עבור לתוכן

יום שישי ה13/4/2029

Featured Replies

פורסם

לא צריך להגזים... לתופעות כאלה הוא לא יגרום. הוא קטן מדי.

אבל במידה והוא ייפגע, זו תיהיה וואחד כאפה.

• תגובות 41
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למי שיש חובות - זה הזמן המתאים להיפתר מהם ומשאר האנושות.

פורסם

האמת הוא יעבור ליד (או בתוך) כדור הארץ בשנת 1928

ורוב הסיכוים(עדיין שום דבר לא בטוח)שהוא יעבור בין כדור הארץ ללווינים שלנו.

ועוד משהו אם לא נמות מהפגיעה שלו...אנחנו נמות מעידן קרח(שד"א כבר התחיל)....

פורסם

.

פורסם

האמת הוא יעבור ליד (או בתוך) כדור הארץ בשנת 1928

ורוב הסיכוים(עדיין שום דבר לא בטוח)שהוא יעבור בין כדור הארץ ללווינים שלנו.

ועוד משהו אם לא נמות מהפגיעה שלו...אנחנו נמות מעידן קרח(שד"א כבר התחיל)....

אם אנשים עם מנתצ משכל שנעה בין 20 ל-50 ועם קצת בגדים חמים שרדו עידן קרח, לא נראה לי שלאנושות שלנו תהיה בעיה עם עידן הקרח.

מה גם שאצלנו זה ישפיע מעט, עידן הקרח הוא בד"כ בחלקו הצפוני של הכדור.

פורסם

אנחנו בחצי הכדור הצפוני..

פורסם

זה המון זמן

הילדים שלי יוכלו ליראות את זה

אתה מתכוון שעוד 24 שנה כבר ירשו לזוגות הומואים לאמץ ילדים? :-X

מצטער, הייתי חייב, קיבלתי השראה (έ=VBL)

פורסם

אתה מתכוון שעוד 24 שנה כבר ירשו לזוגות הומואים לאמץ ילדים? :-X

לא הצחיק

better luck next time

פורסם

אם אנשים עם מנתצ משכל שנעה בין 20 ל-50 ועם קצת בגדים חמים שרדו עידן קרח, לא נראה לי שלאנושות שלנו תהיה בעיה עם עידן הקרח.

מה גם שאצלנו זה ישפיע מעט, עידן הקרח הוא בד"כ בחלקו הצפוני של הכדור.

צודק העידן לא ישפיע עלינו הרבה(בישראל יהיה רק בערך -20 מעלות שאפשר לשרוד את זה)

אבל תחשוב על זה שאנשים מכל הכדור הצפני יכנסו לישראל ואל הערבים....יהיה פיצוץ אוכליסיה כולם ימותו וזה יהיה סופו של כדור הארץ.....סתם :screwy:

פורסם

אנחנו בחצי הכדור הצפוני..

*כתבתי שזה ישפיע פחות. אנחנו לא כל כך רחוקים מקו המשווה*

פורסם

*כתבתי שזה ישפיע פחות. אנחנו לא כל כך רחוקים מקו המשווה*

אמרתי שיהיה כאן מינוס 20 מעלות זה חלק מההשפעה של העידן...ידעתם שבאנגליה כבר מצאו משהו שקשור לעידן קרח הקרב ובא.... :behead:

פורסם

אמרתי שיהיה כאן מינוס 20 מעלות זה חלק מההשפעה של העידן...ידעתם שבאנגליה כבר מצאו משהו שקשור לעידן קרח הקרב ובא.... :behead:

יופי, הגיע הזמן שזיהום הכדור הזה בידי בני האדם יפסק.

"אין אנשים אין זיהום".

אני מקווה שכשאולי איתני הטבע יאימו על רוב בני האדם בעולם אולי אנשים יבינו שאנחנו רק אחד מתוך מאות אלפי מינים שחיים על הכדור הזה ואז אולי נחזור למימדים הטבעיים שלנו עם קצת יותר כבוד לטבע.

פורסם

מה קשור? לפני שהיו בני אדם לא היו עידני קרח?

פורסם

מה קשור? לפני שהיו בני אדם לא היו עידני קרח?

תקרא שוב,

אמרתי: "אין אנשים אין זיהום"

לא אמרתי שום דבר לגבי הסיבתיות, כלומר ברור שעידן קרח יכול לקרות (וגם קרה) בלי "עזרת" בניאדם אבל דבר כזה (עידן קרח) יצמצם את האנשים למימדים הטבעים שלנו.

כלומר, אנחנו גאים כ"כ ביכולות שלנו לתרום את המשאבים של כדור הארץ לעצמנו, בחושבנו ש"עד לעולם חוסן", אנחנו כ"כ גאים בחושבינו שהבסנו את הטבע, בנינו איים מלאכותיים וניצחנו את הים, יש לנו מטוסים שמפזרים באטמוספירה את רדיד הכסף וניצחנו את הגשם והרוח וכו', אנו חוטאים החטא הגדול מכולם "חטא הגאווה".

אנחנו צריכים כנראה עידן קרח או משהו בסיגנון כדי שנוכל לראות מי ניצח את מי, ואז, עם קצת ענווה נוכל לשקם את הנזקים.

פורסם

תקרא שוב,

אמרתי: "אין אנשים אין זיהום"

לא אמרתי שום דבר לגבי הסיבתיות, כלומר ברור שעידן קרח יכול לקרות (וגם קרה) בלי "עזרת" בניאדם אבל דבר כזה (עידן קרח) יצמצם את האנשים למימדים הטבעים שלנו.

כלומר, אנחנו גאים כ"כ ביכולות שלנו לתרום את המשאבים של כדור הארץ לעצמנו, בחושבנו ש"עד לעולם חוסן", אנחנו כ"כ גאים בחושבינו שהבסנו את הטבע, בנינו איים מלאכותיים וניצחנו את הים, יש לנו מטוסים שמפזרים באטמוספירה את רדיד הכסף וניצחנו את הגשם והרוח וכו', אנו חוטאים החטא הגדול מכולם "חטא הגאווה".

אנחנו צריכים כנראה עידן קרח או משהו בסיגנון כדי שנוכל לראות מי ניצח את מי, ואז, עם קצת ענווה נוכל לשקם את הנזקים.

זה נשמע כאילו אתה מבקש שחצי מהעולם הזה ימות או משהו כזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים