פורסם 2005 במאי 1820 שנים שלומות חברים!!! מקווה שהכול טוב.... טוב אז ככה...בזמן האחרון הביצועים של הכרטיס שלי ירדו .....(redeon 9600 se) כלומר רק במישחק 1....קאונטר סטרייק 1.6 (למי שמכיר)... כלומר...ה-fps שלי היה כול הזמן על 100 יציב בלי נפילות...וביום בהיר אחד פיתאום זה 30 או 40.....ניסיתי הכול...להתקין דרייברים חדשים, תישנים... כלום... אחרי כמה ימים שאר המישחקיםפ לא ממש עובדים כמו שצריך...אני ממש לא מבין..מה קרה...בבקשה מישהו יכול לעזור אני נואש פה!!!!! :s05: תודה מראש!!
פורסם 2005 במאי 1820 שנים מחבר תבדוק שאין לך שום דבר שמכביד על המחשב ... תבדוק ווירוסים וSPYWARE's גםאיך בדיוק?אתה יכול לעזור לי?וניקיתי ספייוור...
פורסם 2005 במאי 1820 שנים אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום. 2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת. את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור להודעה הראשונה שלך. תודה.
פורסם 2005 במאי 1820 שנים איך בדיוק?אתה יכול לעזור לי?וניקיתי ספייוור...אתה יכול לבדוק מה מכביד לך על המחשב ע"יכניסה לwondows Task manger ע"י לחיצה בו זמנית על CTRL+ALT+DEL ואז ל Processesשם אתה בודק לפי ה CPU אם יש משהו שלוקח לך הרבה אחוזים חוץ מה Sestem idle processאחרי זה תוריד כל מיני תוכנות שנדלקות בעת הפעלת המחשב שאתה לא צריך ע"י start->run אתה מקיש msconfig ואז ב startup אתה מוריד מה שאתה לא צריך
פורסם 2005 במאי 1920 שנים אתה יכול לבדוק מה מכביד לך על המחשב ע"יכניסה לwondows Task manger ע"י לחיצה בו זמנית על CTRL+ALT+DEL ואז ל Processesשם אתה בודק לפי ה CPU אם יש משהו שלוקח לך הרבה אחוזים חוץ מה Sestem idle processאחרי זה תוריד כל מיני תוכנות שנדלקות בעת הפעלת המחשב שאתה לא צריך ע"י start->run אתה מקיש msconfig ואז ב startup אתה מוריד מה שאתה לא צריךהעצה היא טובה, אבל לא נשמע לי שפותח הת'ראד יידע בדיוק מה נחוץ ומה לא. תפעיל HIJACKTHIS (תעשה חיפוש בפורום) ותעלה את הלוג לפה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.