עבור לתוכן

שאלה על DIVX

Featured Replies

פורסם

שלום

בשביל לראות את כל סרטי הDIVX\XVID האפשרים מספיק רק הDIVX הרגיל (www.divx.com)

או שצריך להוריד עוד משהו?

פורסם

ברור, מן הסתם אתה צריך גם XVID. אבל יש עוד מפענחים, בשביל ה-AUDIO, כמו AC3 ועוד... עדיף שתוריד חבילת קודקים.

פורסם
  • מחבר

יש המלצה ו\או לינק לחבילה מלאה בכולם או משהו בסגנון

או שתי חבילות שיש שם את כולם

אני פשוט לא יודע מה מומלץ ומאיפה להוריד

פורסם
  • מחבר

אני מודה לכם מאוד

עריכה:

בתוך החבילות האלו יש גם את הדיויקס המקורי או לא?

אם כן אז אני יכול להוריד אותו מהמחשב שלי ולהישאר רק עם החבילה?

פורסם

מציע לך להתרחק מחבילות קודקים למיניהם, אני אמליץ לך על מה שאני ממליץ תמיד ואני רואה המון סרטים בהמון קידודים שונים וכבר שנה שלא נתקלתי בסרט שעשה לי בעייה בגלל שהיה חסר לו מקודד:

תוריד את המקודדים האלה ותאמין לי שתודה לי:

AC3FILTER

http://prdownloads.sourceforge.net/ac3filter/ac3filter_0_70b.exe?download

DIVX5.2.1

http://www.divx.com/divx/download/index.php

XVID 1.03

http://www.techspot.com/downloadget.php?id=198&file=1&evp=611d549719f48feba0d36f64cf18055c

תסיר לפני זה כל חבילת מקודדים או מקודד כזה או אחר ורק אז תתקין מה שאמרתי לך, תהנה . :hi:

פורסם
  • מחבר

אפשר לשאול למה?

פורסם

אפשר לשאול למה?

למה לשאול שאלות קשות? ;D

תשמע אני אומר לך מניסיון כדאי לך להתקין את מה שהבאתי לך, באמת אין סרט שלא יעבוד לך עם המקודדים האלה, תאמין לי שזה מה שאתה צריך כל סרט שתרצה לראות יפעל לך, תנסה תאמין לי שזה יפעל לך טוב סמוך עלי אני לא יגיד סתם בשביל שתעשה ואחרי זה תגיד לי שלא פועל לך.

פורסם

אני משתמש רק ב AC3FILTER ו XVID.. הוא קורא לי גם דברים של DIVX.. לא צריך יותר כלום...

כל החבילות האלו יוצרות התנגשיויות ובעיות, שאחר כך אין לך מושג למה דברים מפסיקים לעבוד..

פורסם

אני משתמש רק ב AC3FILTER ו XVID.. הוא קורא לי גם דברים של DIVX.. לא צריך יותר כלום...

כל החבילות האלו יוצרות התנגשיויות ובעיות, שאחר כך אין לך מושג למה דברים מפסיקים לעבוד..

שום התנגשויות ושום נעליים. אני באמת בספק אם אתה ודודי לא במרדפים כל איזה שבועיים שלושה אחרי קודקים כאלו ואחרים. אם לא אז סבבה. אני יודע שאני שקט עם החבילה שהצעתי לחודשים ארוכים. מה גם שהיא כוללת בתוכה, כאופציה, כל תוכנות קטנות ושימושיות כמו GSPOT, BSPLAYER ועוד.

פורסם

שום התנגשויות ושום נעליים. אני באמת בספק אם אתה ודודי לא במרדפים כל איזה שבועיים שלושה אחרי קודקים כאלו ואחרים. אם לא אז סבבה. אני יודע שאני שקט עם החבילה שהצעתי לחודשים ארוכים. מה גם שהיא כוללת בתוכה, כאופציה, כל תוכנות קטנות ושימושיות כמו GSPOT, BSPLAYER ועוד.

לא, אני לא, תודה.

פורסם

ממש שטויות ! החבילות האלה כוללות תמיכה גם ב quicktime וב real media.... אתה רוצה לומר לי שאם תתקין את הקודקים האלה בנפרד, אין התנגשויות אבל אם זה מגיע בחבילה אז יש בעיות ?

מוזר מאד

שנה אני עובד עם החבילה (ומעדכן כל פעם שיש שינויים ושיפורים) ואין בעיות, וזה על כמה מחשבים, לא רק אחד

פורסם

גם אני הייתי פעם נגד החבילות האלה. זה פרנויה של משתמשים מתקדמים :)

אבל בגדול, זה פשוט אוסף של קודקים, לא משהו שהם הכינו. פושט צריך להתקין רק מה שצריך מתוך החבילה ואז הכל בסדר. הבעייה איתן מתחילה כשמנסים להתקין הכל. כי לרוב בכל חבילה יש יותר מקודק אחד לכל פורמט. ואז עלולות לצוץ בעיות.

זאת דעתי בכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים