פורסם 2002 ביולי 1823 שנים אוקיי אחריי שהצלחתי לעבור את ההתקנה של הלינוקס עם דיסק אחד במקום שלוש יש לי בעיה אחרתהשגתי את ששני הדיסקים הנותרים והחלטתי שהחלוקה שלי של המקום בכונן לא טובה אז החלטתי לחלק מחדש את הכונןלמחוק את הכל ולהתקין וינדוס ולינוקס הבעיה שלא היה לי דיסקט התקנה של וינדוס עם fdisk, אבל למזלי גיליתי שיש fdiskגם בדיסקט הפעלה של לינוקס, אז מחקתי את המחיצות הבעיה שלא היה לי מושג איך לחלק מחדש את הכונן בעזרת ה-fdiskשל לינוקס, שוב נתקעתי, החלטתי להשתמש ב-ghost ולהתקין דרכה את וינדוס על על הכונן וככה אני יכול לפחות להגדיר אתהכונן, תליתי תקוות בלינוקס שידע לשנות את הגודל של הפרטישן ויצור לעמנו פרטישן חדש, ולינוקס עבר בהצלחההבעיה היא שבאמצע ההתקנה המחשב או ניתקע (קרה לי רק פעם אחת) או שההתקנה עצמה יוצאת מציגה לי נתוניםכלשהם שאני לא ממש זוכר ואני גם לא יכול לגשת לקובץ לוג כי הלינוקס לא עבר את ההתקנה ו-וינדוס לא יכול לגשת למחיצהשל לינוקס הדבר היחיד שאני כן זוכר זה שבסוף הרשימה כתובnow it is safe to reboot your computer
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים אני מצטער שזה לא קשור אבל אתה מוכן להגיד לי עם איזה תוכנה צרבת ובאיזה מהירות ?
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים מחבר צרבתי עם נרו 5.5.1.1 (מה שבא עם הצורב) צרבתי על דיסק מעאפן ביותר (חצי שקל לדיסק) במהירות 12X (בחירה של הצורב עצמו)תודה לכולכם על העזרה אבל הסתדרתי כברמסתבר שאדם שכל חייו ידע רק וינדוס לא ידע שכדי להתקין לינוקס צריך מחיצה נפרדת לכל דבר ולא רק מחיצה לוינדוס ומחיצה ללינוקסבכל מקרה הסתדרתי תודה
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים לא לכל דבר ללינוקס צריך את המחיצה של המערכת הפעלה, SWAP ואם אתה משתמש ב GRUB צריך עוד מחיצה קטנה של כמה מגהבייטים (למרות שלא השתמשתי ב GRUB, רק ב LILO).
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים לא לכל דבר ללינוקס צריך את המחיצה של המערכת הפעלה, SWAP עד כאן נכון ואם אתה משתמש ב GRUB צריך עוד מחיצה קטנה של כמה מגהבייטים (למרות שלא השתמשתי ב GRUB, רק ב LILO).לא נכון...
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים the more the merrier!//boot/home/tmp/stuffand swap of coursetmp is mounted as noexec, so stupid script kiddies can't run their stupid scripts
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.