודה.

כשכונן נדלק ונכבה יש רעש שהדיסקים מסתובבים ומפסיקים (במיוחד בדיסקים של ווסטרן {אני לא יודע בנוגע לדיסקים של חברות אחרות....})

פורסם

כל כמה זמן זה קורה?

כמה דיסקים קשיחים יש לך במחשב?

האם הבעיה מופיעה באופן אקראי או כאשר אתה ניגש לכונן?

במידה ואתה שומע את הרעש הזה רק כאשר אתה ניגש לכונן, אחרי שלא השתמשת בו חצי-שעהה/שעה, אז יכול להיות שפשוט מוגדר לך ב-Windows לכבות את הדיסקים הקשיחים אחרי זמן מסויים. במקרה כזה אין בעיה בדיסק הקשיח והכל בסדר.

אם זו לא הבעיה, אז חיזוק של המולקס עשוי לפתור את הבעיה. דרך אגב, אם המולקס לא מחובר היטב בזמן שהדיסק הקשיח פועל, אז אתה עשוי לאבד מידע, לסבול מ-Bad Sectors רבים ואף להרוס את הדיסק הקשיח.

אם חיזוק של המולקס לא עוזר, אז תגבה את המידע, תחליף את הדיסק הקשיח לחדש, ותפסיק להשתמש בדיסק הקשיח הישן באופן מיידי. אל תנסה לסחוט ממנו עוד כמה שבועות או חודשים.

בכל מקרה, תמיד רצוי לבצע גיבויים שוטפים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים