עבור לתוכן

EMULE לשני משתמשים ב-XP. איך?

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

רציתי לדעת איך אפשר להגדיר את ה-EMULE כך שיכיר שיש שני משתמשים על המחשב. אני צריך שלכל אחד תהיה רשימת הורדות משלו, INCOMING FOLDER משלו וכו'. הגירסה שיש לי היא 0.44D.

תודה מראש.

פורסם

מה הבעיה להתקין את ה EMULE בשתי מגירות שונות ? ההגדרות של EMULE נשמרות במגידרת ההתקנה..

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת מגירות? מחיצות?

פורסם

for example

D:\program files\emule

and

D:\program files\emule1

פורסם
  • מחבר

וואלה. אני אנסה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כשאחד עובד, השני לא מצליח להתחבר :'(. אולי זה בגלל שהגדרתי להם לעבוד על אותם פורטים?

פורסם

דבר ראשון ברור, תגדיר להם פורטים שונים... (ותדאג שהם יהיו פתוחים ב FIREWALL)

דבר שני, אם אתה מתכוון להריץ אותם ביחד, תדע שיש CLIENTS שיעשו לך BAN (יש כאלו שלא מרשים מאותה כתובת שתי חיבורים)...

פורסם

יש לי שאלה שקשורה לנושא.

יש לי ברשת הבייתית שני מחשבים ששניהם מפעילים eMule במשך כל הלילה.

לשני האימיולים במחשבים השונים יש פורטים שונים שפתוחים גם ב-ZoneAlarm וגם בנתב, ולשניהם יש High ID.

למרות זאת, אני מוריד ממש לאט אפילו קבצים עם עשרות מקורות (קילו-בייטים בודדים לקובץ, לכל היותר).

יכול להיות ש-Clients של eMule מזהים את שני המחשבים כבעלי אותה כתובת ועושים להם Ban?

יש אפשרות לפתור את הבעיה?

שאלה נוספת: אני מוריד רק בערך 4 קבצים במקביל, למרות שיש לי ברשימת ההורדות עשרות קבצים בשלבי הורדה שונים. יש אפשרות להגדיל את מספר הקבצים שניתן להוריד במקביל, או שהאפשרות היחידה היא להעלות את ה-Max Connections (כמה מומלץ)?

פורסם
  • מחבר

זה עדיין לא עובד!

שיניתי פורטים ועשיתי בדיקת פורטים וזה מראה שיש חיבור אליהם.

השני לא מצליח להתחבר, כל השרתים שאליהם הוא מנסה להתחבר APPEARS TO BE DEAD...

פורסם

דבר ראשון, להריץ EMULE על שתי מחשבים ברשת מקומית נראה לי אחד מהדברים הכי לא טובים שאפשר לעשות.. במיוחד עם ה UPLOAD הדבילי שיש בארץ... ובכלל כי זה פשוט רעיון מטומטם שמקרה הטוב תשיג פחות מהמהירות שתהיה ממחשב אחד שמנהל את ההורדת, ובמקרה הגרוע זה יהיה ממש לאט / לא יעבוד.. כזה קשה לכם לשים מחשב אחד שיעשה את זה?

יש לי שאלה שקשורה לנושא.

יש לי ברשת הבייתית שני מחשבים ששניהם מפעילים eMule במשך כל הלילה.

לשני האימיולים במחשבים השונים יש פורטים שונים שפתוחים גם ב-ZoneAlarm וגם בנתב, ולשניהם יש High ID.

למרות זאת, אני מוריד ממש לאט אפילו קבצים עם עשרות מקורות (קילו-בייטים בודדים לקובץ, לכל היותר).

יכול להיות ש-Clients של eMule מזהים את שני המחשבים כבעלי אותה כתובת ועושים להם Ban?

יש אפשרות לפתור את הבעיה?

שאלה נוספת: אני מוריד רק בערך 4 קבצים במקביל, למרות שיש לי ברשימת ההורדות עשרות קבצים בשלבי הורדה שונים. יש אפשרות להגדיל את מספר הקבצים שניתן להוריד במקביל, או שהאפשרות היחידה היא להעלות את ה-Max Connections (כמה מומלץ)?

לפי דעתי הבעיה המרכזית היא ה UPLOAD... שתי EMULE CLIENTS זה פשוט התאבדות, אני לא יודע כמה אתה נותן, אבל זה בטח קשור, וגם מן הסתם מה שאמרת...

זה עדיין לא עובד!

שיניתי פורטים ועשיתי בדיקת פורטים וזה מראה שיש חיבור אליהם.

השני לא מצליח להתחבר, כל השרתים שאליהם הוא מנסה להתחבר APPEARS TO BE DEAD...

דבר ראשון, אולי השרתים לא מוכנים ל 2 חיבורים מאותו IP, דבר שני, כשאתה מכבה EMULE בשני, הוא כן מצליח ?

פורסם
  • מחבר
דבר ראשון, אולי השרתים לא מוכנים ל 2 חיבורים מאותו IP, דבר שני, כשאתה מכבה EMULE בשני, הוא כן מצליח ?

כשהגדרתי אותו על אותם פורטים כמו זה של המקורי, הם עבדו אבל לא ביחד.

עכשיו שיניתי לו, לחדש, לפורטים אחרים (4662 ו-4672) והוא לא מתחבר בכלל, גם כשסגרתי את המקורי.

פורסם

וב ROUTER שמת את הפורטים האחרים האלו ל IP של המחשב הזה ולא של השני (תנסה גם פרטים אחרים כמו 8356 או כאלו)..

פורסם
  • מחבר

אין לי נתב, יש לי מחשב אחד וזהו...

פורסם

אין לי נתב, יש לי מחשב אחד וזהו...

טוב.. בחיים לא ניסתי להריץ 2 EMULE מאותו מחשב בוזמנית... שיהיה לך בהצלחה....

פורסם
  • מחבר

טוב.. בחיים לא ניסתי להריץ 2 EMULE מאותו מחשב בוזמנית... שיהיה לך בהצלחה....

אבל זה מה שרשמתי בתחילה וגם בכותרת שני משתמשים ב-XP. :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים