פורסם 2005 במאי 2320 שנים רציתי לקחת לוח אם של MSI + כרטיס מסך של LEADTEK הוא אמר לי שלידטק פחות טוב וכשקונים לוח MSI + כרטיס מסך MSI זה יעבוד יותר טוב כי החומרה מאותו יצרן והיא תואמתלפי דעתי זה סתם בלבול ביצי%^$& אבל חשבתי לשמוע את דעתכם בכל זאתהאם יש בזה משהו נכון?כ
פורסם 2005 במאי 2320 שנים חחח..המוכרים..מה שמעניין אותם זה המכירות שלהם..ביגלל זה קוראים להם מוכרים וכמו שאינטגרל אמר נו באמת יכול להיות שזה בגלל שהם יבואנים של MSI? סתם חירטוטים כל השטיות האלא של הMSI+MSI=תאימות יותר טובה..גם לי אמרו את זה שרציתי לקנות מחשב חדש
פורסם 2005 במאי 2320 שנים בוא אני אגיד לך מה השלוב הכי טוב בשבילך לוח אם טוב וכרטיס טוב אני לא המצאתי את אמריקה
פורסם 2005 במאי 2320 שנים רציתי לקחת לוח אם של MSI + כרטיס מסך של LEADTEK, הוא אמר לי שלידטק פחות טוב וכשקונים לוח MSI + כרטיס מסך MSI זה יעבוד יותר טוב כי החומרה מאותו יצרן והיא תואמת, לפי דעתי זה סתם בלבול ביצי%^$& אבל חשבתי לשמוע את דעתכם בכל זאת, האם יש בזה משהו נכון?כל עוד שמדובר באותו מעבד גראפי אז ההבדלים לא גדולים מבחינת ביצועים.מבחינת תאימות זה קשקוש, אין בעיית תאימות.ברור שיותר נוח לו לספק לך את מה שהוא מייבא בעצמו ואני לא רואה סיבה להילחם על זה,הכרטיסים של MSI בסדר גמור++, כמובן צריך לשים לב איזה דגם אתה מקבל.אבל בגדול, למה לקנות באייבורי? איזה מארז? איזה ספק כח? איזה זכרון תקבל? איזה כונן קשיח? בכל מקום שאתה לא בקי בו מן הסתם ידחפו לך מוצר נחות ביחס למה שאפשר לקבל כיום, זה לא שווהאת המחיר הזול לכאורה של אייבורי.אייבורי זה לכל היותר רשת למחשבים לשימוש כללי בלבד וגם אז עדיף לקנות מחשב איכותי.
פורסם 2005 במאי 2320 שנים יש לאייבורי תפקיד חשוב בשוק הנמוך ואי אפשר להתעלם מזה.הם מכניסים למעגל המשתמשים אנשים שחשוב להם המחיר הזוללכאלה אין אלטרנטיבות אחרות
פורסם 2005 במאי 2320 שנים אתם חושבים שאייבורי זה רק שוק נמוך??אני קניתילפני כמה שבועות חמשב מאיייבורי בהחלט לא שוקק נמוךךעלהלי 6200 שמחשב כזה עולה בקיאספי כולל הרכבה בערך 6500 עם פחותאחריות...
פורסם 2005 במאי 2320 שנים זה שקנית מאייבורי מחשב ב6200 שקל לא אומר שום דבר... הם גם בשמחה הם ימכרו לך מחשב בעשרת אלפים שקלים... זה לא אומר שהמחשב שלך שווה 6200 שקל.. וכנראה שהיית מקבל מפרט יותר טוב אם היית שואל לפני הקנייה...
פורסם 2005 במאי 2320 שנים יש לאייבורי תפקיד חשוב בשוק הנמוך ואי אפשר להתעלם מזה. הם מכניסים למעגל המשתמשים אנשים שחשוב להם המחיר הזול לכאלה אין אלטרנטיבות אחרות אני מציע להעניק להם תואר אבירות. ממש נוגע ללב
פורסם 2005 במאי 2320 שנים :lol: איזה אייבורי פעם הם אמרו לי שג'יפורס 4 לא עובדים עם P3 כי הם רצו למכור לי !!!GF3 :kopfpatsch[: ]
פורסם 2005 במאי 2320 שנים יש לאייבורי תפקיד חשוב בשוק הנמוך ואי אפשר להתעלם מזה.יש לך תפקיד חשוב ברמת הטמטום ואי אפשר להתעלם מזה.
פורסם 2005 במאי 2320 שנים אתם חושבים שאייבורי זה רק שוק נמוך??אני קניתילפני כמה שבועות חמשב מאיייבורי בהחלט לא שוקק נמוךךעלהלי 6200 שמחשב כזה עולה בקיאספי כולל הרכבה בערך 6500 עם פחותאחריות... אל תתרגש מההגדרהתסכים איתי שהם לא פונים לשוק הגבוה
פורסם 2005 במאי 2320 שנים גם אתה קנית מהם ?עכשיו שאני מודע לתפקיד החשוב שלהם , אז אני הולך לקנות מהם מחר
פורסם 2005 במאי 2320 שנים לא ממש רציתי להתערב בתארד הזהאבל לא יכלתי להתאפקבעקבות מקרה שהוא עדין פתוח עם איבוריאני רק עכשיו מבין איזה טעות עשיתי שבכלל התקשרתי לשם.יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושהרגל ימין לא יודעת מה רגל שמאל עושהבקיצור לא חנות אמינה במיוחדבמיוחד כאשר אני מתקשר לשם הם מתכתבים לי בICQבזמן שאני מדבר אם נציג השירותבושה בושה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.