עבור לתוכן

הורדת מספר קבצים במקביל באימיול

Featured Replies

פורסם

ההורדות שלי באימיול ממש איטיות. אני מגיע למהירות של מקסימום 4KB/s לקובץ (20KB/s ב-Burst). בד"כ, המהירות היא 1-2KB/s.

המהירויות מאוד איטיות גם כאשר מדובר בקבצים עם הרבה מקורות.

כל הפורטים שלי פתוחים ויש לי High ID.

הבעיה שלי היא שיש לי רשימה עם הרבה הורדות פעילות, אבל אימיול לא מסכים להוריד יותר מ-4 קבצים בו-זמנית.

אם אני אוריד הרבה קבצים במקביל, אז אני אנצל הרבה יותר טוב את הרוחב פס שלי, ולא אחשוב שאני נמצא ב-Dial-Up Connection.

איך אפשר להגדיר לאימיול שיוריד מספר בלתי מוגבל של קבצים במקביל?

אני משתמש ב-MorphXT.

פורסם

תחפש בהגדרות של התוכנה ותוריד את המגבלה

אני מוריד לפעמים גם 60 דברים בו זמנית

פורסם
  • מחבר

חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי.

מישהו יכול בבקשה להגיד לי איפה בדיוק נמצאת ההגדרה של הגבלת מספר ההורדות בו-זמנית?

צילום מסך יתקבל בברכה.

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה, אבל הת'רד שקע לעמוד השלישי מבלי שקיבלתי תשובה.

המגבלה על מספר ההורדות במקביל באימיול מאוד מתסכלת אותי.

מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

:please:

פורסם

באיזה אימיול אתה מישתמש?

פורסם

אני משתמש ב-MorphXT.

פורסם

אם לא שינית את ההגדרות אז לא נראה לי שצריך להיות מגבלה...

פורסם
  • מחבר

שיניתי הרבה הגדרות, אבל לא כאלה שקשורות למגבלות הורדה. :nixweiss:

השינוי היחיד שקשור למגבלת הורדה ששיניתי זה ה-Max Connections. הגדלתי אותו הרבה מעל ה-Default, אבל זה עזר בצורה שולית בלבד. משזה לא עזר, הורדתי את ה-Max Sources Per File ל-200, כאשר אני יוצא מתוך הנחה ש-200 מקורות לקובץ זה די הרבה. ההשערה שלי הייתה שאם אני אגביל את מספר המקורות המקסימלי לקובץ, אז יותר קבצים יוכלו להתחלק ב-Max Connections. אולם, שוב השיפור היה שולי בלבד אם בכלל. :-\

משום מה, מהירות ההורדה הממוצעת שלי היא בערך 2KB/s לקובץ (מישהו יכול לעזור לי עם זה?), גם כאשר מדובר בקבצים עם עשרות ומאות מקורות, ולמרות שיש לי High ID. מדובר במהירות ממש איטית, בייחוד כאשר האימיול מוריד רק 2-4 קבצים במקביל. חשבתי שאפשר איכשהו לחיות עם מהירות כזו, במידה והאימיול יוריד את כל ה-50+ קבצים שנמצאים אצלי ברשימה במקביל, ואז מהירות ההורדה הכוללת תעלה ל-100KB/s+. אולם, אימיול מסרב לשתף פעולה. :(

איפה נמצאות ההגדרות של מספר הקבצים המקסימלי שניתן להוריד במקביל? :bash:

פורסם

יש לך high id?

פורסם

ההורדות שלי באימיול ממש איטיות. אני מגיע למהירות של מקסימום 4KB/s לקובץ (20KB/s ב-Burst). בד"כ, המהירות היא 1-2KB/s.

המהירויות מאוד איטיות גם כאשר מדובר בקבצים עם הרבה מקורות.

כל הפורטים שלי פתוחים ויש לי High ID.

הבעיה שלי היא שיש לי רשימה עם הרבה הורדות פעילות, אבל אימיול לא מסכים להוריד יותר מ-4 קבצים בו-זמנית.

אם אני אוריד הרבה קבצים במקביל, אז אני אנצל הרבה יותר טוב את הרוחב פס שלי, ולא אחשוב שאני נמצא ב-Dial-Up Connection.

איך אפשר להגדיר לאימיול שיוריד מספר בלתי מוגבל של קבצים במקביל?

אני משתמש ב-MorphXT.

האייו להזה מסריח למה אתם לא מישתמשים במקורי? הכי טוב שיש יאאלה איתכם אנשים מתי תבינו שהשיפורים האלה לא עוזרים בגרוש!

תוריד את זה:

http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=14

פורסם
  • מחבר

MorphXT אמור להיות Mod טוב, לא?

אם הוא לא מוסיף, אז לא נראה לי שיגבילו אותו בכוונה.

יש איזשהו מקום בו אפשר להגדיר את מספר הקבצים המקסימלי שניתן להוריד במקביל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים