פורסם 2005 במאי 2020 שנים ל כולםזה סובייקטיבי כי הרוב הנגנים נשמעים כמעט אותו הרבה ( בין הנגנים האיכותיים)אבל הרוב טוענים שיש ל creative את איכות הסאונד הכי טוב.
פורסם 2005 במאי 2020 שנים כל עוד יש לך נגן איכותי ( אייריבר , ריו , קריאטיב ועוד... ) זה תלוי יותר באוזניות ....
פורסם 2005 במאי 2020 שנים מחבר תודה לכל העונים אנטולי כבר ענה לי באייסי אך יש לי שאלה יש הבדל בין הH120 לH320 בשמע?
פורסם 2005 במאי 2020 שנים אייריבר - אם אתה שם דגש על כל פרט ופרט בסאונד.יצא לי לראות ביקורות על כל שאר המכשירים הפופולרים... לא זוכר איפה... ולעומת אייריבר הם פחות טובים בכמה השוואות שעשו בסאונד, אבל זה לא משנה, אלא אם כן אתה מומחה לסאונד.בעקרון הכול על בערך אותה רמה...
פורסם 2005 במאי 2020 שנים הנגן שישמע יותר טוב הוא נגן שיש לו רגישות לרעש כמה שיותר גבוה לרוב יש 91 DB הכי טוב זה 93 אבל לא תשיג
פורסם 2005 במאי 2020 שנים הנגן שישמע יותר טוב הוא נגן שיש לו רגישות לרעש כמה שיותר גבוה לרוב יש 91 DB הכי טוב זה 93 אבל לא תשיגזה ממש לא המדד היחידי שקובע את האיכות...סתכל על האיכות שאנטולי הראה של ה IPOD SHUFFLE שהוא יחסית איכותי לעומת האחרים..שוב, זה לא גם מדד מדויק..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.