פורסם 2005 במאי 1820 שנים יש לי את הצורב די וי די של NEC 3520.שאני צורב בנרו 6 דיסק דאטה המקסימות של המהירות שהוא מאפשר לי היא x16 האם זה הגיוני הוא שזה צריך להיות יותר?
פורסם 2005 במאי 1820 שנים אני מניח שאתה מתכוון CD.קנה CD באיכות נורמלית ותראה איך הוא צורב ב X48. אני מאמין שזו הבעיה.
פורסם 2005 במאי 1820 שנים יש לי את הצורב די וי די של NEC 3520.שאני צורב בנרו 6 דיסק דאטה המקסימות של המהירות שהוא מאפשר לי היא x16 האם זה הגיוני הוא שזה צריך להיות יותר?לי יש אותו הצורב בדיוק ואותה הבעייה בדיוק, בדיסק DVD הוא צורב לי על המהירות המקסימלית של הדיסק שאני קונה {12X} אבל ב-CD-R הוא נותן לי רק על 16X.כנראה שהבעייה היא במדייה שאנחנו משתמשים בה, אני צריך לקנות מדייה יותר איכותית ל-CD-R ואז אני אבדוק אם הבעייה היא בדיסק או בצורב.
פורסם 2005 במאי 1920 שנים על צורב של NEC לא הייתי ממהר לעבוד עם דיסקים של הכאב ראש מספר אחת שלה. לפני שאתה מגיע למסקנות קנה דיסק נורמלי כמו וורבטים ותבדוק. אם גם שם הוא לא עובר את ה X16 אז המדיה אינה הבעיה.
פורסם 2005 במאי 1920 שנים כשאתה צורב בנרו דיסק רגיל שהוא לא דיוידי אתה בוחר את האפשרות של דיסק רגיל?..כי יכול להיות שאתה בוחר דיסק של די וי די וככה זה לא מראה לך את המהירויות של דיסק רגיל..
פורסם 2005 במאי 1920 שנים יש לי גם את אותה בעיה עם אותו צורב עם מדיות של Memorex (x52) אבל כאשר אני מנסה עם דיסק אחר מחברת Tornado x48 הוא מאפשר לי לצרוב במהירות של x32, יש פיתרון?
פורסם 2005 במאי 1920 שנים אני צורב עם אותו צורב עם מדיות של TDK ואין שום בעיה.כמו שאמר Integral-תצרבו עם דיסקים נורמליים ולא תהיה בעיה.פתרון נוסף:לעדכן גירסת קושחה ל-3.04(זה הליך שיכול להיות הרסני,אם לא יודעים איך לעשות אותו.אישית עשיתי אותו והכל תקין אצלי).
פורסם 2005 במאי 1920 שנים ויש אפשרות למימוש אחריות אחרי עידכון קושחה?עקרונית כן , עקרונית אף אחד לא בודק את הסיבה לקלקול !
פורסם 2005 במאי 1920 שנים נדמה לי שאם אתה מעדכן מגירסת קושחה רשמית לגירסת קושחה רשמית,אז יש אחריות.בכל מקרה,אני שדרגתי בדיוק לפי ההוראות של NEC והכל יצא בסדר.הנה הלינק:http://www.de.nec.de/software/1892_FW_ND-3520A_win304.zipתוריד,קרא את ההוראות טוב טוב ותתקין.בהצלחה!!!יוחאי.
פורסם 2005 במאי 1920 שנים נדמה לי שאם אתה מעדכן מגירסת קושחה רשמית לגירסת קושחה רשמית,אז יש אחריות.בכל מקרה,אני שדרגתי בדיוק לפי ההוראות של NEC והכל יצא בסדר.הנה הלינק:http://www.de.nec.de/software/1892_FW_ND-3520A_win304.zipתוריד,קרא את ההוראות טוב טוב ותתקין.בהצלחה!!!יוחאי.אין קשר "אם אתה מעדכן מגירסת קושחה רשמית לגירסת קושחה רשמית" לאחריותהצורב יכול להידפק גם עם עידכון קושחה רשמית , למשל אם יש הפסקת חשמל באמצע
פורסם 2005 במאי 1920 שנים אתה צודק,אבל בהוראות NEC מציינים במפורש שאתה צריך שיהיה לך את העדכון הרשמי מותקן על מנת לשדרג.כמו כן תמיד יותר בטוח לעבוד עם העדכון הרשמי שלהם.
פורסם 2005 במאי 1920 שנים מחבר עדכון קשוחה אני לא יעשה אבל מה שכן אני ינסה לצרוב עם דיסקים נורמליים יותר נראה אם הפעם גם תהיה בעיה.תודה לכולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.