פורסם 2001 בספטמבר 2324 שנים יש לי בעיה בלשמוע מוזיקה.כשאני רוצה לשמוע מוזיקה ב - WINAMP שלי מופיעה לי הודעה כזאת:ההתקן שצויין נמצא כבר בשימוש. המתן עד MMSYSTEM004 שיתפנה ולאחר מכן נסה שנית. והכותרת של הודעת השגיאה הזאת היא : Nllsoft waveOut plug-in v2.3 .עכשיו הלכתי אוטומתית לבדוק את כרטיס הקול שלי ובמאפייני המולטימדיהשבלוח הבקרה מצאתי שההתקן זמין אך לא פעיל עקב בעיה בלתי מזוהה.כל מי שיודע איך לעזור לי בבקשה שישלח לי הודעה.
פורסם 2001 בספטמבר 2324 שנים תנסה למחוק את כרטיס הקול מרשימת ההתקנים, ואז לעשות restart ולתת לווינדוז לזהות אותו מחדש..
פורסם 2001 בספטמבר 2324 שנים מחבר בקשר למה שאמרת, אז ניסיתי את זה במנהל ההתקנים של המחשב.מחקתי את ההתקן של כרטיס הקול ולחצתי על רענון,וינדוס מיד החל להתקנין את הדרייבר אבל זה לא עזר.תודה שניסתה.
פורסם 2001 בספטמבר 2324 שנים מחבר מדובר במערכת הפעלה WIN 98 SEC EDI ובכרטיס קול CREATIVE VIBRA 128 ושיש לי את הדרייבר המקורי.
פורסם 2001 בספטמבר 2324 שנים הדרייבר המקורי הוא בדרך כלל לא הדרייבר האחרון.כנס לאתר של קריאייטיב ותוריד משם את הדרייברים האחרונים לכרטיס שלך.
פורסם 2001 בספטמבר 2324 שנים נו מה אתה רציני, זו בעיה ב WinAMP בלבד, נכון? עד שאתה מפעיל אותו אתה יכול לשמוע מוסיקה בווין, וברגע שאתה מפעיל אותו זה קורה, כן?
פורסם 2001 בספטמבר 2324 שנים נו מה אתה רציני, זו בעיה ב WinAMP בלבד, נכון? עד שאתה מפעיל אותו אתה יכול לשמוע מוסיקה בווין, וברגע שאתה מפעיל אותו זה קורה, כן? אם כן, אתה יכול לשנות את ההגדרות של ה-WinAMP שיעבוד עם DirectSound במקום WaveOut... אבל נראה לי שיש משהו גדול יותר, אחרת לא היתה מופיעה בעיה ב device manager...
פורסם 2001 בספטמבר 2324 שנים מחבר עשיתי מה שאמרתם אבל שום דבר לא עובד. ה - WINAMP עובד עם ה - DIRECT SOUND אבל אני לא שומע כלום. אני לא יודע מה לעשות????????????? :AR15: :AR15:
פורסם 2001 בספטמבר 2324 שנים מחבר לא יודע אם יש לי, תעזור לי לראות כי אני לא יודע מה לעשות כדי לבדוק את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.