פורסם 2005 במאי 2120 שנים אז ככה קיבלתי ת'מחשב החדש שלי...AMD 64 3200Asus A8N SLI DeluxeV-DATA 2X512WD 80 GB SATAוהוספתי לו לבד עוד הארד דיסק של 80 ג'יגה (לא SATA?)ואת הכרטיס מסך Asus EN6600GTכשאני מדליק ת'מחשב כל המסך מלא בכל מיני תווים וקשקושים (אם מסתכלים טוב יש תמונה ברקע)אני משתגע אני לא יודע מה זה...ואני לא יודע אם זאת בעיה של דרייברים כי אין בכלל מערכת הפעלה על המחשב...בדקתי 200 פעם ת'חיבור של הכרטיס מסך והוא בסדר...בדקתי גם כמעט כל חיבור אחר במחשב ואני פשוט לא יודע מה לעשות...מישהו יכול לעזור? תודה מראש...ערכתי - מקווה שזה בסדר...
פורסם 2005 במאי 2120 שנים לי גם יש בעיה רצינית,אנשים לא כותבים כותרות כמו שצריך אלא סתם כותרות מעפנות חסרות כל אינפורמציהאתה חושב שתוכל לעזור לי לפתור את הבעיה שלי? (זה רמז דק מאוד,למקרה שלא הבנת)ובקשר לבעיה,ניסית לשים כרטיס מסך אחר ולראות אם זה עובד? או לשים את הכרטיס שלך במחשב אחר(של חבר או משהו) ולראות אם זה עובד?חוץ מזה יש לי השערה שזה אולי משהו שקשור לSLI בלוח,אבל אני לא יודע בדיוק איך זהעובד, אז תחכה למישהו שמבין בכאלה דברים
פורסם 2005 במאי 2120 שנים מחבר הספק שלי הוא:Tagan TG420-U02 iXeye 420Wattובואנה אחי למה את כל כך מתעצבן על הכותרת?!לא צריך לתקוף ככה אחי...ובקשר לבדוק כרטיס אחר...אין לי כי אני צריך PCI Expressואין לי גם איפה לבדוק אותו :-\
פורסם 2005 במאי 2920 שנים תנסה לראות עם יש לך ג'אמפר על הלוח שמאפשר לבחור בין sli (שני כרטיסים) או כרטיס מסך יחיד , יכול להיות שזו הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.