עבור לתוכן

מה דעתכם על מה שאמר לי המוכר ב-איבורי

Featured Replies

פורסם

קצת יותר ברצינות

אם אני אמכור רמקולים ששווים שקל , בחמישה שקלים

אז גם לי יש תפקיד חשוב בשוק הנמוך ?

• תגובות 36
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יכול להיות רגוע

את הסחורה שאייבורי מוכרים בשקל לא מוכרים בחמישה שקלים בשום מקום אחר

בעצם גם לא מוכרים בכלל

מקווה שהבנת את הרעיון

פורסם

בקיצור לא לקנות מאיבורי(אני רק מקווה שלא יתבעו אותי ואם כן שיתבעו)

ודרך אגב אני זוכר שפעם MCFLY הביא קישור לזה שMSI מזייפת עם הכרטיסים שלה

אז ככה עוד סיבה למה לא לקנות שמה

פורסם

אז מה עדיף, אייבורי או KSP ?

:bash:

פורסם
6. חנויות: חל איסור לפתוח דיונים או לפרסם הודעות הדנות בחנות זו או אחרת. שמות חנויות יוזכרו לצרכי השוואת מחירים בלבד, ולא לצרכי הבעת דעה על חנות זו או אחרת.

אנא קרא את חוקי הפורום .

פורסם

מותר לדבר רק על מחירים פה ,ול KSP אין תחרות לדעתי.

פורסם

מותר לדבר רק על מחירים פה ,ול KSP אין תחרות לדעתי.

www.comp-il.co.il

פורסם

דווקא חבר שלי בדק והם נותנים מה שרוצים לפי מפרט נגיד 6600GT וכאלה

פורסם

אנא קרא את חוקי הפורום .

זה איסור גורף בלתי קביל, ודרך ההיתר לדבר על מחירים אפשר לעקוף אותו, למשל על ידי חישוב העלות הכוללת של הקניה במשך 5 שנים.

פורסם

איזה אייבורי

פעם הם אמרו לי שג'יפורס 4 לא עובדים עם P3 כי הם רצו למכור לי  !!!GF3

[ltr]it's actually quite possible. the agp specifications has through 3 major standard changes, its last was agp v3. I don't know what was the first one, but agp v.2 used 3.3v signling and the current agp v.3 uses 1.5v signelling, the change came around the P3 era. there were cross over boards which had support for both 1.5v and 3.3v cards. it's possible our board supported only agp v.2 cards.[/ltr]

פורסם

זה איסור גורף בלתי קביל, ודרך ההיתר לדבר על מחירים אפשר לעקוף אותו, למשל על ידי חישוב העלות הכוללת של הקניה במשך 5 שנים.

קביל או לא קביל, אלו הם חוקי הפורום ועל כולם לכבד אותם ללא יוצא דופן. אם העקיפה שאתה רומז אליה היא למעשה "התחכמות" כדי להביע דיעה על חנות מסויימת הרי שזה נוגד את החוקים.

פורסם

קביל או לא קביל, אלו הם חוקי הפורום ועל כולם לכבד אותם ללא יוצא דופן. אם העקיפה שאתה רומז אליה היא למעשה "התחכמות" כדי להביע דיעה על חנות מסויימת הרי שזה נוגד את החוקים.

עוד דרך לעקוף את האיסור היא לציין חנות עם מחיר גבוה יותר ולטעון שזה מחיר יותר טוב - בקיצור, הגבלות מוזרות על חופש הבעת הדעה יוצרות מצבים מוזרים. תפקיד המנהלים לסנן הישתלחויות.

פורסם

[ltr]it's actually quite possible. the agp specifications has through 3 major standard changes, its last was agp v3. I don't know what was the first one, but agp v.2 used 3.3v signling and the current agp v.3 uses 1.5v signelling, the change came around the P3 era. there were cross over boards which had support for both 1.5v and 3.3v cards. it's possible our board supported only agp v.2 cards.[/ltr]

בכל מקרה, זה לא קשור למעבדי P3 לכשעצמם, אלא ללוחות האם וערכות השבבים.

לגבי ה-AGP, אני לא הכי בטוח לגבי התקנים עצמם, אבל היו כמה וכמה מתחים ומהירויות בסלוטים שונים :

X1 ו-X2 היו 3.3V

היה שלב ביניים X2/X4 שחלק מהלוחות תמכו גם ב-1.5V וגם 3.3V (למרות שרובם נתנו אפשרות רק 3.3V לסלוט)

לוחות שכללו תמיכה במהירות X4 כהגדרה - קיבלו הזנה של 1.5V.

ובסופו של דבר, כשנוספה מהירות X8 - התאפשר מתח נוסף - 0.8V שלא כל לוחות האם תומכים בו. (חלקם דורש שימוש בכרטיסי מסך אשר תוכננו לקבל 1.5V).

כמובן שמבחינת המהירות - יש תאימות אחורה/קדימה (אפשר לשים כרטיס X4 בסלוט X2 ולהיפך).

הבעייה נוצרת רק כשמתחשבים במתחים ולעיתים גם במבנה הסלוט עצמו.

פורסם

אישית אני לא מבין למה כולם כ"כ מתעצבנים על אייבורי.

בינינו, שום חנות פיזית רגילה (כלומר לא כאלו שבאינטרנט) לא נותנת מחירים זולים כמו באייבורי ואייבורי נותנת דווקא חלקים איכותיים יחסית, נסו בעצמכם ללכת לחנות שכונתית באיזור שלכם ואתם תראו שתקבלו באותו מחיר ואף יותר יקר מחשב פשוט יותר עם לוח SiS...

לגבי המוכרים באייבורי.. אני מכיר אותם טוב, הם ישכנעו אתכם לקנות את החלקים שהם מרוויחים עליהם יותר (לדוגמא: דברים של MSI, מסכי AOC, דיסק 80GB SATA על פני 120GB IDE וכו'...) הרווחים שלהם לא כ"כ גדולים יחסית אז זה לא פלא שהם מנסים להרוויח יותר.

אז אייבורי זה עוד טוב יחסית, כמובן שאם אתם מספיק חכמים לקרוא את התראד הזה ולקנות דרך האינטרנט (חנויות כמו לוג'יק KSP זיגזג וכו'...), אז כמובן שזה עדיף.

פורסם

עדיין ישנם חנויות פיזיות שיותר טובות ממנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים