עבור לתוכן

האם התחממות מקומית בלוח אם דרושת לוח חדש?!

Featured Replies

פורסם

לחבר שלי שהחליט לנתק את המאוורר הראשי (לא זה של המעבד) למשך הלילה יש בעיה רצינית

כאשר הוא מפעיל את המחשב נשמעים כמה צפצופים (לפחות 8),

וכאשר פתוחתי את המחשב כדי לראות מה הבעיה שמתי לב שישנו ג'וק בינוני

שמתחמם עד לרמה של כוויה קטנה רק אחרי כמה עשרות שניות שהמחשב פועל.

כמו כן אנחנו סבורים שראינו להבה קטנה באותו האזור בפעם הראשונה שהפעלנו את המחשב

גזר דין מוות אתם אומרים?

אם כן מה לדעתכם קרה שם?

פורסם

האם המחשב עובד בצורה תקינה לאחר החזרת המאוורר לפעולה? אם כן, אז ניצלתם. אם לא, אז הלך לוח האם.

פורסם

איך הצפצופים האלה נשמעים?

פורסם
  • מחבר

אני לא זוכר את סדר הצפצופים בדיוק. כל מה שזכור לי זה בערך שמונה צפצופים בקצב אחיד אחד אחר השני.

גם לאחר שהחזרנו את המאווררים לפעולה הציפצוף המשיך.

הכל התחיל כאשר החבר שלי הפעיל את המערכת וראה שהאיקונים מוצגים בצורה משונה,לאט לאט

העיוות נעשה גדול יותר,משם המערכת קצת התחרפנה ואז קרסה עם הודעה שיש אפס מגה בייט בכרטיס זיכרון,

לאחר אתחול הצפצופים הופעו ומהערכת קרסה באופן סופי.

כמו כן בניסיון הראשון לבדוק מה קורה עם המחשב גם הכרטיס הגרפי התחמם בטירוף.

המחשב דפוק. את זה אני יודע. אבל מה בדיוק קרה שם?

וכמה לוח אם למערכת של פנטיום שלוש צריכה לעלות?

פורסם

שים עליו את המאורר של הלוח שהוא הוציא..או איזה סתם מאורר ותראה אם זה מוריד את המעלות.אם לא..אז תן תמונה של הגוק שמתחמם

לוח אם נורמאלי צריך לעלות משו כמו 200 250 שקל אבל אין לי מושג מאיפה אתה יכול להשיג. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שמאוורר יעזור.

הגוק מתחמם כל כך הרבה עד שכבר אחרי דקה או שתיים או מרתיח את הזיכרון,אחרי עוד כמה דקות הציפסט רותח והמעבד בכלל מתחרפן

אני לא מבין איך מהתחממות יתר כל המחשב מתחמם באופן קבוע.

פורסם

כנראה שהגוק הזה מתחמם יתר על המידה..הוא מפעיל בצורה לא נכונה את הציפסט וביגלל שהציפסט לא עובד בצורה נכונה כל הלוח לא עובד בצורה נכונה והכול מתחיל להשתגע שמה..אז יש לך שתי אופציות או לקחת את הלוח לחנות שקנית אותו(גם אם אין אחריות) ולהגיד להם שככה קרה ומה לעשות סביר להניח שהם ישלחו את הלוח לתיקון.במידה ויגידו לך שאי אפשר לתקן אותו אז כח את הלוח ותנסה לעשות עליו דברים שטוטים..כמו לשים קרח על הגוק הזה..או כל דבר קר.ולראות מה יקרה..מקסימום יקרה משהוא תקנה לוח חדש.בכל מיקרה אין לך ברירה כל כך אז שווה לנסות

פורסם
  • מחבר

thx.

זה כל מה שרציתי לדעת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים