עבור לתוכן

חיבור המחשב לטלויזיה-בעיה בסרטים

Featured Replies

פורסם

שבת שלום-

או קיי חברה, אני יודע איך מחברים את המחשב לטליוויזיה באמצעות הכאבל הצהוב, ואני עושה clone (ששתי המסכים יציגו אותו דבר), כלומר, מתי שאני לוחץ על "המחשב שלי " רואים אותו דבר מה שקורה גם במסך המחשב וגם בטלויזיה, הבעיה מתרחשת כאשר אני רוצה לראות סרטים. אני מפעיל סרט, ומה שקורה זה שרואים את התוכנה שבאמצעות אני רוצה לראות את הסרט והכל, אבל החלון שבתוכות אמור להופיע הסרט, בטלויזיה הוא שחור, רואים רק במסך המחשב(ד"א, את הכתוביות רואים בשני המסכים). מה אני צריך לעשות כדי שאראה את הסרט גם במסך הטלויזיה וגם במסך המחשב במקביל?

עריכה: אם זה עוזר יש לי כרטיס של nvidia 6800nu עם הדרייוור הכי עדכני..

תודה מראש..

פורסם

ככה זה (לפחות גם אצלי זה ככה)...

אתה צריך לבחור איפה אתה רוצה שיוצג הסרט או במחשב או בTV

נראה לי זה ככה:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

על זה אני יודע, אבל אני זוכר שפעם הייתי רואה בשני המסכים, ולא הייתי צריך לבחור אם זה יופעל באחד מהם..

פורסם

גם אני נתקלתי כדבר הזה

זה פשוט תלוי בדרייברים. בחלק מהדרייברים ראיתי את התמונה גם ב-TV וגם המחשב ובחלק אחר רק באחד מהם.

כשאתה רואה סרט רק באחד מהם קבע את הטלויזיה כמסך ראשי ואז תיראה בה את הסרט.

פורסם

תנסה להוריד קצת מה Hardware Acceleration... לי זה עזר

ב ATI זה נמצא ב Troubleshooting. לא יודע איך בנוידיה.

פורסם

לי יש 6600GT עם דריברים מעודכנים ואצלי רואים בשני המסכים, גם במחשב וגם בטלויזיה.

תנסה לשחק קצת עם ההגדרות - זה עבד לי. (צריך לסמן שם איפה-שהוא איזה V בשביל שזה יעבוד).

בתמונה ש- Yaron_Cohen שם, אני חושב שאצלי זה על "תצוגה משנית".

תשחק עם זה קצת, ואם זה לא מסתדר לך אז תגיד ואני אשלח לך את התמונות של ההגדרות המדוייקות אצלי (פשוט המחשב שלי לא מחובר לרשת אז אני צריך להעביר את התמונות למחשב אחר).

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לשחק עם זה... שלח לי בבקשה את התמונות

פורסם

אין בעיה. תקבל תמונות מחר מתישהו בסביבות הצהריים - אחה"צ.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

טוב, אז ככה זה נראה כשהמחשב מחובר לטלויזיה ורואים בה את הסרטים כמו שצריך:

[attachment deleted by admin]

פורסם

תנסה עם תוכנה אחרת להריץ את הסרט..... כי עם מדיה פלייר זה ככה....

גם אני שחיברתי את המחשב לטלויזית LCD 42' זה לא הראה לי סרטים במדיה פלייר.. הפעלתי תוכנה אחרת וזה עובד מצויין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים