עבור לתוכן

בעייה מוזרה

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי בעיה, אין לי מושג למה היא קשורה...

בזמן האחרון המחשב נתקע הרבה פעמים, המסך פשוט "'קופא" והעכבר והמקלדת לא מגיבים לכלום...

בנוסף המחשב עושה Reset לבד

אם מישהו יוכל לתת לי כיוון כדי לגלות מאיפה הבעיה זה ממש יעזור

תודה מראש

פורסם

הספק כוח שלך חלש ניראה לי

או שאין זיכרון פנימי מספיק אבל זה אמור לגרום לעכבר והמיקלדת לא להגיב

פורסם

זו יכולה להיות בעית חום, תבדוק טמפ' .

פורסם
  • מחבר

יש לי Athlon XP 1800:

טמפ' במצב של מנוחה\גלישה - 65-70 מעלות... :o

פורסם

אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

פורסם

65-70 מעלות במצב מנוחה זה הרבה. תפתח את המחשב ותבדוק אם גוף הקירור על המעבד לא סתום באבק. אם כן, פרק ונקה אותו. תבדוק גם אם המאוורר מסתובב בצורה תקינה. את מהירות המאוורר אתה יכול לראות גם בביוס. אם הוא לא מסתובב טוב כדאי להחליף אותו או לפרק ולשמן את הציר ב- WD40. אגב,הבעיה יכולה להגרם מבעיות כמעט בכל רכיב חומרה קריטי (ספק כוח, זכרון, מעבד פגום, לוח אם)

פורסם

כמו שאמר י.ע הבעיה יכולה להגרם מבעיות כמעט בכל רכיב חומרה קריטי (ספק כוח, זכרון, מעבד פגום, לוח אם)

אז בשלב זה קשה לזהות מה בידיוק הבעיה..תנסה לבדוק טמפרטורות כמו שאמרו פה.אם הבעיה ממשיכה תעבור לספק וכן הלאה..תנסה להחליף רכיבים לבדיקה עם חברים..

פורסם
  • מחבר

בדקתי ולא נראה לי שזה בעיית חום, השארתי את המחשב פתוח וגם ב-60 מעלות, שזה דיי סביר למעבדים האלו הבעיה חוזרת על עצמה.

כנראה שהבעיה ברכיב אחר...

איך אני יכול לבדוק אם הבעיה היא בספק ?

פורסם

לקחת ספק אחר מחבר ולהתקין זמנית במקום הספק הקיים.

פורסם

אתה ממש לא משתמש חדש כאן. פעם הבאה תשנה כותרת כשמבקשים ממך.

אני הסברתי לך טוב מאוד איך ולמה לשנות כותרת(למקרה שאתה לא יודע) , זה שאתה לא שם על מה שאמרתי זאת חוצפה.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים