עבור לתוכן

עזרה עם עברית ב Thunderbird

Featured Replies

פורסם

לפעמים אני מקבל מיילים בעיברית שהוא מציג אותם בג'יבריש,אין בעיה לסדר את זה אם אני הולך ל character encoding ומשנה ל HEBREW אבל הקטע שאם אני מצביע על מייל אחר,וחוזר לאותו מייל עם הג'יבריש,הTB לא זוכר את ה encoding,יש דרך לגרום לו לזכור?

פורסם

תשמע, שום דבר אישי נגדך אבל השאלות הדביליות בפורום הזה שאפשר לפתור בקלות על ידי חיפוש בגוגל או על ידי כניסה לאתר החברה/התוכנה ואז לתמיכה הטכנית, הגיע לשיאן! נמאס! אם היית אתה או משתמשים אחרים מחפשים במקומות הללו, הייתם מוצאים את התשובה שאתם מחפשים והנה הוכחה לכך:

ש: מדוע הדואר שאני כותב או מקבל ב-Mozilla נראה כמו ג'יבריש?

ת: בעת כתיבת הודעה חדשה או הצגת הודעה נכנסת, מתפריט 'תצוגה' (באנגלית: View) בחר 'קידוד תוים' (Character Coding). בחר בעברית מתוך הרשימה, או מתוך עוד > מזרח תיכוני (More > Middle Eastern), ובחר את אחד הקידודים העבריים. מומלץ לבחור את iso-8859-8-i או windows-1255. כדי לקבוע את העברית כשפת ברירת המחדל לקריאת הודעות, מתפריט 'עריכה' (Edit) בחר 'העדפות' (Preferences), ומשם בחר בקטגוריה 'דואר וקבוצות דיון' (Mail & Newsgroups). בתת הקטגוריה 'הצגת הודעה' (Message Display) בחר את העברית מתוך הרשימה בתיבה 'שפות' (Languages). כדי לקבוע את העברית כשפת ברירת המחדל לכתיבת הודעות, מתת הקטגוריה 'חיבור הודעה' (Composition) בחר את העברית מתוך התיבה 'חיבור הודעות' (Composing Messages).

ציטוט זה נלקח מתוך עמוד השאלות הנפוצות של האתר mozilla.org.il

פורסם
  • מחבר

נמאס? אז אל תענה....ואם הייתי רוצה עברית בתור ברירת מחדל לא הייתי שואל.

אההה אתה בן 15,לא משנה....שתגדל ותתחיל לעבוד ולקבל מיילים חשובים בזמן העבודה ותצטרך תשובה מהירה אתה תבין.

פורסם

תשובה מהירה= גוגל

הגיל שלי לא קשור, אני מבין עד כמה חשוב ההודעות שאתה מקבל אבל עדיין הגיל לא קשור... :screwy:

אם אתה לא רוצה להשאיר את עברית כברירת המחדל איך אתה מתכוון בכלל להוציא לפועל את מה שתכננת ??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים