פורסם 2005 במאי 2220 שנים היום הורדתי את הטראנס הישן הזה וסתם מעניין אותי לדעת מה השדרן אומר, הוא מדבר בגרמנית נראה לי בהתחלה כול מה שהצלחתי להבין זה שהוא אומר רייקונן ושומאכר, ויש עוד קטע כזה באמצע שהוא מדבר סתם מעניין אותי לדעת מה הוא אומר.
פורסם 2005 במאי 2220 שנים מחבר כן זה בטח איזה קטע עקיפה מפורסם של שומי, הקטע הוא מ99 זה בערך הזמן שהוא התחיל לפרוץ די מעניין לדעת מה הוא אומר שם.
פורסם 2005 במאי 2220 שנים מחבר מוזר אצלי בווינאמפ רשום 99.בכול מקרה לא פתרנו את הבעיה אין איזה דובר גרמנית פה בפורום?
פורסם 2005 במאי 2220 שנים פעם ביזמנו חבר שלי שמעה את זה מיתנגן בחוזקה אצל איזה שכן אז הוא חשב שזה איזה שיר רוסי ששרים שםפאשול נאהר.... במקום שומאכר.... אני ממש ניקראתי
פורסם 2005 במאי 2220 שנים מחבר זה לא יכול להיות ריקונן. הוא עוד לא השתתף אז במרוצים שמע או שאני לא שומע טוב או שיש מילה בגרמנית "ריקונן" או שהוא כן השתתף, תקשיב טוב להתחלה הוא בפירוש אומר ריקונן! בדקתי עכשיו באיזור ה12-13 שניות הוא אומר משהו בגרמנית ואז BY RICONEN בדוק ריקונן במבטא גרמני כזה.
פורסם 2005 במאי 2320 שנים אין סיכוי שהוא אומר שם ריקונן. שמעתי את הטראק עכשיו, וזה ממש לא נשמע ככה. אוי, זה עורר בי כזה גל של נוסטלגייה :'(
פורסם 2005 במאי 2620 שנים טוב אני יודע שאני די מקפיץ את זה אבל אני יודע גרמנית אבל לא הייתה לי הזדמנות לשמוע את השיר.....אז:בהתחלה הוא אורמ שם-לוס גהט- הכוונה התחל!(של מירוץ....)ואז הוא אומר דראמאטיק אין דר ווקס-דרמה במסלוליאצת מוס אלה גוט גהן-עכשיו כולם צריכים להשקיעשומאכר צוואנציק מינותן פור- שומאכר 20 שניות מאחורואז זו כזאת ספירת התקדמות ואז שומאכר ניצח בסוף השיר....שמח אם עזרתי למישהו וסורי שהקפצתי!איתן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.