עבור לתוכן

מה דעתכם על מה שאמר לי המוכר ב-איבורי

Featured Replies

פורסם

לרוב חנויות "האינטרנט" יש סניפים פיזיים.

אז זה לא ממש תירוץ.

• תגובות 36
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לרוב חנויות "האינטרנט" יש סניפים פיזיים.

אז זה לא ממש תירוץ.

נכון אבל רובם נמצאים במקומות מוזרים כאלו שאף אחד לא מכיר וחלק גדול מהלקוחות שלהם הכירו אותם דרך האינטרנט (פרט לKSP שהיא מוכרת יחסית)

וגם הכוונה שלי לחנויות עם קהל יעד גדול כלומר שיש להם הרבה לקוחות שגם לא מבינים במחשבים, לדוגמא רוב החנויות שאנחנו מכירים, לקוחות שלא מבינים במחשבים לא כ"כ קונים מהם. אל נא תשכחו שחלק מהחנויות ה"טובות" גם הם מפשלות לפעמים ולא מסבירים כמו שצריך ללקוח, למשל פעם הייתי ב***** וביקשתי רמקולים 2.1 של קריאטיב והם אמרו לי בשביל מה קח Luxon 4.1 רמקולים מעץ וגם זול יותר... שבמקרה חבר שלי קנה את הרמקולים האלו וכנראה שמרוב שהחלקים שלו פשוטים הפוטנציומטרים שלו התקלקלו אחרי פחות משנה.

דבר נוסף,

:lol: :lol: :lol: איזה אייבורי

פעם הם אמרו לי שג'יפורס 4 לא עובדים עם P3 כי הם רצו למכור לי  !!!GF3

מה אתה חושב שאייבורי יתחילו להסביר לך שזה בגלל הלוח אם?

אני עובד בחנות מחשבים (לא באייבורי..) אז אני קצת מתנסה בזה, הלקוחות הישראליים הם ברובם אנשים אטומים שאי אפשר להסביר להם כלום וזה מניסיון, אני בא לטובתם והם מתחילים להתווכח איתך על דברים שאין להם מושג בהם (מתווכחים איתך על משהו ששכן אמר להם למשל..) ובסוף רק הם נדפקים בגלל זה. לאייבורי אין זמן להתחיל להתווכח עם אנשים, אם הלקוח לא רוצה ללמוד אז למה ללמד אותו? לא שזה גישה טובה כ"כ אבל אל תשכחו שהם שם למטרות רווח ולא לעיניים היפות שלנו. הם שם בשביל למכור ולמכור ולא ללמד את האנשים שם על מחשבים. אתם לא יודעים איזה אנשים באים לשם באים לשם ערסים מכל המינים והצבעים ואם הם רק חושבים שעבדו עליהם (והם הרבה פעמים טועים) הם באים לחנות ומתחילים לצעוק על כל העולם וחושבים שמגיע להם הכל, ולמרות הכל, לא תמיד זה עוזר להם כ"כ  ;)

פורסם

זה נכון מי שרוצה יש כתבה על זה נענע לא על זה בדיוק אבל המסקנה היא אותה מסקנה

פורסם

יכול להיות שאתה בא לטובת הלקוח אבל בדרך כלל המוכרים הולכים לטובת החנות.

פעם ישבתי במשך שעה בחנות אלקטרוניקה, יש להם קיר ענק עם כל סוגי הטלביזיות.

מגיע לקוח ומבקש סוני, המוכר מצביע על סוני ותוקע מחיר מדהים

הלקוח נבהל ואז המוכר אומר לו עזוב סוני קח טוקיו תראה איזה תמונה יפה בחצי המחיר.

אחר כך הגיע לקוח שרצה טושיבה ואחר שרצה JVC ולכולם עשו את אותו הקטע

סוף דבר 80% קנו טלביזיות טוקיו שזה מותג הבית של החנות.

ככה מוכרים בכל מקום, מוכרים את מה שמשתלם לחנות ואת מה שמקבלים עליו הכי הרבה עמלות.

פורסם

זה שקנית מאייבורי מחשב ב6200 שקל לא אומר שום דבר... הם גם בשמחה הם ימכרו לך מחשב בעשרת אלפים שקלים... זה לא אומר שהמחשב שלך שווה 6200 שקל.. וכנראה שהיית מקבל מפרט יותר טוב אם היית שואל לפני הקנייה...

מאפיה לך שלא התייעצתי קניתי משם מפרט במחיר הכי זול שיש

בקיאספי עלה יותרר....

ושם יש יותר אחריות התייעצתי וזה המפרט הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הזה דא"ג..

פורסם

מותר לדבר רק על מחירים פה ,ול KSP אין תחרות לדעתי.

אחי אני הלכתי לאייבורי עם מפרט שהכנתי בKSP הוא השווה לי אטותו

הוריד לי ב300 שקל תמחיר והוסיף לי יותר אחריותעל כל החלקים

וכולל הרכבה והכל...

פורסם

מציע לכולם פה לקרוא את חוקי הפורום

חלק פה ממש לא חדשים ועדיין כנראה לא הפנימו אותם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים