פורסם 2005 במאי 2320 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3089225,00.htmlהשאלה הגדולה מתי זה יקרה וכמה זה יעלה...?
פורסם 2005 במאי 2320 שנים אני חושב שאני יודע את הסיבה להעלת ה uploadומתי כנראה איזור היציאה של ה xbox360למה? כדי לשחק ב xbox live צריך ulpoad דיי גדול כדי להנות ממהירות משחק חלקה בלי לאגים ברשתוהמאפיין העיקרי של ה xbox זה ה Live שלו בגלל זה נראה לי יעלו את ה upstream כדי להכניס את ה xbox live לארץ.זאת לפחות דעתי.
פורסם 2005 במאי 2320 שנים ראיתם את תגובה מספר 19 ? 19. פתרון מצויין לבעיית ה UPLOAD תתקינו לינוקס שמה יש מהירות UPLOAD הרבה יותר טובה מווינדוס אם תשימו AMD במקום INTEL בכלל תהיו מסודרים תגיעו לקצב UPLOAD מטורף נסו ולא תצטערו
פורסם 2005 במאי 2320 שנים אני חושב שאני יודע את הסיבה להעלת ה uploadומתי כנראה איזור היציאה של ה xbox360למה? כדי לשחק ב xbox live צריך ulpoad דיי גדול כדי להנות ממהירות משחק חלקה בלי לאגים ברשתוהמאפיין העיקרי של ה xbox זה ה Live שלו בגלל זה נראה לי יעלו את ה upstream כדי להכניס את ה xbox live לארץ.זאת לפחות דעתי.חחחח איזה תגובה לא קשורהאתה באמת חושב שלבזק אכפת מאיזה XBOX?אז זהו שלא הם יעשו מה שהם רוצים מתי שהם רוציםבכל זאת יש מצב שמחר אני יברר עוד כמה פרטים בנוגע לזה...תצפו לעידכונים
פורסם 2005 במאי 2320 שנים מה????איך יכול להיות שמהירות העלאה בלינוקס יותר מהירה ממהירות ההעלאה בווינדוס??וכנ"ל בין אינטל לamd???
פורסם 2005 במאי 2320 שנים אני זוכר תקופות שרק שידרגתי לאינטנט מהיר, חיבור 1.5, 28 קילובייט לשנייה העלאה...מקווה שיחזור להיות ככה. השאלה אם זה יהיה בתוספת מחיר, או שישדרגו לכל החבילות ללא תוספת מחיר.
פורסם 2005 במאי 2320 שנים אני זוכר תקופות שרק שידרגתי לאינטנט מהיר, חיבור 1.5, 28 קילובייט לשנייה העלאה...מקווה שיחזור להיות ככה. השאלה אם זה יהיה בתוספת מחיר, או שישדרגו לכל החבילות ללא תוספת מחיר.ברור שבתוספת מחיר.. אנחנו חיים בישראל
פורסם 2005 במאי 2320 שנים מה???? איך יכול להיות שמהירות העלאה בלינוקס יותר מהירה ממהירות ההעלאה בווינדוס?? וכנ"ל בין אינטל לamd??? זה היה בצחוק אם זה באמת יקרה , אני מקווה שלא יקחו על זה יותר מדי כסף. כעיקרון גם עכשיו אפשר לבקש לעלות את האפלואד בתוספת תשלום למי שרוצה(חבר שלי כבר עשה את זה...)
פורסם 2005 במאי 2320 שנים ראיתם את תגובה מספר 19 ? אממ, זה יותר מידי "טוב" כדי להישמע אמיתי. אני חושב שהוא היה ציני (יורד על כל ה-fanboys של האנדרדוגס בחומרה ותוכנה), רק שאף אחד מהמגיבים לא הבין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.