עבור לתוכן

מתחשמל מהמארז

Featured Replies

פורסם

עברתי חדר לא מזמן ועכשיו כשאני בחדר החדש אני נוגע במארז יחף ואני מתחשמל!! אני מסוגל גם להעביר זרם לאנשים שנמצאים לידי אם אני יחף... בחדר הקודם אני לא זוכר שזה היה ככה... יש סיבה לתופעה הזאת?

פורסם

אתה שעיר?

ואיזה ריצפה זה?

פורסם

אתה שעיר?

ואיזה ריצפה זה?

חחח מה הקשר שעיר?

תקשיב זה כנראה בכלל התקע.. תעבור לאחד אחר.. זה הבעיה!

פורסם

חחחחחחחחחחחחחח :lol:

כל מקרה, הבעיה איפשהו בהארכה, או בספק הכוח, או בכבל חשמל, או בשקע בקיר.. תבדוק אחד אחד עד שתגיע למקור הבעיה ;)

פורסם

חחח..... גם פעם ל היה את הבעיה הזאת, אבל רק שנוגעים במארז מבפנים....אבל אחרי שבוע-שבועיים זה עבר...

פורסם
  • מחבר

שעיר?! מה הקשר? אני מדבר על זה שאני נוגע במארז עם האצבעות...

יכול להיות שהבעיה היא בשקע שעל הקיר באמת כי המגן פלסטיק הוא שבור כזה... במידה וזה כן ממנו (ותיכף אני יבדוק את זה תוך כדי ניסוי התחשמלות :( )

איך אפשר לסדר אותו? כי אם אני יעביר את החיבור למקום אחר בחדר זה יראה לא מסודר ויתקע לי כבל מאריך באמצע החדר

פורסם

תקרא למישהו עם תואר כלשהו באלקטרוניקה, אל תתקן לבד ואל תתן לסתם ילדודס שלמדו במגמת אלקטרוניקה להתעסק עם זה...

מתח רשת זה לא משחק

פורסם

תקרא למישהו עם תואר כלשהו באלקטרוניקה, אל תתקן לבד ואל תתן לסתם ילדודס שלמדו במגמת אלקטרוניקה להתעסק עם זה...

מתח רשת זה לא משחק

פורסם

יש כזה דבר שבודק (כמו מברג כזה) אם יש בדברים זרם חשמלי, רוב הסיכויים שיש לך כזה בבית -תבדוק עם זה..

פורסם

אתה מתכוון לטסטר.

פורסם

שוקרן, טסטר :xyxthumbs:

פורסם

אכן זה בעיה של הארקה אצלנו כל הבית היה מנותק מהארכה לזמן מה כאשר שיפצנו וכל מכשיר חשמלי הפך למכונת הרג :lol:

(אני סתם מגזים זה לא זרם כלכך גבוה)

פורסם
  • מחבר

טוב אז הבעיה היא בשקע שבקיר... מה עושים? להשאיר את זה לאבא שלי או שיש דרך קלה יותר?

פורסם

תשאיר את זה לחברת החשמל חבל על אבא שלך

פורסם

זאת כל כך בעיה להחליף שקע??(למישהוא שמבין)

אם אבא החליף כבר פעם אחת אז לא תיהיה לו בעיה לעשות את זה שוב.אם לא אז תזמין מישהוא מוסמך..

בכלל מסוכן להיות עם שקע שבור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים