עבור לתוכן

איזו קולה אתם מעדיפים? לא מבחינת מחיר, אלא מבחינת טעם!

איזו קולה אתם מעדיפים? לא מבחינת מחיר, אלא מבחינת טעם! 1,199 הצבעות

1. 1. איזו קולה אתם מעדיפים? לא מבחינת מחיר, אלא מבחינת טעם!

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

זה מסביר את הטעם של הקולה מחברון

זה מסביר גם עוד משהו.

המפעל של סופר-דרינק ממוקם בקרית אתא, ליד נחל הקישון. :-X

אני לא שותה שום דבר אחר חוץ מקוקה-קולה.

אה, כן, ומסמר לא ייעלם בתוך קולה, אבל שן כן. בקולה יש חומצה שיכולה לפרק שן ולהעלים אותה לחלוטין תוך כמה ימים. זאת חומצה מאוד חזקה, אבל איטית. כמו שאמרתי, לוקח לה יום-יומיים להתחיל לפעול. אז קולה יכולה להיות מסוכנת, אבל רק אם אתם משאירים אותה בפה למשך שבוע. ואני בטוח שלכולנו לוקח שבוע לבלוע לגימת קולה... :P

החומצה בקולה אינה חומצה חזקה במיוחד. היא חומצה זרחתית, ולא לוקח לה יום יומיים לפעול. בחלק ממיני מחקר שעשיתי בכימיה בדקתי את ההשפעה של קולה בתור מסיר אבנית...בואו נגיד שזה עבד לא רע בכלל..

• תגובות 89
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דוד שלי עשה לי את הניסוי שלי פעם(כשהייתי קטן בן 5 או 6 נראה לי 7, כשעוד נפלו לי שיניים), ואכן, אחרי כמה ימים השן פשוט נעלמה(ואתם יכולים לשאול עוד אנשים שלמדו פעם כימיה, הם גם עשו את הניסוי הזה כך שמעתי). כמובן שאחרי המקרה פחדתי לשתות קולה כמה שנים.

פורסם

קודם כל, קוקה קולה זה רעל בדיוק כמו קריסטל. דיי עם השטויות.

ואין ספק שהמון מעדיפים בארץ קוקה קולה רק כי זה מגניב. אני אישית דיי אוהב פפסי טוויסט ואת RC קולה. אני לא חושב שהן באמת פחות טובות מקוקה קולה, אולי גם יותר טובות.

בקיצר, הדירוג שלי:

1. RC

2. קוקה קולה

2. פפסי קולה

4. קריסטל

וכן- בכוונה שניהם אותו מספר. פשוט אני לא מעדיף אף אחד.

ואני לא חושב שקריסטל זה מגעיל. סתם אין לזה ממש טעם של קולה........

ודרך אגב, מה עם "מכה קולה"? ;D

פורסם

הסדר שלי:

1-קוקה קולה.

2.RC קולה

3.פפסי-יותר גזים ממים,פשוט משקה מבחיל!

ובמיצים במקום הראשון-אגס סברס תפוח ,פשוט גן עדן!

פורסם

RC Cola ואז CocaCola.

כל השאר כל כך מגעילים שפשוט לא שווה להתייחס אליהם.

ובמיצים:

היה איזה מיץ סמיך וטעים מפירות אמיתיים באמת בבוםבמלה רק שכחתי את השם של זה.. (שם אקזוטי כזה) זה הדבר הכי טעים שיש!

פורסם

ובמיצים במקום הראשון-אגס סברס תפוח ,פשוט גן עדן!

צודק לחלוטין! משקה פשוט נפלא לטעמי.

פורסם

רק לידע כללי, כשפפסי וקוקה היו בתחילת דרכן, פפסי הייתה המתוקה.

אנשים העדיפו את הטעם של פפסי, אבל את המותן של קוקה.

וקוקה ניסו לחכות את הטעם של פפסי בארצות הברית. ואז הם גילו שאנשים לא מרוצים כי מת להם המותג. אז הם חזרו לטעם הישן.

ומאז פפסי היא הטעימה בארהב וקוקה היא ה"טובה יותר" מבחינת מותג.

כשהקולה יצאה למדינות אחרות, שתי החברות דאגו לבדוק את הטעם האהוב באותה מדינה. ולכן פה מעדיפים קולה.

אז נולד גם הכיתוב Classic על בקבוקים של קוקה קולה כדי להבדיל את הטעם המקורי מהחדש, כי בהתחלה המשיכו למכור את שניהם... היה ממש מאבק, ושימו לב שכשאתם קונים קולה בבקבוקי הזכוכית זה הנוסחה המקורית, ובפחיות זה נוסחה אחרת...

פורסם

איך אפשר לשתות קריסטל?

הדבר הזה הוא פשוט רעל שהורס את הגוף O_0

כן, וקולה זה יותר בריא ? נו באמת ... :s07:

הכל אותו חרא, בקולה יש צבע מאכל, בשוואפס ומאפס ופפסי ושמפסי, הכל מכיל צבע מאכל וכל מיני חומרים רעילים ומגעילים שאתם מכניסים לגוף מדי יום.

שתיתם קולה = שתיתם רעל.

אתם צריכים להגמל, אני נגמלתי. אני שותה רק מיץ תפוזים שאני סוחט לעצמי טרי טרי, יום יום.

אין יותר בריא מזה. מלא ויטמנים.

תתחילו לחיות חיים בריאים ולא לאכול ולשתות את כל החרא שהטלויזיה מציעה לכם. :nono:

פורסם

החומצה בקולה אינה חומצה חזקה במיוחד. היא חומצה זרחתית, ולא לוקח לה יום יומיים לפעול. בחלק ממיני מחקר שעשיתי בכימיה בדקתי את ההשפעה של קולה בתור מסיר אבנית...בואו נגיד שזה עבד לא רע בכלל..

גם במיץ תפוזים יש חומצה זה אומר שזה לא בריא? הדבר הכי לא בריא בקולה זה הסוכר...

פורסם

that's why you should always drink water

פורסם

רק לידע כללי, כשפפסי וקוקה היו בתחילת דרכן, פפסי הייתה המתוקה.

אנשים העדיפו את הטעם של פפסי, אבל את המותן של קוקה.

וקוקה ניסו לחכות את הטעם של פפסי בארצות הברית. ואז הם גילו שאנשים לא מרוצים כי מת להם המותג. אז הם חזרו לטעם הישן.

ומאז פפסי היא הטעימה בארהב וקוקה היא ה"טובה יותר" מבחינת מותג.

כשהקולה יצאה למדינות אחרות, שתי החברות דאגו לבדוק את הטעם האהוב באותה מדינה. ולכן פה מעדיפים קולה.

לא מדויק. קוקה קולה לא ניסו לחקות את פפסי.

מה שקרה הוא שב-1982 קוקה קולה הוציאו את דיאט קוקה קולה לראשונה. ההבדל הוא שדיאט קוקה קולה הוא משקה שונה לחלוטין מקוקה קולה רגיל - כלומר, לא מדובר בקולה עם ממתיקים מלאכותיים במקום סוכר, אלא במשקה שנעשה בצורה שונה לחלוטין (ולכן יש לו טעם שונה כל כך).

מה שקרה הוא שאנשים הרבה יותר אהבו את הטעם החדש של הדיאט קולה. אז כשלב במלחמה נגד פפסי, החליטה החברה לקחת את ה"מתכון" לדיאט קולה ולשים בו סוכרים אמיתיים - וככה נולדה הקולה ה"חדשה".

אתם מוזמנים לקרוא על זה כאן:

http://www.snopes.com/cokelore/newcoke.asp

פורסם

אז נולד גם הכיתוב Classic על בקבוקים של קוקה קולה כדי להבדיל את הטעם המקורי מהחדש, כי בהתחלה המשיכו למכור את שניהם... היה ממש מאבק, ושימו לב שכשאתם קונים קולה בבקבוקי הזכוכית זה הנוסחה המקורית, ובפחיות זה נוסחה אחרת...

אתה רציני לגביי הזכוכית?

פורסם

בקשר לבקבוק עם הזכוכית

הטעם של הקולה שם בהרבה יותר טעים מהפחית

אני לא יודע למה.

כנראה שיש משהו בדברים שהוא אומר.

פורסם

גם לי הקולה זכוכית הרבה יותר טעים אבל תמיד חשבתי שזה בגלל הטעם המתכתי של הפחית

פורסם

^^^

זה גם מה שאני חשבתי

כמו שבירה מפחית זה דוחה לעומת בירה מבקבוק/חבית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים