עבור לתוכן

STAR WARS EP III

Featured Replies

פורסם

הנבחר לא אמור להיות זה שיביא איזון ל"כוח" ?

לא נדמה לי שאנאקין עשה את זה ....

איך אובי וואן אמר לאנאקין :

you were supposed to be the chosen one

"וליודה יש יותר מידקלורנים מללוק."

איפה זה היה ?

בקומיקס\ספר ?

שהוא זרק את הקיסר לתוך התהום שבכוכב המוות השני לא הביא איזון?

באתר שנתתי יש טבלת מידקלורינים.

• תגובות 59
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו רוצה לעשות הקרנה אצלו בבית לכל הסדרה , אפשר לגבות אפילו תשלום .

לא חבל על הכסף?

פורסם

ראיתי את הסרט היום, ממש נהנתי, אחלה סרט!

רק תסבירו לי מי זה היצור ה3\4 רובוט שמתשעל כל הזמן...

זה שנלחם עם 4 חרבות נגד אובי וון

פורסם

עכשיו חזרתי מהסרט... ראיתי אותו בקולנוע עם הקרנה דיגיטלית באיכות מטורפת. זה פשוט מדהים, יש פה בתי קולנוע שמקרינים אותו מאז שהוא יצא (לפני 48 שעות) ברצף, בכמה אולמות במקביל, ועדיין האולם היה מלא וגם כשהגענו 40 דקות לפני תחילת הסרט, המקומות היחידים שנשארו לנו היו בשורה האחרונה בצד (המקומות לא מסומנים).

מבחינה ויזואלית אין לי ספק שזה הסרט הכי טוב שראיתי. כל כך הרבה קטעים עמוסים בפרטים שבטח גם אחרי 20 פעם שאני אראה אותו אני לא אוכל לשים לב להכל.

לגבי מיקומו בסדרה, עוד לא החלטתי אם הוא החביב עלי או לא, בטח באחת הפעמים הבאות שאני אראה אותו אני אהיה יותר סגור על עצמי.

אזהרת ספוילרים - אל תקראו אם עוד לא ראיתם את הסרט!

היו כמה קטעים שלדעתי לוקאס החמיץ. הקטע שבו ווינדו מגיע לעצור את פאלפטין - היה צריך להיות איזשהו קרב לפני שכל שאר הג'דיי מתו... זה היה מהיר מדי.

אני חושב שאנאקין היה צריך להרוג את פאדמה בעצמו, עם כל האכזריות שבזה. זה אולי היה מקשה על הקהל לסלוח לו בפרק השישי, אבל לדעתי ככה זה היה צריך להיות.

פורסם

ראיתי את הסרט היום, ממש נהנתי, אחלה סרט!

רק תסבירו לי מי זה היצור ה3\4 רובוט שמתשעל כל הזמן...

זה שנלחם עם 4 חרבות נגד אובי וון

גנרל גריביוס,מנהיג צבא הדרואידים,הוא משתעל כי אם היית רואה את CLONE WARS ANIMATED SERIES אז בפרק האחרון מייס ווינדו משתמש ב"כח" ומוחץ לו את האיזור הזה שנראה כמו כליות.

פורסם

מישהו יכול להסביר לי איזה פרקים אני צריך לראות כדי להבין מה הולך???

ראיתי את אימת הפנטום..ומה אני צריך לראות עכשיו???

פורסם

אךךך... אהבתי, מאד. :yelclap:

קודם כל קשה להתעלם מה-eye candy: לוקאס מתעלה על עצמו כל פעם מחדש, מסתבר; פשוט תאווה לעיניים. אני רק מתאר לעצמי איך זה היה נראה בבית קולנוע בעל איכויות הקרנה (הן בוידאו והן באודיו) טובות יותר. נעשה שימוש רב בצבעים קודרים, מה שגורם לאווירה "אפלה" כיאה לאופי של העלילה שלו... באשר לתוכן הסרט עצמו - הוא מאד מרתק, אתה לעולם לא נשאר אדיש למה שקורה על המסך. הדיאלוגים פשוטים ואנאליטיים למדי אך בזכות כך מנע לוקאס ביקורת מיותרת... אין לי ספק שזה אחד הסרטים הטובים שראיתי לאחרונה. הוא בנוי היטב, רצף האירועים פשוט מושלם והמעברים החדים בין הסצינות הרבות חלקים ונראה כי הם "תפורים" היטב (תוצר של עבודת עריכה מעולה).

מומלץ! :xyxthumbs:

פורסם

מסכים ב-100% עם כל מילה של האיש מעלי ^^

g_s, אתה יכול להסתפק בלראות את אימת הפאנטום ואת מתקפת המשובטים בשביל להבין את העלילה של נקמת הסית' למרות שהייתי ממליץ לראות את הטרילוגיה הישנה לפני שאתה רואה את החדשה.

פורסם

חבל רק שכל החצי הראשון של הסרט (חוץ מההתחלה עם הקרבות בחלל,והאמת גם לזה ציפיתי קצת ליותר) משעמם,יותר מדי דיבורים...אבל מה שכן,החצי השני מפצה על הראשון חבל"ז.

פורסם

אנשים אני לא מבין מה הבעיה שלכם. לא היתה שניה אחת בסרט שלא נהנתי ממנה.

אם אתם אוהבים סרטים מפגרים נטולי עלילה עם אקשן לכו ל-XXX2-בדיוק עכשיו בקולנוע, למה הלכתם לסטאר וורס? :\

פורסם

אתם יודעים מה הכי מעניין?

אם יהיה ספיישל של טריומף(הכלב הזה מקונן אובריאן) על מלחמת הכוכבים שוב, כמו שהיה אז במתקפת המשובטים...

הקטע הזה רץ בכל פינה באינטרנט ופשוט היה קורע מצחוק...

פורסם

אנשים אני לא מבין מה הבעיה שלכם. לא היתה שניה אחת בסרט שלא נהנתי ממנה.

אם אתם אוהבים סרטים מפגרים נטולי עלילה עם אקשן לכו ל-XXX2-בדיוק עכשיו בקולנוע, למה הלכתם לסטאר וורס? :\

אני בטח אוהב את מלחמת הכוכבים יותר ממך,אני גדלתי על האורגינלים,ראיתי את פרק 3 פעמיים,הפעם השנייה דיי התייבשתי מהחצי הראשון של הסרט.

פורסם

הגזמתם אני עדיין שאפשר לסכם את הסרט הזה בשתי מילים :

נקמת הSHIT

פורסם

פרקש, התגובה הראשונה שלך היתה מנומקת, אז סבבה. מה התגובה הזאת אמורה להגיד? הבנו כבר בתגובה הקודמת שלא אהבת את הסרט, זה כבר סתם ספאם.

פורסם

צודק אין לי בעיה שתמחק אותה אני פשוט מאוכזב ולא מבין על מה המסיבה הסרט הוא הטוב בטרילוגיה החדשה אבל הוא גם השלישי מלטמה בכללי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים