פורסם 2005 במאי 1920 שנים שלום לכולם , אני חובב מחשבים כבר כמה שנים , ובעל ידע בסיסי , בלינוקס , וינדווס, אני מעוניין להתחיל להתמקצע בנושא וללכת ללמוד במטרה לעבוד בתחום לאחר מכן (בתקווה). אך למען האמת אין לי שמץ של מושג מה מבוקש בשוק .... אפשרות ראשונה שלי UNIX SYS ADMIN בהרצליה , ושוב אין לי מושג כמה זה מבוקש אז עם יש מישהו שיכול לשפוך קצת אור על הנושא זו תהיה עזרה גדולה תודה לכולכם על העזרה בברכה . RAMU
פורסם 2005 במאי 2020 שנים הנדסת תוכנה זה התחום הכי מבוקש כיום במחשבים וכמו שזה נראה זה ישאר ככה גם בעתיד.בכל נתיב שמקורו שהבנדסת תוכנה תמצא עבודה בעתיד כמובן בהתאם לכישורייך ודרוש הרבה ניסיון.
פורסם 2005 במאי 2020 שנים הנדסת תוכנה זה לא תחום כ"כ מעניין לדעתי...אני אישית נמשך יותר לכיוון של אבטחת מידע וניהול רשתות, או אפילו לאיזור של ווב-מאסטר.
פורסם 2005 במאי 2020 שנים הנדסת תוכנה זה לא תחום כ"כ מעניין לדעתי...אני אישית נמשך יותר לכיוון של אבטחת מידע וניהול רשתות, או אפילו לאיזור של ווב-מאסטר.אבטחת מידע זה בד"כ כולל גם הנדסת תוכנה. ר_ם
פורסם 2005 במאי 2220 שנים http://techno.co.il/fullnews.php?p=1667&more=1 * המספרים הינם באלפי שקלים ומתייחסים לעובדים בעלי 4-6 שנות ניסיון
פורסם 2005 במאי 2320 שנים אני מניח שהטבלה הזו היא "מי מרוויח כמה".נחמדים המספרים הגדולים האלה...מה זה QA?
פורסם 2005 במאי 2320 שנים בדיקת איכות, QUALITY ASSURENCE, חלק חשוב בכל תהליך ייצור, לראות שהכל רץ כמצופה.
פורסם 2005 במאי 2320 שנים אה... BETATSTER יעני. הכי מגניב להיות BETATESTER למשחקים, אתה מקבל על זה כסף ונהנה(כמובן אם זה לא בהתנדבות כמו ב- BALLERIUM ז"ל).
פורסם 2005 במאי 2320 שנים חחח, כן, רק שבתוכנה זה לרוב משעמם יחסית לפיתוח.. (לפחות להיות QA בסיסי)...וזה לא בהכרח BETA TESTER, שזה מישהו שבודק את המוצר הסופי כמוצר. ב QA אתה גם אחראי על בניית מקרי דוגמה ספציפים לרכיבים מסויימים בקוד המקור (תוך התחברות ישירות לקוד, לא כמו BETA TESTERS שהוא מקבל את המוצר כמו שהוא)..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.