עבור לתוכן

המחשב נתקע ואני לא מוצא סיבה למה . עזרה בבקשה .

Featured Replies

פורסם

המפרט בחתימה .

המחשב מקורר היטב על המעבד יש קירור של TT - SPARK 7

על הכרטיס מסך יש ARCTIC COLLING

אפילו על הצ'יפסט יש קירור אקטיבי TT -TIGER

המארז של HEC עם 2 מאווררים 120 MM + ספק 300 של HEC

לפעמים התקיעות הם סתמיות ככה בעבודה שוטפת ללא מאמץ . פשוט הכל על המסך נעצר - עד הריסט שאני חייב לעשות .

ובמקרים נדירים המחשב נתקע עם רעש נוראי ומעוות מהכרטיס קול . הדריוורים של הכרטיס מעודכן.

המחשב עבר אתמול פירמוט .

אני חושד בספק , אני לא בטוח

יש למישהו עצות או דרך לעזור . אודה לעוזרים

תודה

פורסם

לא יכול להיות אם הוא אחרי פרמוט, כנראה וירוסים אחרי פרמוט.

אני לא מבין למה אתה מתכוון תקיעות תסביר את עצמך!!!

פורסם
  • מחבר

תקיעה הכוונה לממש שהכל נעצר המחשב לא מגיב לכלום .

ממש לא מגיב לשום מקש והתמונה לא זזה. תקוע לחלוטין עד שאני עושה ריסטרט

פורסם

אז שמע כשאתה מדליק את המחשב תפתח את מנהל המשימות CTRL+ALT+DEL תיכנס לתהליכים ותוריד שם בשם המשתמש שלך תהליכים תעשה לכל תהליך סיים תהליך!!! אחי זה מסובך קצת אבל תנסה . תיזהר לא להוריד תהליכים סתם! צריכים להבין בזה!

יש לך SP2 ?

פורסם
  • מחבר

יש לי .

אבל אני לא חושב שזה קשור

פורסם

כנראה כרטיס המסך

תבדוק את הארקטיק קולר אם הוא מחובר טוב והמאוורר מסתובב

פורסם
  • מחבר

הכרטיס הותקן בעזרת זיגזג . והטמפ' תקינה לפי מגע יד (לעומת הקירור המקורי יש הבדל עצום)

וכרטיס עובר בלופים 3DMARK בתוצאה שהוא אמור לקבל

פורסם

הבעיה יכולה להגרם מהרבה סיבות ויש לבדוק כאן צעד אחר צעד. אני מציע לך לנתק בשלב ראשון את כל ההתקנים והכרטיסים המיותרים ולהשאר רק עם דיסק קשיח וכרטיס מסך. אם הבעיה עדיין נשארת, נסה להחליף את כרטיס המסך בכרטיס הכי פשוט רק לצורך בדיקה. בצורה זו של נסיון וטעיה בדוק את רכיבי הזכרון, הדיסק הקשיח וספק הכוח. אלו בדיקות מאד פשוטות אבל הן מצריכות רכיבים חליפיים. אם לאחר כל אלו לא מצאת את הבעיה, יתכן שיש בעיה בלוח האם.

כל מה שנאמר כאן יוצא מנקודת הנחה שלאחר הפירמוט התקנת בצורה מסודרת את XP ואת כל הדרייברים הדרושים.

פורסם
  • מחבר

אז המחשב עבד באובר גבוה 2.6@3.2 וכמובן תסופת מתח למעבד הוא עבד על 1.575

והזכרונות על 2.8 כמו שהם אמורים - עוברים MEMTEST תקין

למחשב יש הארד דיסק 1 שהוא SATA שתי כוננים אופטים ,כרטיס קול על ה PCI שהוא AUDIOGY 2 ZS

והיה כרטיס מסך GEFORCE 3 TI

ועברתי ל 9800PRO , כמובן עם קירור. וכשהמחשב היה באוברקלוק עם הכרטיס הישן הוא היה יציב אבל טיפה חמים

אבל עם הרדאון התחיל לקרוס . המחשב מריץ 3DMARK תקין ואפילו בלופים. אבל סתאם ככה שאני עוזב אותו הוא פתאום נתקע. לא בהכרח שהוא במאמץ

ועכשיו הורדתי את האוברקלוק והורדתי מתחים הוא בנתיים עובד יציב . השאלה עם הלוח נדפק או שהספק כבר לא מספיק כשכל המחשב באוברקלוק.

(הכרטיס מסך לא באוברקלוק )

אני חייב לציין שישנו רעש מאוד מוזר מהמחשב רעש שקשה לתאר והוא קורה בעקיר אם אני מעלה את הדף אינטרנט שמופיע על המסך למעלה ולמטה מהר ואין לי מושג מאיפה הוא מגיע . ניסיתי לקרב את האוזן אבל אני לא מצליח למקד את מיקום הרעש- הרעש הוא כמו תיק חשמלי קצר שחוזר על עצמו

אודה לעוזרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים