עבור לתוכן

בעיה בפתיחת המחשב

Featured Replies

פורסם

נסה לאפס את הביוס,חבר את ההארדיסק לחיבור ה IDE2 עם כבל ישיר רק אליו.בביוס תגדיר אותו כמאסטר ותראה אם ההקתנה מזהה אותו כמו שצריך.מקסימום ניסית להתקין אותו במחשב אחר?

פורסם
  • מחבר

נסה לאפס את הביוס,חבר את ההארדיסק לחיבור ה IDE2 עם כבל ישיר רק אליו.בביוס תגדיר אותו כמאסטר ותראה אם ההקתנה מזהה אותו כמו שצריך.מקסימום ניסית להתקין אותו במחשב אחר?

כן , אבל אחרי שהוא סיים ת'התעקת קצבים הוא צריך לעזור ריסט , עשה ריסט הגיע ל " _ " ולא קורה כלום ....

אגב , במקרה כזה קריטי וחשוב מקסימום אפשר להזמין טכנאי של 24 שעות ושיבוא לראות מה קורה שיתן הצעת מחיר או משהו כזה ?

פורסם

הוא בטח יגיד שהלך איזה חלק,יטחון אותך בכסף,ואולי אחרכך גם יהייו בעיות..

בקיצור ניסיתי אגב להחליף כבל IDE? ואחרי העתקת קבצים של הביוס או של הוינדוס?אם זה הוינדוס אחרי שהוא מעתיק תקבצים הוא צריך להביא לך תחלון של ההתקנה.

פורסם
  • מחבר

הוצאתי את הסוללה של הביוס , ניתקנתי חשמל , החזרתי חזרה , אחרי זה הביוס מבקש שאני יגדיר שעה ועם ההגדרה של השעה אני יכול גם להכנס לביוס לכל האפשריות ...

הנה קבלו , חיברתי הכל כיאלו כמו שצריך להיות עם כל הג'ימפורים מאסטר סלייב הכל , והנה אפילו תמונה צילמתי את ה IDE CONFIG תראו שהכל בסדר :

picture0012bk.jpg

אנ'לא יודע הכל נראה בסדר גמור אבל כשהוא צריך לעזור BOOT למשהו אז הוא תקוע כמו לא דע מה .. עם " _ " הזה. .

אני משאיר את זה פתוח ( ת'ביוס ) אם למישהו יש הצעה מה להגדיר שם במיוחד...

פורסם

שיחקת בגמפרים? הארדיסק/כוננים?

פורסם
  • מחבר

שיחקת בגמפרים? הארדיסק/כוננים?

אז בישביל מה הבאתי ת'תמונה ? כדי להראות לכם באמת שזה מג'ומפר כמו שצריך , ההרד דיסק על מאסטר פריימי , והסידירום על סלייב פיימרי...

פורסם

התמונה קטנה ולא מבינים מה כתוב ומה זה מה

פורסם
  • מחבר

התמונה קטנה ולא מבינים מה כתוב ומה זה מה

ADVANCED :

IDE CONTROLLER : BOTH

PCI IDE BUS MASTER : ENABLE

HARD DISK PRE-DELAY : DISABLE

PRIMARY IDE MASTER : MAXTOR 6L040J2

PRIMARY IDE SLAVE : HL-DT-ST-GCE-8160B

SECONDARY IDE MASTER : NOT INSTALLED

SECONDARY IDE SLAVE : NOT INSTALLED

פורסם

הכול נראה בסדר :hat:

פורסם
  • מחבר

מה זה מוזר שאני לא יכול להגיע סתם ככה לביוס , אני צריך להוציא אותו מהמקום, ואז הוא יבקש שאני יגיד שעה , סתם ככה שאני לוחץ על F10 פשוט לא עובד...

פורסם
  • מחבר

טוב " משום מה " הביוס פתאום פועל כל הזמן כל ריסט .. כיאלו הכל בסדר , אבל אחרי שהוא מסיים להלעות הכל , הוא בכלל לא מעלה BOOT לוינדוס...

כיאלו פיסית הכל תקין , בביוס הוא מראה שהכל מחובר והכל בסדר , אבל ככה שום דבר לא קורה... למישהו זה קרה איפעם ?

פורסם

יש מצב לדיסק דפוק?

פורסם
  • מחבר

יש מצב לדיסק דפוק?

זה מוזר , לקחתי את ההרד דיסק הזה למחשב אחר , פירמטתי אותו והוא ריק , זאת אומרת שהוא תקין והוא עובד . , אבל כשאני מנסה לעשות BOOT במחשב שלי שום דבר לא קורה... בביוס כמו שראית הכל בסדר..

פורסם

אז אני ישאל שוב..יש מצב שהדיסק של הוינדוס לא תקין?

דרך אגב היתה לי כמעט אותה הבעיה כמו שלך,אם לא אותה הבעיה.אני פתרתי אותה באיפוס ביוס והתקנה של הוינדוס על ההארדיסק במחשב אחר

פורסם
  • מחבר

אז אני ישאל שוב..יש מצב שהדיסק של הוינדוס לא תקין?

דרך אגב היתה לי כמעט אותה הבעיה כמו שלך,אם לא אותה הבעיה.אני פתרתי אותה באיפוס ביוס והתקנה של הוינדוס על ההארדיסק במחשב אחר

אין סיכוי שהדיסק של הוינדוס אינו תקין מכיוון שהשתמשתי בה בדיוק לפני יומים אצלך חבר שלי והתקנתי לו והכל עבד ....

רגע , אתה אומר להשים ת'הרד דיסק הזה במחשב אחר , להתקין עליו ת'וינדוס , ולהחזיר לשלי ? זה לא יגרום בעיות ?

הסידירום עצמו תקין למה LINUX KNOPPIX הוא מעלה ישר .. אבל את ה BOOT של ה וינדוס הוא בכלל לא מעלה , הוא מעלה רק אם מחובר סידירום במחשב בלי הרד דיסק...רק לידע כללי ה LINUX KNOPPIX זה מעכרת לינוקס על LIVE CD , לא צריך להתקין את זה , זה עובד מהסידירום

אני חושב לעשות דבר אחר , לנסות להשיג הרד דיסק אחר ולחבר ולראות האם אפשר להתקין , מה אתם אומרים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים