עבור לתוכן

עזרה בהתקנת HARD DISK SERIAL ATA

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול לעזור לי בבקשה יש לי מחשב עם לוח אם של   ASUS P4S800D  וה- hard disk של samsung דגם מ"ס sp0812c

Serial ATA 80 GB פירמטתי את המחשב ועכשיו כשאני רוצה להתקין מערכת הפעלה אז אני מקבל הודעה שהוא לא מזהה את הארדיסק לפי מה שהבנתי צריך להתקין אותו לפני שמתקינים מערכת הפעלה אבל אני לא יודע איך .(יש לי את הדרייבר של הלוח אם)

אם מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איך מתקינים אותו ואם צריך להוריד איזשהו קובץ להתקנה

(מאיפה?) אני אודה לו מאוד מאוד זה ממש חשוב לי .

תודה מראש על העזרה!   

פורסם

קודם כל חיפוש בפורום.. אני אישית חיפשתי וצאץי, אז ככה אם יש לך דיסקט אז כשמופיע המסך הכחול של ההתקנה אתה צריך ללחוץ F6 ולהתקין את הדרייבר של SATA מהדיסקט אם לא אז להעביר מהדיסק של הלוח אם לדיסקט ואז להתקין אותו בהצלחה..

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה המהירה.דבר שני כן חיפשתי בפורום וגם הורדתי את הקובץ שהיה שם אבל משום מה זה לא הולך לי ניסיתי כבר כמה פעמים וגם עכשיו כאשר לחצתי F-6 בהתחלה ואז הכנסתי את הדיסקט זה נתן לי אופציה להתקנה של דרייבר- RAID SIS 964...... לחצתי אינטר וקיבלתי את ההודעה הנ"ל:

File\RAID\WINXP\SiSRaid.sys caused an unexpected error (18) at line 2108 in d:\ XPSP1\base\ setup\oemdisk.c.

press any key to continue

לאחר מכן כשה- WINDOWS ממשיך לרוץ אז בסוף ה- SETUP הוא נותן הודעה:

setup did not find any hard disk drives installed in your computer

(הכנתי 2 דיסקטים אחד עם הקובץ שהורדתי מכאן והשני מהדיסק של הלוח אם ועם שתייהם זה לא הלך)

אם יש לך עוד פיתרון אני אודה לך מאוד.

פורסם

אם אתה לא מתכוון להשתמש ברייד, אז אתה יכול לבטל את האפשרות הזאת דרך הביוס, ואז לא צריך להתעסק עם ההתקנה הזאת.

פורסם

איזה שטויות ההתקנה לא רואה את הדיסק כי זה SATA ואין שום קשר לRAID הוא לא יכול לבטל את העובדה שהHD שלו SATA :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אז יש לך מושג אולי מה אני אמור לעשות עם הבעיה הזאת ?

שוב פעם תודה

פורסם

קיבלתי את אותה הודעה בדיוק לפני כמה זמן. מסתבר שאו הדיסקט או הכונן FLOPPY שהשתמשתי בהם היו דפוקים. החלפתי את שניהם וזה עבד.

עוד משהו מעניין, זה שפעם ראשונה שקיבלתי את ההודעה, הוא מצא חלק מהקבצים, ואחר כך, כהוא העתיק את קבצי הSETUP להארדיסק, הוא לא הצליח לקרוא קובץ אחד מהדיסקט עוד פעם.

אבל לא התייאשתי, והמשכתי בהתקנה, ולאחר מכן הוא ביקש את הקובץ עוד פעם, ואז כבר נתתי לו אותו מהCD. ככה שתנסה להמשיך בתהקנה גם אם חלק מהקבצים לא עובדים. אם שום דבר לא עובד, תנסה מה שהצעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים