עבור לתוכן

מי היא תוכנת הדואר (POP3) המועדפת עליכם?

Featured Replies

פורסם

נו מה אתם עושים צחוק

גם טריליאן לא יודעת עברית

היא אפילו לא יודעת להצמיד לצד שמאל בהודעות

ואיך אני עושה ששליחה זה קונטרול אנטר ולא סתם אנטר? (את זה הצלחתי)

[attachment deleted by admin]

• תגובות 64
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה ההבדל בין ה 3.1 הגירסא החינמית, וה PRO ?

ב PRO יש בין היתר אפשרות ל METACONTACT, שזה אם יש לי חברים שיש להם גם ICQ וגם MSN, אני רואה אותם פעם אחת ברשימה.. אני מניח שיש עוד דברים, לא יודע, תבדוק באתר שלהם.

לגבי המראה של התוכנה, אפשר כמובן לשנות אותו עם SKINS באינטרנט...

נו מה אתם עושים צחוק

גם טריליאן לא יודעת עברית

היא אפילו לא יודעת להצמיד לצד שמאל בהודעות

ואיך אני עושה ששליחה זה קונטרול אנטר ולא סתם אנטר? (את זה הצלחתי)

להצמיד הודעות היא לא יודעת... אולי בעתיד יסדרו את זה.. העברית בשיחות עובדת.

לגבי ה CTRL ENTER, ב PREFRENCES ב TEXT CONVERSTAONS ב SHORTCUTKEYS יש לך לבחור מה כל מקש יעשה...

לגבי העברית, תנסה ב IDENTITE S& CONNECTIONS ב ICQ באפשרויות של החיבור שלך לעשות ב MISCLEANIOUS את האופציה של UTF-8

פורסם

משוה פה מאד מוזר

את המשתמשים עם השמות באנגלית הוא מראה

את אלה בעברית בתור ג'יבריש

חלק בתור מספר האייסי שלהם

ויש משתמש אחד שאני רואה את השם שלו בעברית

ולמה הוא לא מראה את השמות custom שאני נתתי לכל אחד?

זה נותן לי לשנות את השם באופן ידני ואז זה באמת מראה עברית אבל למי יש כוח לזה?

גם בהודעות עצמן אני לא רואה עברית

[attachment deleted by admin]

פורסם

אין בכלל מקום להשוואה בין מירנדה לטריליאן (הכ"כ נחותה) - יש רק דבר אחד שטריליאן מסוגל לעשות שמירנדה לא וזה שיחות ווידיאו (ומי באמת רוצה את השטות הזאת... ומהנסיון שלי עם טריליאן 3.1 פרו - מדובר במשהו מלא באגים גם ככה).

לעומת זאת יש המון דברים שמירנדה יודעת לעשות שטריליאן לא :

1. תבניות HTML ללוג השיחה - כמו adiumX למקינטוש אם מישהו מכיר - מאפשר התאמה מלאה של הלוג לאיך שתרצו - כולל יישור לימין/לשמאל/לאמצע או איפה שמתחשק לכם.

2. טאבים אמיתיים בחלונות ההודעות - מעולה אם יש לכם בד"כ שיחות עם יותר משניים שלושה אנשים בבת אחת...

3. בכלל - תמיכה אמיתית בעברית - החל מגירסה מתורמת לעברית (של כל האפשרויות) שניתן להוריד ועד תמיכה ביישור לימין של רשימת המשתמשים וההודעות.

4. תמיכה במגוון רחב יותר של פרוטוקולים, כולל מזג אוויר ועוד...

5. תמיכה בסקריפטים (PHP) - כולל בערוצי MIRC, הניתנים לתכנות ככל העולה על רוחכם.

6. עיצוב נוח ומעולה של רשימת הקשר - כולל אפשרות לשנות מה שאתם רוצים ככל העולה על רוחכם - בטריליאן תאלצו להוריד סקינים מגוחכים וכבדים - וכולם דומים אחד לשני דמיון מפתיע - היה סקין אחד טוב לטריליאן (המיקרוסקופיק - ועד שפיתוחו יושלם ל-3.1 פרו יעברו עוד חודשים...)

7. אפשרות למעקב אחרי כל המיילים שלכם בכל החשבונות - כולל gmail, yahoo או whatever...

8. צוות פיתוח שמה שמעניין אותו זה יצירת קליינט התקשורת הקל והטוב ביותר ולא כסף - טריליאן בגרסאת הפרו דורשת את רכישתה (או להוריד ולפרוץ - יופי...) אבל אם לא רכשתם אותה, לא תקבלו גישה נוחה לתמיכה (עוד לא נתקלתי בהודעה בפורומים של מירנדה שלא נענתה באותו היום) ובטח שלא תעניינו את המפתחים. למי שתוהה למה בטריליאן עוד לא יישמו עברית, התשובה פשוטה - זה לא מעניין אותם - אין להם לקוחות ישראלים משלמם כרגע אז זה בתחתית סדר העדיפויות...

שלא לדבר על האפשרות לשנות כל דבר שרק מתחשק לכם בממשק ובדרך שבה התוכנה פועלת. נכון, זהו גם עקב אכילס של התוכנה - שכן, לוקח איזה יום של משחק עד שמבינים מה עושה כל דבר, מה שמרתיע משתמשים חדשים לעתים. אבל מכאן ועד

ה MIRANADA המפגר הזה לא עובד לי בעברתי בכלל, שמתי הכל על HEBREW SCRIPT, ועדיין כל מי שמדבר איתי אני רואה Huh?? במקום עברית.
המרחק עצום.

חוסר היכולת שלכם להתמודד עם הפעלה פשוטה של תוכנה לא הופך אותה למפגרת...

או בקיצור, כמישהו שהשתמש בטריליאן מגרסאתה הראשונה ועד 3.1 פרו ובמירנדה לאורך רוב גירסאותיה (ואני בספק כמה מכם באמת התנסו עם שתי התוכנות זמן רב כ"כ) - חד משמעית, אין בכלל מקום להשוואה בין הפתיחות, הנוחות והיופי של מירנדה לטריליאן של היום.

מבחינתי אגב הטריליאן החדש היה בערך צעד קדימה ושניים לאחור (וזה בלי להזכיר את העברת הקבצים שעד היום לא מתפקדת כמו שצריך בטריליאן ואפילו לא עושה בעיות במירנדה).

לעניין תוכנת האימייל - אני אישית נאלץ לדבוק ב-OE מכיוון שאף תוכנה אחרת לא מאפשרת שילוב Html Templates להם אני זקוק במסגרת עבודתי וענייני האתר. outlook של אופיס פשוט כבדה מדי ומיותרת מבחינתי - כך שאם היה ניתן למזער את OE ל-system tray (ונראה לי שלזה מור התכוון) - לא היו לי כמעט בעיות איתה...

פורסם

אין בכלל מקום להשוואה בין מירנדה לטריליאן (הכ"כ נחותה) - יש רק דבר אחד שטריליאן מסוגל לעשות שמירנדה לא וזה שיחות ווידיאו (ומי באמת רוצה את השטות הזאת... ומהנסיון שלי עם טריליאן 3.1 פרו - מדובר במשהו מלא באגים גם ככה).

שטות

לעומת זאת יש המון דברים שמירנדה יודעת לעשות שטריליאן לא :

1. תבניות HTML ללוג השיחה - כמו adiumX למקינטוש אם מישהו מכיר - מאפשר התאמה מלאה של הלוג לאיך שתרצו - כולל יישור לימין/לשמאל/לאמצע או איפה שמתחשק לכם.

לא יודע מה אתה רוצה, אבל ל TRILLIAN 3.1 יש אפשרות LOGGING מהטובות שראיתי בכל תוכנה...

http://blog.ceruleanstudios.com/2005/03/ui-design-001-activity-history-reading.html

2. טאבים אמיתיים בחלונות ההודעות - מעולה אם יש לכם בד"כ שיחות עם יותר משניים שלושה אנשים בבת אחת...

כמובן שיש טאבים אמיתיים, אתה צריך להפעיל את האופציה... ויש לך כל מני אפשרויות לגבי איך לסדר אותה :s07:

3. בכלל - תמיכה אמיתית בעברית - החל מגירסה מתורמת לעברית (של כל האפשרויות) שניתן להוריד ועד תמיכה ביישור לימין של רשימת המשתמשים וההודעות.

אומנם יש לה כמה בעיות עם עברית, למשל ישור לימין, אבל לפחות אני יכול לדבר בעברית עם אנשים.. במירנדה אין לי עברית בכלל..  :s07:

4. תמיכה במגוון רחב יותר של פרוטוקולים, כולל מזג אוויר ועוד...

לא שיש קשר בין IM ל WEATHER   (מה הכוונה שלך בפרוקוטולים ? יש לה תמיכה בהכל, YAHOO, ICQ, AIM, MSN, JABBER,  וכמובן שהתמיכה שלה בפרוקוטולים הרבה יותר טובה משל מיראנדה (אם כי עדיין אין לה הכל)... יש לה VIDEO CONFERENCE, FILE TRANSFER מלא כולל מאחורי FIREWALL, תמיכה ב CHAT CONFERENCE בין כמה אנשים הרבה יותר טוב מ MIARNADA ועוד....

5. תמיכה בסקריפטים (PHP) - כולל בערוצי MIRC, הניתנים לתכנות ככל העולה על רוחכם.

מה אני ילד ? בכל מקרה ל TRILLIAN יש API משלו ואנשים כתבו הרבה תוספות לתוכנה.. צריך רק לחפש ולהוריד. (כולל WEATHER)

6. עיצוב נוח ומעולה של רשימת הקשר - כולל אפשרות לשנות מה שאתם רוצים ככל העולה על רוחכם - בטריליאן תאלצו להוריד סקינים מגוחכים וכבדים - וכולם דומים אחד לשני דמיון מפתיע - היה סקין אחד טוב לטריליאן (המיקרוסקופיק - ועד שפיתוחו יושלם ל-3.1 פרו יעברו עוד חודשים...)

חחחחחחחחחחחחחחח, TRILLIAN פשוט כלכך הרבה יותר נורמלי מ MIRANDA מהבחינה הזו.. תמיכה מובנית וטובה ב SKINS, ולגבי רשימת הקשר, אני יכול לשים METATONTACTS, לשלב מישהו שיש לו כמה PROTOCOLS ביחד... פשוט כזה נוח..

7. אפשרות למעקב אחרי כל המיילים שלכם בכל החשבונות - כולל gmail, yahoo או whatever...

על מה אתה מדבר... כמובן שב TRILLIAN יש תמיכה ב GMAIL, YAHOO, HOTMAIL, IMAP, POP3 וכל מה שאתה רוצה, בין אם בתוספים רשמיים או בדברים שאנשים עשו...

8. צוות פיתוח שמה שמעניין אותו זה יצירת קליינט התקשורת הקל והטוב ביותר ולא כסף - טריליאן בגרסאת הפרו דורשת את רכישתה (או להוריד ולפרוץ - יופי...) אבל אם לא רכשתם אותה, לא תקבלו גישה נוחה לתמיכה (עוד לא נתקלתי בהודעה בפורומים של מירנדה שלא נענתה באותו היום) ובטח שלא תעניינו את המפתחים. למי שתוהה למה בטריליאן עוד לא יישמו עברית, התשובה פשוטה - זה לא מעניין אותם - אין להם לקוחות ישראלים משלמם כרגע אז זה בתחתית סדר העדיפויות...

הגרסא ה BASIC מספיקה לאנשים.... ומה לעשות, ישראלים פורצים לא קונים, ואז באים בתלונות.. .בכל מקרה אני בקשר עם המפתח הראשי של TRILLIAN ונראה מה יהיה עם היישור לימין... מעבר לכך, ממש בעברית, לא מזיז לי..

לגבי תמיכה.. http://www.trillian.cc/support/ עונים שם גם אם אתה לא משלם...

שלא לדבר על האפשרות לשנות כל דבר שרק מתחשק לכם בממשק ובדרך שבה התוכנה פועלת. נכון, זהו גם עקב אכילס של התוכנה - שכן, לוקח איזה יום של משחק עד שמבינים מה עושה כל דבר, מה שמרתיע משתמשים חדשים לעתים. אבל מכאן ועד  המרחק עצום.

חוסר היכולת שלכם להתמודד עם הפעלה פשוטה של תוכנה לא הופך אותה למפגרת...

הממ.. בו נראה...  :s07: :s07: :s07:

ה MIARNADA כלכך קלה כי היא תוכנה כזו מפגרת...

או בקיצור, כמישהו שהשתמש בטריליאן מגרסאתה הראשונה ועד 3.1 פרו ובמירנדה לאורך רוב גירסאותיה (ואני בספק כמה מכם באמת התנסו עם שתי התוכנות זמן רב כ"כ) - חד משמעית, אין בכלל מקום להשוואה בין הפתיחות, הנוחות והיופי של מירנדה לטריליאן של היום.

מבחינתי אגב הטריליאן החדש היה בערך צעד קדימה ושניים לאחור (וזה בלי להזכיר את העברת הקבצים שעד היום לא מתפקדת כמו שצריך בטריליאן ואפילו לא עושה בעיות במירנדה).

שוב.. לא יודע, לי עובד פיקס... תסדר את המחשב או משהו..

בקיצור, נכון ש TRILLIAN תוכנה לא מושלמת.. אבל היא הרבה יותר טובה מהבדיחה שקוראים לה MIRANDA (שאומנם השתפרה יחסית ב 0.4 אבל עדיין, המחשבים בחווה אצלנו לא מראים עברית בתוכנה הזו בכלל... גם אחרי שקראתי מסמך של עמוד על איך לסדר את זה, זה לא עובד, לעומת TRILLIAN שרץ מעולה)...

פורסם

אכן הטריליאן ניראת הרבה יותר מקצועית

בייחוד מבחינה ויזואלית וה-GUI.

רק חבל שאני לא מצליח לסדר את העברית באף אחת מהן

פורסם

כן, אתייחס לתגובה שלך על אף הנימה הילדותית שבה היא נכתבה.

- שטות

כן, אתה יודע שלא מספיק להגי על משהו שהוא שטות - צריך גם לגבות את זה בעובדות? לא כ"כ התרשמתי...

- לא יודע מה אתה רוצה, אבל ל TRILLIAN 3.1 יש אפשרות LOGGING מהטובות שראיתי בכל תוכנה...

ברור שאתה לא יודע - כי אתה מסתכל רק על תוכנה אחת ולא השניה. בנוסף אתה מתייחס להיסטורי ולא ללוג. גם שמירת ההיסטורי לדעתי עולה מירנדה על טריליאן אבל לא התייחסתי לזה מקודם כי התייחסתי למה שיש למירנדה ולטריליאן אין.

ללוג ה-ieview של מירנדה אין שני, למעט הלוג של adiumX במקינטוש ושמעתי (אין לי מושג אם זה נכון) של-kopete ללינוקס יש משהו דומה.

ssoflog1.jpg

דוגמה למה הכוונה למקרה שעדיין לא הבנת.

הלוג של טריליאן גרוע - אינו מאפשר שום שינויים ושוב - אינו תומך בעברית וגם לא יתמוך.

. טאבים אמיתיים בחלונות ההודעות - מעולה אם יש לכם בד"כ שיחות עם יותר משניים שלושה אנשים בבת אחת...

- כמובן שיש טאבים אמיתיים, אתה צריך להפעיל את האופציה... ויש לך כל מני אפשרויות לגבי איך לסדר אותה

זה לא נכון - לא יודע מה אתה מבין או לא בתכנות אבל האימפלמנטציה שלהם היא לא של טאבים אלא שכלול של קונטיינרים - אין בכלל מה להשוות בעומס (מבחינת resources) שמפעילים קונטיינרים לטאבים וגם לא באפשרויות ההרחבה העתידיות או אופציות ההתאמה האישית.

. תמיכה במגוון רחב יותר של פרוטוקולים, כולל מזג אוויר ועוד...

- לא שיש קשר בין IM ל WEATHER (מה הכוונה שלך בפרוקוטולים ? יש לה תמיכה בהכל, YAHOO, ICQ, AIM, MSN, JABBER, וכמובן שהתמיכה שלה בפרוקוטולים הרבה יותר טובה משל מיראנדה (אם כי עדיין אין לה הכל)... יש לה VIDEO CONFERENCE, FILE TRANSFER מלא כולל מאחורי FIREWALL, תמיכה ב CHAT CONFERENCE בין כמה אנשים הרבה יותר טוב מ MIARNADA ועוד....

לי אין שום כוונה נסתרת בפרוטוקולים - אם אין לך מושג מה ההגדרה של פרוטוקול תשאל. העברת נתוני מז"א עושה שימוש בפרוטוקול ספציפי ממש ככל פרוטוקול אחר (ICQ, MSN, FTP - או שלדעתך גם FTP הוא לא פרוטוקול?).

התמיכה של מירנדה בג'אבר עולה על זו של טריליאן אפילו בלי להזכיר את התמיכה באופציות מתקדמות כמו קידוד הודעות ועוד...

שוב - אתה מפריח סיסמאות ללא גיבוי - במה? (חוץ מווידיאו שאליו כבר התייחסתי) בדיוק טריליאן טוב יותר ממירנדה?

Firewall - יש גם במירנדה (ושמאפשר פתיחת פורטים ספציפיים - מה שלמיטב זכרוני אין בטריליאן)

תמיכה ב-chat conference, שוב אין לי מושג ע"ב מה אתה קובע שבטריליאן יותר טובה - כי למשל במירנדה אפשר לקבוע סקריפטים וטריליאן לא - אבל שוב, אין צורך בגיבוי למילים לא? (אולי גם אני אדפוק קצת את הראש בקיר?)

. תמיכה בסקריפטים (PHP) - כולל בערוצי MIRC, הניתנים לתכנות ככל העולה על רוחכם.

- מה אני ילד ? בכל מקרה ל TRILLIAN יש API משלו ואנשים כתבו הרבה תוספות לתוכנה.. צריך רק לחפש ולהוריד. (כולל WEATHER)

עפ"י התגובות כן, אבל כיוון שיצא לי לראות הודעות אחרות שלך בפורומים אני יודע שלא - אז קצת חבל שאתה לא עונה בהתאם...

מה הקשר ל-API משלו? לא התייחסתי לפלאגינים - שזו הדרך להוסיף הכל במירנדה, אלא לתמיכה בסקריפטים - אם לא ברור לך מה ההבדל תשאל - אשמח לענות - ושוב, זה משהו שלא קיים בטריליאן. ואם כבר התייחסת ל-API של טריליאן, מהנסיון הקצר (ואני מודה לא ממש מוצלח שלי) ה-API מסובך מדי (ובגלל זה יש לא מעט פלאגינים בעייתיים - לדוגמה POP3 פשוט היה זקוק לכמעט 4 גרסאות לפני שעבד כמו שצריך) ויש לא מעט פלאגינים הנגישים רק למי ששילם.

. עיצוב נוח ומעולה של רשימת הקשר - כולל אפשרות לשנות מה שאתם רוצים ככל העולה על רוחכם - בטריליאן תאלצו להוריד סקינים מגוחכים וכבדים - וכולם דומים אחד לשני דמיון מפתיע - היה סקין אחד טוב לטריליאן (המיקרוסקופיק - ועד שפיתוחו יושלם ל-3.1 פרו יעברו עוד חודשים...)

- חחחחחחחחחחחחחחח, TRILLIAN פשוט כלכך הרבה יותר נורמלי מ MIRANDA מהבחינה הזו.. תמיכה מובנית וטובה ב SKINS, ולגבי רשימת הקשר, אני יכול לשים METATONTACTS, לשלב מישהו שיש לו כמה PROTOCOLS ביחד... פשוט כזה נוח..

עפ"י התגובה שלך אני תוהה מתי בפעם האחרונה התשמשת במירנדה והאם את יכול למשל לגרום לטריליאן להראות מינימליסטי כך

ssofclist1.jpg

התמיכה בסקינז דומה לתמיכה הישנה של ווינאמפ בסקינז - אתה יכול לשנות קצת את הממשק אבל לא ממש שינויים קיצוניים - מה גם שהיום הוא תופס מקום רב יותר בזיכרון, ובחלק מהסקינים הגלילה איומה!

לגבי המטאקונטקטס ואיחוד המשתמשים - גם אותם מירנדה מאפשרת אז לא ברור לי למה הזכרת אותם, אני התעלמתי מהם קודם כיוון ששתי התוכנות עושות אותם ולא רע...

- על מה אתה מדבר... כמובן שב TRILLIAN יש תמיכה ב GMAIL, YAHOO, HOTMAIL, IMAP, POP3 וכל מה שאתה רוצה, בין אם בתוספים רשמיים או בדברים שאנשים עשו...

לי התמיכה ב-gmail אף פעם לא עבדה כמו שצריך, כלומר הוא תמיד מראה את כל רשימת כל ההודעות ולא משנה אם הן read או unread, משהו שתוקן ממזמן במירנדה. ומפתח הפלאגין הזה למשל התעקש להתעלם בכל פעם שהגשתי באג על זה - תמיכה עלאק...

. צוות פיתוח שמה שמעניין אותו זה יצירת קליינט התקשורת הקל והטוב ביותר ולא כסף - טריליאן בגרסאת הפרו דורשת את רכישתה (או להוריד ולפרוץ - יופי...) אבל אם לא רכשתם אותה, לא תקבלו גישה נוחה לתמיכה (עוד לא נתקלתי בהודעה בפורומים של מירנדה שלא נענתה באותו היום) ובטח שלא תעניינו את המפתחים. למי שתוהה למה בטריליאן עוד לא יישמו עברית, התשובה פשוטה - זה לא מעניין אותם - אין להם לקוחות ישראלים משלמם כרגע אז זה בתחתית סדר העדיפויות...

- הגרסא ה BASIC מספיקה לאנשים.... ומה לעשות, ישראלים פורצים לא קונים, ואז באים בתלונות.. .בכל מקרה אני בקשר עם המפתח הראשי של TRILLIAN ונראה מה יהיה עם היישור לימין... מעבר לכך, ממש בעברית, לא מזיז לי..

לגבי תמיכה.. http://www.trillian.cc/support/ עונים שם גם אם אתה לא משלם...

אם היא מספיקה להרבה אנשים למה אתה לא משתמש בה?

לא חושב שהתלוננתי אז בוא תחסוך ממני את התלונות שלך על ישראלים. או שקנית את גרסאת הפרו שלך?

ו-ROFL, אתה יודע לפני כמה זמן כתבת שאתה בקשר עם המפתח ושיישור לימין ישולב בקרוב?

אם עברית לא מזיז לך - סבבה, אני מניח שרוב משתמשי העברית (לשם כך הוקם האתר) מעדיפים עברית. מזה שאתה כותב את ההודעות שלך בעברית אני מבין שגם לך זה נוח יותר, אז בוא נשים את זה בצד - התמיכה של טריליאן בעברית ובייחוד כשמדובר ב-bidi היא זוועתית (at best), ולטענתך המגוחכת כאילו למפתחים איכפת, לא ראיתי אפילו לא תגובה אחת של המפתחים בעשרות הת'ראדים שנפתחו בפורומים על נושא זה - אפילו לא תגובה בסגנון "אין לנו כוונה לשלב את זה - רדו מזה".

מתוך 10 באגים שהגשתי - התייחסו לשניים - לא ממש הרשים אותי...

הממ.. בו נראה...

ה MIARNADA כלכך קלה כי היא תוכנה כזו מפגרת...

נכון - זה התוכנה שאשמה שאתה לא מצליח להפעיל אותה, זה בסדר.

- שוב.. לא יודע, לי עובד פיקס... תסדר את המחשב או משהו..

שוב, תגובה לעניין. יכול להיות שאצלך זה עובד כי המודם שלך תומך ב-Upnp פנימי או כי השארת את האופציה הזאת פתוחה ופרוצה (מעשה מטופש לדעתי ודעת ה-FBI ועוד עשרות גופי אבטחה אחרים אבל בחירה שלך).

גם הבאגים שהגשתי בנושא הזה לצוות הפיתוח לא זכו להתייחסות על אף שהפניתי אותם במדויק לכיצד ניתן לפתור את הבעיה.

לעומת זאת - הבחור שאחראי על פיתוח פרוטוקול ה-ICQ במירנדה (שהוא היחיד שהיה בעייתי במירנדה) היה נחמד מספיק בשביל לתת לי לעזור לפתור את הבעיה והחל מהבילד הקודם (0.3.5.1) הבעיה אינה קיימת יותר באף מערכת, לא משנה איזו קונפיגורציה יש לך (ראוטר/Firewall/whatever).

אשמח אם להבא תגיב באופן בוגר יותר. אם אתה לא יודע לקיים דיון נעים, (כלומר בלי "ירידות" מטופשות ולא מגובות ובלי דפיקות של הראש בקיר) עדיף שלא תגיב בכלל.

פורסם

נתעלם לרגע מהדיון סביב האופציות בין התוכניות (אם כי הוא חשוב, בסוף זה השאלה של איך המשתמש נהנה מהתוכנה, ובגלל זה יש הרבה תוכנת שכולם מצליחות.. בפועל ה TRILLIAN מתאים לי כמעט כמו כפפה). תסביר לי איך אני יכול לסדר שהמחשבים בחווה אצלנו אני יראה עברית ב MIRANDA, שמתי כל FONT אפשרי שם על HEBREW SCRIPT ועדיין אני רואה סימני שאלה במקום עברית ב CHAT TEXT....

פורסם

זה תלוי - אם תראה לי סקרינשוט של מה והיכן שאתה משנה את האופציה הזאת אוכל לענות בקלות.

להערכתי אתה משתמש ב-srmm מודול ההודעות הכלול בגרסה להורדה של מירנדה.

אני אישית ממליץ לך להוריד את tabsrmm מכאן (לחץ לכניסה לפורום הפיתוח) - זה מודול מתקדם בהרבה המאפשר תמיכה ב-ieview למשל - אם וכשתשתמש בו אופציית שינוי הפונטים לא תהיה באותו מקום אלא ב-

message sessions -> fonts and colors

ניתן גם להשתמש ב-scriver שהוא פשוט יותר לתפעול מ-tabsrmm וכולל את רוב התכונות שלו (כולל Ieview - שכן הוא נכתב ע"י המפתח של ieview) - לחץ כאן לאתר הפיתוח.

אבל קשה לי להמליץ עליו שכן אין לי נסיון איתו.

בכל מקרה - סקרינשוט או תיאור מפורט יותר של מה שאתה עושה יעזור.

כעקרון, אם אכן מדובר ב-SRMM ונכנסת לכל אחד מהפריטים ב-events -> messaging log -> fonts ושינית אותו ל-hebrew באופן פרטני, לא צריכה להיות בעיה.

פורסם

תגידו נפלתם על הראש?

למה אתם גונבים למור את הדיון? (והוא כבר ביקש מכם יפה להפסיק).

שמישהו פה ייפצל את הדיון!

בחזרה לנושא הדיון עצמו:

אני משתמש ב-IncrediMail (לא, אני לא מתבייש להודות  :lol:), פשוט בגלל הנוחות והפיצ'רים.

לדוגמה:

• מחיקת אימיילים שיושבים על השרת דואר עוד לפני שמורידים אותם.
  • תמיכה בחשבון Gmail
  • סמיילים חביבים וליימיים (אני בקושי משתמש ב-3 סוגי סמיילי מתוך העשרות/מאות שיש)

אגב, אני יודע שחלק מהפ'צרים האלה קיימים גם בתוכנות אחרות, או כפלאג-אין להורדה בתוכנות מסויימות.

אבל פה יש את הכל ביחד, אז מה רע?

פורסם

לOE יש תצוגה מגניבה של ההודעות.

פורסם
  • מחבר

תודה איתי... :-\

(עדי, תרגיש חופשי לפצל את ההודעות על הקליינטים ל-ICQ לדיון נפרד...)

ובכל זאת לא קיבלתי תשובה...

מה היתרונות והחסרונות של ה-Thunderbird ולמה שאני ארצה לעבור אליה מה-OE שלי?

פורסם

זה יותר תלוי בשימושים שלך מור ולמה שאתה זקוק לו, אם אתה משתמש בטמפלייט HTML לדגומה במסמכים רשמיים של האתר :silly: אז אני לפחות לא הצלחתי למצוא איך עושים את זה ב-Tbird.

אם אתה זקוק לגישה להוטמייל, כנ"ל - רק משהו מבוסס OE שזה אאוטלוק או אינקרדימייל...

אם תכתוב מה השימושים/חשבונות/דרישות שלך אולי יהיה יותר קל לענות...

פורסם
  • מחבר

יש לי חשבון ב-GMAIL, חשבון של הטכניון וכמובן את החשבונות של האתר... :smile1:

אני חייב טמפלטים (ואם זה לא אפשרי ברעם אני כבר לא רוצה אותו), צריך שיהיה נוח לעבוד עם כמה פרופילים וחיפשתי תוכנה שיודעת לעבוד (לבדוק לי מיילים כל 10 דקות) גם כשהיא לא פתוחה בשורת המשימות שלי....

פורסם

כמו שאמרתי, IncrediMail תומכת ב-Gmail וריבוי חשבונות (כמו כל תוכנה).

בנוסף יש שם הרבה מאד טמפלייטים (שניתנים לעריכה ושינוי).

אם אתה רוצה בדיקת דואר כל X זמן אתה חייב לאפשר ליישום לרוץ ברקע, ולכן לא סביר להניח שיהיה יישום שיוכל לבדוק דואר בלי שהוא יהיה ב-SysTray (=חיווי לזה שהיישום עובד).

ואת הפיצ'ר הזה יש ברוב התוכנות אני חושב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים