עבור לתוכן

חייב עזרה!!דחוף,רעשים מווזרים כאילו משהו נכבה ונדלק שוב במהירות ..מההארד דיסק...

Featured Replies

פורסם

אין לי מושג מה קורה...כל כמה זמן יש לי רעש מוזר כזה כאילו משהו ניכבה ונדלק במהירות.הרעש בה מההארד דיסק..

ואם זה אכן מההארד דיסק זה אומר שהוא קורס או משהו..?

מה אני אמור לעשות?איך לבדוק אם זה באמת מההארד דיסק..

פורסם

מזה רעשים של משהוא נדלק ונכבה במהירות? לכל מוצר יש רעש שונה.. :bash: קיצר תדייק יותר ברעש..ואם זה טחטחטטח כאילו הוא טוחן אז הוא פשוט קורא/מעתיק/עושה איזהשהיא פעולה..זה רעש נורמאלי..

פורסם

מה נורמאלי בזה שהכונן הקשיח מוציא רעשים?

כל עוד הכונן עושה רעשים שלא היו בעבר , אז רוב הסיכויים שהוא 'גוסס' לך.

אם כן , אז תגבה מהר את הנתונים החשובים שעל הכונן.

פורסם

שהארדיסק קורא/מסתובב הוא לא מוציא רעשים קטנים כאלה?(בלי גומיות וכל השיט)

פורסם

כמובן , הכונן הקשיח תמיד מוציא רעשים קטנים כאלה(יש דגמים של חברות שמוציאים פחות רעש וכאלה שיותר רעש)

אבל לפי מה שהבנתי מפותח הת'רד , הרעש הוא רעש חדש וחזק שהופיע פתאום ,

מה שמרמז על HD שהולך לעולמו.

פורסם

לא לא לא רעשים כאלה!

רעשים כמן שהוא נכבה ונדלק..

פורסם

דיסק לא צריך לעשות רעשים מהסוג שאתה מתאר. אם הוא כן עושה, אז נראה שהוא הולך להתפגר.

פורסם

דיסק לא צריך לעשות רעשים מהסוג שאתה מתאר. אם הוא כן עושה, אז נראה שהוא הולך להתפגר.

:lol: :lol:

קרעת אותי..כמו שאמר

מה נורמאלי בזה שהכונן הקשיח מוציא רעשים?

כל עוד הכונן עושה רעשים שלא היו בעבר , אז רוב הסיכויים שהוא 'גוסס' לך.

אם כן , אז תגבה מהר את הנתונים החשובים שעל הכונן.

ומהר מאוד..

פורסם

תענו לבנאדם על השאלה........ :kopfpatsch:

פותח התראד תכבה את המחשב ותראה אם המולקס מוכנס טוב לכונן.........

פורסם

סליחה על הבורות אך מזה מולקס?

פורסם

מולקס זה החיבור חשמל שהולך להארד דיסק

נשמע לי מוכר מה שאתה מספר... היה לי הארד דיסק ישן ישן (פחות מ2 ג'יגה אולי) שהייתי משתמש בו בתור הארד דיסק נייד ובאחד הפעמים שהפעלתי אותו אצל מישהו הוא התחיל להידלק ולהיכבות כמו ה"רעשים" שאתה מדבר עליהם עד שהוא פשוט מת, אז כדאי באמת שתתחיל לגבות את כל מה שחשוב לך שם

דרך אגב, מה הדגם של ההארד דיסק ובן כמה הוא?

פורסם

אני מבין על מה אתה מדבר גם ההארדיסק שלי היה עושה את זה הוא המשיך לפעול ככה שנים אבל כאשר הוצאתי אותו מתוך המחשב והעברתי למחשב אחר הוא חדל לעבוד בקיצור הוא בצב דיי קריטי

פורסם

לי היה את אותו הדבר בגלל זה אני חושב שהחיבור מולקס הוא הבעיה.......לי היה ווסטרן דיגיטל 80 גיגה ,תוך כמה ימים שהוא התחיל להיתכבות ולהידלק ובוף.......לא עובד יותר........תנסה לחבר את החיבור הלבן (המולקס-חיבור מהספק) יותר חזק אל הארד דיסק..... ;)

פורסם

לי היה את אותו הדבר בגלל זה אני חושב שהחיבור מולקס הוא הבעיה.......לי היה ווסטרן דיגיטל 80 גיגה ,תוך כמה ימים שהוא התחיל להיתכבות ולהידלק ובוף.......לא עובד יותר........תנסה לחבר את החיבור הלבן (המולקס-חיבור מהספק) יותר חזק אל הארד דיסק..... ;)

ביגלל זה אמרנו לו לגבות מידע :kopfpatsch:

וזה חיבור מולקס PCPC-Turbo-Cool-510-Express-molex.jpg

פורסם

תענו לבנאדם על השאלה........ :kopfpatsch:

פותח התראד תכבה את המחשב ותראה אם המולקס מוכנס טוב לכונן.........

ומה עשינו עד עכשיו? ::)

ואתה מוכן להסביר לי בבקשה איך חיזוק של המולקס יפתור לו את בעיית הרעש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים