עבור לתוכן

שלום לכם אולי מישהו יודע מה צריכה להיות הטמפרטורה של מעבד...

Featured Replies

פורסם

פנטיום 4 3 GH זה המעבד החדש של ה64 ביט 775 L2 -2M .

הוא מורכב על לוח של אינטל 915 PCY .

החום כל הזמן מעל ה50 מעלות אפילו 54-55

גם החום של הלוח מעל 40 מעלות.

זה טמפרטורות סבירות?

ואם לא אולי מישהו יודע איך אפשר לקרר את המחשב הזה???

פורסם

הטמפרטורה ממש לא סבירה, היא צריכה לעמוד על 35-30 אם אתה רוצה שהמחשב יעבוד טוב, תגיד מה התקציב שאתה מוכן להשקיע בשביל הקירור ותקבל כבר תשובות לאיזה קירור הכי טוב...

וד"א, פעם הבאה תשים את ההודעות מסוג זה בפורום אוברקלוקינג וקירור

הנה הקירור שאני מציע-200 ש"ח של זלמן- 116993-2209p076-4b.jpg

פורסם

הטמפרטורה ממש לא סבירה, היא צריכה לעמוד על 35-30 אם אתה רוצה שהמחשב יעבוד טוב, תגיד מה התקציב שאתה מוכן להשקיע בשביל הקירור ותקבל כבר תשובות לאיזה קירור הכי טוב...

וד"א, פעם הבאה תשים את ההודעות מסוג זה בפורום אוברקלוקינג וקירור

זה המעבד החדש של אינטל..יש לך על מה להתבסס פה?

פורסם

את האמת לא כל-כך יש לי על מה להתבסס אבל לא נראה לי ש50 מעלות למעבד זה טוב...

פורסם
  • מחבר

חשבתי לשנות את הקירור של המעבד התקציב לא הכי משנה.

מה אתה חושב שיתאים למעבד כזה?

ואולי עוד מישהו יודע מה צריכה להיות הטמפרטורה האידיאלית למעבד כזה?

כמו שאני הבנתי המעבדים האלה מתחממים אבל כמה מתחממים לא הצלחתי להבין.

יאיר

פורסם

טוב..זה אינטל..אז כנראה שהטמפרטורות בסדר..אם אתה בכל זאת רוצה קירור..יש לך זלמן 7700CU xp120/90+tb/tornado

פורסם
  • מחבר

אתה חושב שהזלמן הזה יתאים ללוח שלי הבנתי שהוא די גדול. המפרט כתוב בהודעה הראשונה.

ועוד שאלה אתה חושב שזה יוריד תחום משמעותית?

ו

פורסם

זה יהיה משמעותי. כדאי לקרוא גם REVIEWS . וכדאי גם לקנות את הדגם עם הלדים 8). תבדוק אם אתה רוצה רק נחושת (Cu) שזה מפזר יותר חום אבל כבד, או הרוב אלומיניום עם תוספת נחושת (AlCu) שהוא יותר קל.

cpu-zal-17.jpg

7000bled.jpg

Beautiful!

פורסם

למה נראה לכם שאלו טמפ' גבוהות?

הן ממש לא...

חבל שאתם סתם ממליצים לאנשים לקנות קירור חדש , למרות שהם לא צריכים בכלל.

yairk - הטמפ' שלך בסדר גמור.

רק בשביל שתקבלו מושג - אני עם P4 - 2.5 נורתווד , עם מארז מאוורר כמו שצריך(יש לי כ-8 מאווררים במארז שמייצרים סירקולציית אוויר מושלמת) , כל הכבלים מוסתרים , הסינק שעל המעבד הוא SLK 947-U שנמצא עליו מאוורר עצבני 90 מ"מ של TT - UFO והטמפ' שלי היא 40 מעלות במנוחה(28/30 כשכל המאווררים בעוצמה גבוהה)

תבינו שהקיץ הגיע , ואיתו גם הטמפ' הגבוהות... אני לא מבין על מה אתם מתלוננים בכלל.

פורסם

למה נראה לכם שאלו טמפ' גבוהות?

הן ממש לא...

חבל שאתם סתם ממליצים לאנשים לקנות קירור חדש , למרות שהם לא צריכים בכלל.

yairk - הטמפ' שלך בסדר גמור.

רק בשביל שתקבלו מושג - אני עם P4 - 2.5 נורתווד , עם מארז מאוורר כמו שצריך(יש לי כ-8 מאווררים במארז שמייצרים סירקולציית אוויר מושלמת) , כל הכבלים מוסתרים , הסינק שעל המעבד הוא SLK 947-U שנמצא עליו מאוורר עצבני 90 מ"מ של TT - UFO והטמפ' שלי היא 40 מעלות במנוחה(28/30 כשכל המאווררים בעוצמה גבוהה)

תבינו שהקיץ הגיע , ואיתו גם הטמפ' הגבוהות... אני לא מבין על מה אתם מתלוננים בכלל.

אני אמרתי לו שהטמפרוטורת גבוהות?? ::)

זה המעבד החדש של אינטל..יש לך על מה להתבסס פה?

טוב..זה אינטל..אז כנראה שהטמפרטורות בסדר..אם אתה בכל זאת רוצה קירור..יש לך זלמן 7700CU xp120/90+tb/tornado

פורסם

ומישהו דיבר בכלל אלייך?

כל מי שהמליץ לו על סוגי קירור שוני , אליהם התכוונתי(ואם עדיין לא הבנת , סלים שיידי וQtec)

חבל להמליץ לבן אדם בכלל סוגי קירור כשהוא אפילו לא צריך.

סתם ביזבוז של כסף.

פורסם

הטמפרטורה נראית בסדר גמור. אצלי, במחשב הכי בנאלי, עם מעבד סלרון 2.4, ללא שום קירור מיוחד, הטמפרטורה הרגילה היא 50-55 מעלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים