פורסם 2002 ביולי 1823 שנים יש לי מערכת הפעלה ME..כי זו מערכת ההפעלה היחידה שעבדה אצלי98 ו 98 SE היו נתקעים תוך כידי עבודהXפ נתקע בהתקנה..עכשיו המחשב שוב החל להתקע תוך כידי עבודה...ממה זה יכול להיות?
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים המחשב שלך עבד בכלל אי פעם עם מערכת כמו 98 בצורה תקינה ?? כי אם לא כנראה יש לך בעיית חומרה רצינית כמו בעיה בזיכרון או בלוח האם וכו'
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים מחבר הלוח אם אצלי חדש.וזה עבד לי פעם עד לפני כשנה על 98 טובוהזיכרון גם די חדש.יכול להיות שהוא דפוק?אני אקנה חדש ואבדוק
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים שוב השאלה היא האם בלוח הנ"ל ובזיכרון הנ"ל הצלחת להתקין מערכת הפעלה או שלא ? אם כן יש על מה לדבר ולחפש איפה הבעיה. אם לא ברוב המקרים מדובר בבעית חומרה שתלויה כנראה בלוח או בזיכרון מוכרת. תנסה להחליף (לא לקנות) ולראות אם יש לך עדיין בעיה.
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים לחבר שלי היתה את אותה הבעיה רק שעצלו כל מערכת האפעלה נפלה אחרי כמה ימים המסכן קנה לוח אם חדש אבל לא החליף זיכרון אחרי יומיים הוינדאוס לא עולה......חבר שלי התקשר לבן אדם ממנו קנה תמחשב אחרי יומיים אותו בן אדם מחזיר לו תמחשב ואומר לו שצריך להחליף את הזכרון אחרי שהחליף עובד הכל פצצה
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים מחבר בביוס או בעזרת תוכנות חיצוניות.ומה זה קשור למהירות העבודה לזה שזה נתקע?
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים מחבר לחבר שלי היתה את אותה הבעיה רק שעצלו כל מערכת האפעלה נפלה אחרי כמה ימים המסכן קנה לוח אם חדש אבל לא החליף זיכרון אחרי יומיים הוינדאוס לא עולה...... חבר שלי התקשר לבן אדם ממנו קנה תמחשב אחרי יומיים אותו בן אדם מחזיר לו תמחשב ואומר לו שצריך להחליף את הזכרון אחרי שהחליף עובד הכל פצצה ..ניראה..אני אקח מחבר שלי את הזיכרון שלו ונראה איך זה יעבוד..אם יתקע נחליף לוח אם ואם לא יתקע נקנה זיכרון חדש..ואולי גם הארדיסק חדש
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים קשור מאוד אצלך זה SDRAM אז זה חייב לעבוד ב133 MHZ זה הכי מהיר בשביל זה אם זה פחות אז הOS פשוט יקרוס תחתח עומס.
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים מחבר קשור מאוד אצלך זה SDRAM אז זה חייב לעבוד ב133 MHZ זה הכי מהיר בשביל זה אם זה פחות אז הOS פשוט יקרוס תחתח עומס.סבבה. אני אבדוק ואודיע אם זה שיפר במשהו.
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים מחבר קשור מאוד אצלך זה SDRAM אז זה חייב לעבוד ב133 MHZ זה הכי מהיר בשביל זה אם זה פחות אז הOS פשוט יקרוס תחתח עומס.אתה מכיר במקרה תוכנה שתראה לי באיזה מהירות זה עובד כי לא מצאתי בביוס איפה לשנות ולבדוק את המהירות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.