עבור לתוכן

net framwork 1.1.

Featured Replies

פורסם

שלום,

מאז שהתקנתי את התוכנה הזאת של מיקרוסופט, כל פעם שאני מפעיל את המחשב שזה מגיע לחלון Welcome אני צריך ללחוץ

על השם משתמש שלי כדי להכנס למחשב. וגם אם אני לא נוגע במחשב שהוא דלוק למשך זמן מסויים אז זה יוצא לי למצב דומה

של Welcome וכדי לחזור אני צריך ללחוץ שוב על שם המשתמש שלי.

איך אני מבטל את זה?

תודה.

פורסם

בקשר לשאלה הראשונה אני לא זוכר אבל בקשר לשניה

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

וואלה תודה, מישהו יודע בקשר לשאלה הראשונה?

פורסם

לא יודע מה הדברים האלו קשורים ל .NET FRAME WORK אבל שיהיה...

תנסה אולי:

# Select Run from the Start Menu, type control userpasswords2, and click Ok.

# Turn off the Users must enter a user name and password to use this computer option, and click Ok.

פורסם
  • מחבר

גם לי אין מושג איך זה מתקשר לתוכנה הזאת אבל זאת הפעם השנייה שאני מתקין אותה וזה מה שקורה.

והפתרון שנתת לי לא עובד, שאי מפעיל את המחשב הוא לא מבקש ממני סיסמא בחלון welcome אלא פשוט ללחוץ על התמונה

שליד השם משתמש כדי להכנס למחשב... זה הכל.

איך מבטלים את זה? :bash:

פורסם

אולי ב CONTROL PANEL ב USER ACCOUNTS

צריך לבטל את האופציות ב CHANGE THE WAY UESRS LOGS ON OR OFF

לא בטוח..

פורסם

לא יודע מה הדברים האלו קשורים ל .NET FRAME WORK אבל שיהיה...

תנסה אולי:

# Select Run from the Start Menu, type control userpasswords2, and click Ok.

# Turn off the Users must enter a user name and password to use this computer option, and click Ok.

אתה בעל כרטיס מסך מ ATI??... במיקרה שאתה מישתמש בדריוור עם ה CCC אז אתה חייב את התוכנה הזאת במחשב..

אחרי התקנה שלה זה מה שקורה למחשב שלך

פורסם

התקנתי את ה .NET הזו ביחד עם ה VISUAL STUDIO לפני שנים... אולי באמת היה משהו כזה אז, עכשיו שאתה מזכיר את זה...

טוב, אני זוכר ששיניתי משהו ב REGISTRY שסידר את זה, אבל לא זוכר מה...

פורסם

זה לא קשור לFramework.. זה קשור לVISUAL .NET תשים לב שהוא הוסיף לי עוד 2 יוזרים חדשים למחשב..

אני לא יודע מה הבעיה שלו אבל כשהוא מוסיף אותם זה מה שקורה..

אני לא כל כך בטוח שכדאי למחוק אותם אבל זה שווה בדיקה.. אני יודע ב100% שאחרי שתמחוק אותם הלוגון יהיה רגיל..

פורסם
  • מחבר

זה באמת הוסיף 2 משתמשים ואני באמת לא רוצה למחוק אותם ואחרי זה אי אפשר לדעת איזה בעיות יהיו לי במחשב :nixweiss:

אתם אלה שמבינים יותר ממני.. :kopfpatsch: יש מצב אתם מבררים לי איך אפשר לבטל את זה בדרך הנכונה?

תודה חברים.

פורסם

זה באמת הוסיף 2 משתמשים ואני באמת לא רוצה למחוק אותם ואחרי זה אי אפשר לדעת איזה בעיות יהיו לי במחשב  :nixweiss:

אתם אלה שמבינים יותר ממני..  :kopfpatsch:  יש מצב אתם מבררים לי איך אפשר לבטל את זה בדרך הנכונה?

תודה חברים.

הדרך לבטל את זה זה פשוט למחוק את המשתמשים המיותרים... ככה שבעקרון אתה אמור להישאר עם משתמש אחד בלבד. תסמן לו Automatic Login או משהו שאמרו לך מקודם (לא זוכר בדיוק), וזה יסתדר. (מניסיון...).

אם אתה לא רוצה למחוק תנסה לבטל אותם זמנית. אם זה לא יעזור אז תמחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים