עבור לתוכן

לא מצליח לעבוד עם השרת WWWROOT

Featured Replies

פורסם

אני בונה אתר לפרוייקט במחשבים ואני צריך לעבוד עם השרת שעל המחשב אבל מישום מה הוא לא עובד, הוא אומר לי שאי אפשר לפתוח את הדף שגיאה פנימית של השרת משהו כזה.

פורסם

בנחה שאתה משתמש ב IIS של מיקרוסופט,

יכול להיות שהבעיה היא ביוזר שמריץ את הדפים... כלומר כפתור ימני ב IIS על האתר הספיציפי, ואז תלך ל secutiry.

שם תבחר את היוזר (בדרך כלל זה iuser משהו.. הכי טוב להשאר איתו... תאפס לו את הסיסמה (דרך computer mange) ואז תרשום את הסיסמה החדשה שם.. זה צריך לעבוד..

פורסם

תלחץ על כלים-> אפשרויות אינטרנט ותוריד את הסימון מ"הצג הודעות HTTP ידידויות"(או משהו בסגנון). יכול להיות שהבעיה שלך היא בדפי הASP שלך.

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא מבין מה בדברים האלה מה זה ISS?

אני שם את הקבצים שלי בתיקייה C:\Inetpub\WWWROOT וכשאני מנסה להכנס לדף שלי אני מקיש לפני את הכתובת איי פי הזאת:127.0.0.1 ואני אמור לראות את הדף שלי.

זה מה שאני עושה במחשבים בבית הספר ושם זה עובד, ולא אין לי בעיה בדפים כי הם עבדו בבית ספר ולא ערכתי בהם שום שינוי עדיין ככה שלא צריכה להיות בעיה בהם.

boim אולךי תוכל להסביר לי שוב כדי שהבין מה לעושת? זה מה שהוא רושם לי כשאר אני מנסה להכנס "HTTP 500 - שגיאת שרת פנימית"

פורסם

דבר ראשון,

IIS = INTERNET INFORMATION SERVER

והאמת שכבר שינו לו את השם ל ISM או דברים אחרים... לא משנה..

בקיצור זאת התוכנה של WINDOWS שמריצה שרת WEB.

אתה ניגש אליה דרך לוח הבקרה ואז administrative tools.

בקשר לבעיה שלך, ERROR 500 זהו ERROR כללי.. כלומר הוא בעצם לא נותן לך את הפירוט האמיתי...

לפי מה שניראה לי, הבעיה שלך היא היוזר שמריץ את הדפים..

הסבר:

צריך להבין ששרת האינטרנט הוא בעצם SERVICE (תוכנה) שרץ ברקע. לכן יש איזה משתמש שמפעיל אותו (לא בהכרח המשתמש שמחובר כרגע).

זה נכון דרך אגב לכל service של windows...

משום מה, בהגדרות ברירת המחדל כפי שאני זוכר שהיו בגירסאות ישנות (וכנראה לא השתנו), שרת האינטרנט יוצר משתמש משלו שמריץ את היישום (iuser_ משהו...) אבל פשוט הסיסמה שלו לא מוגדרת.. לכן ה error שאתה רואה הוא בעצם error שאין ליוזר הזה גישה לדף שנמצא ב wwwroot כי הוא בכלל לא יכול להריץ אותו.

לכן אתה צריך לאפס את הסיסמה שלו (סתם למשהו שתזכור דקה וחצי) והגדיר את הסיסמה החדשה ב iis (כפתור ימני על התיקיה העליונה שם ותחפש את זה ב secutiry).

מקווה שזה יעזור...

נ.ב.

אתה משנה את הסיסמה של היוזר הזה בעזרת כפתור ימני על המחשב שלי ואז manage.. שם יש user & משהו ושם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים